İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

Enee sen de "yiyorum yiyorum kilo almıyorum" diyenlerden misin yoksa?

Zaten ufak tefeklerden korkmak lazım ya O zaman bi gün buluşursak ben hayatta ısmarlamam sana bi şey

evet asla almam ısmarlamaz kimse valla:84::84::84: iyi geceler öptümmm

kızlar bende izmirliyim bu topiği görünce hemen atladım hemşerilerimle azcık ikicik sohbet etmek içinn

ben geldimmmmm kimse yok muuuu hey sen yakalandın hani girmicektin çabuk ders başına hava güzel oh bende çayımı aldım biri beni kovalasın burdannnnnn

peki size bişey anlatcaktım anlatmıcam gidiyom bende bidaha da gelmem cadılar :84::84::84::84::84::84::84::84: n'olcaaak :84::84::84:

Enem kıyamam Ben girdim öyle açık kalmış, bakmadıydım. Mesajını falan sonradan gördüm canım, özür dilerim.

Bu arada sen de zehir hafiye gibisin maşallah. Kaçmıyor hiçbi şey

Akşama burdayım. Çok merak ediyorum ne anlatacaksın

Son düzenleme:
Elbette ki yer var canım (

Hoş geldin aramızaa

Tutku küstün mü gerçekten bize yaa
Bak misafirlerini ben karşılıyorum burda, gelsene hoş geldin desene..

kırlangıçlar konu açmış bende girdim baktım senin iştahına burdan dur diyorum yazdım buraya davet ettim yarın kalabalık olur inşallah

ahhahhaha ay cnm benim kulaklar cinlatilmis :)) ay alemsiniz yau..evet misafir gelince acamiomki pc yi..
hahha yorumlari okuomda resimmi koydun sen.korkma bacim kaynanin ne isi var burda..ulen sanaldada rahat yok bize yazik kiz su gelinlere :)

Elbette ki yer var canım (

Hoş geldin aramızaa

Tutku küstün mü gerçekten bize yaa
Bak misafirlerini ben karşılıyorum burda, gelsene hoş geldin desene..

kıs yerim sini beeenn küser miyim hiç evde deildim yeni geldim ne kıs öyle dügün sahibi gibi karşılıyon herkesi

ahhahhaha ay cnm benim kulaklar cinlatilmis :)) ay alemsiniz yau..evet misafir gelince acamiomki pc yi..
hahha yorumlari okuomda resimmi koydun sen.korkma bacim kaynanin ne isi var burda..ulen sanaldada rahat yok bize yazik kiz su gelinlere :)

resmimi koydum cnm ama sen göremeden sildim hihihihih

Ya ben büyük göremiyorum bu resmi :2:
Bu normal mi yoksa bende mi bi anormallik var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…