benimde kaç gündür canım kokoreç istiyor,burnumda kokusu ciddenhe cnm unutturmayızya benim canım midye istiyo bu saatte
tşk ederimm
gurbet dediğime bakma manisadayım
ama yine izmirde değilim işteo yüzden gurbet oldu bana.seneye dahada uzak olacak bana memleketim
tutku mavi o konuya baktım ama resim yok ,göremedim ben ,çatlıcamm
tşk ederimm
gurbet dediğime bakma manisadayım
ama yine izmirde değilim işteo yüzden gurbet oldu bana.seneye dahada uzak olacak bana memleketim
tutku mavi o konuya baktım ama resim yok ,göremedim ben ,çatlıcamm
Ya negzel sevdiğiniz insanla evlenmişsiniz, hala daha bir kaçış, banyoda ağda yapıyorum ayağına kızlarla geyik yapmalar
Adamlara da üzülüyorum valla yaasiz de az değilsiniz :76:
he valla ben kaynananı koydun sandım hahhahhahacanım adımın yanında ki resmimden bahsediyorum ben =) sen ne aramıştın kaynanamın resmini mionun fotografını istesemde koyamam cnm ebatlardan taşıyor sıgmaz yaneee
canım adımın yanında ki resmimden bahsediyorum ben =) sen ne aramıştın kaynanamın resmini mionun fotografını istesemde koyamam cnm ebatlardan taşıyor sıgmaz yaneee
napayım kanımda varotursun onlada yapayım o bekliyor ama neyi bekliyor anlamadım hehehe avucunu yalasın
he valla ben kaynananı koydun sandım hahhahhaha
aklıma tükereyim
yani avatarından mı behsediordun ,e değiştir onu kullanıcı paneline gir,solda seçeeklerde var avatar değiştir diye..
ya zaten seçemiom ben onu,bişi olmaz ondan ,silik kara kalem gibi
Eğer İzmir'de değilsen iki adım ötesi bile gurbet oluyor gerçekten canım. Huf hadi yaa gidiyorsun demekNeyse, gelirsin özledikçe.. Biz de buradan destek veririz sana canım. Boyoz paketler göndeririz kargoyla :76:
Hahaha koptumsonucu bekliyordur canım Kalite kontrol yapacaktır
Bugün haftaiçi beyim de, haftaiçi benim hep başım ağrır de, git yerine uyu de, haftasonu görüşürüz de
Hahaha koptumsonucu bekliyordur canım Kalite kontrol yapacaktır
Bugün haftaiçi beyim de, haftaiçi benim hep başım ağrır de, git yerine uyu de, haftasonu görüşürüz de
boyoza bayılırımmmm:)
:92::92::92::92::92:
Enee beyim denmiyor mu artık yaBen güncel bir şeyler bulayım o zaman, evlenirsem rezil olmayayım
kırlangıçlar konu açmış bende girdim baktım senin iştahına burdan dur diyorum yazdım buraya davet ettim yarın kalabalık olur inşallah
Boyozun ben de hastasıyım ya (
Zaten baktım tutku midye dedi sen kokoreç, ben de ikisini de sevmem. Yüz karasıyım İzmirlilerinNerden girsem olaya dedim, böyle bir kıskandım siz daha yakın arkadaş olcanız diye . Heh, dedim. Boyozdan gireyim. Tutturmuşum
ay cnm benim anannem kişim diyordu dedeme...yani o erkek ya hani o bir kişi kadın hiçbirşey...!!!bu yüzden sanırım ay ne kadar gıcık bi hitapppp.Beyim mi of ne beyimi ya onu anca 50 yaşımda falan sölerim adamı o yaşa getirirsem tabiiii
geçen hastaneden çıktım açtım sahilevlerine gidelim dedik balık ekmek yemek için bende zayıf çıtı pıtıyım yanımda kalabalık 3 tane söyledim arka arkaya . zayıfım diye yemicem sanıyolar...öyle bir tuhaf oldular ki bende hiç çaktırmadım ama kıs kıs güldüm içimdennnnn
canım ben çıkıorum ya vicdanımı dürttün herkes sarılıyo kocasına falan dieeeben bekarken 3 te yatar 6 da kalkardımmm hala yatmayı sevmiyorum.... yarın ders çalış sen bende temizlik fln yapayım girmiycem derim dayanamam yine denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?