İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

tşk ederimm
gurbet dediğime bakma manisadayım
ama yine izmirde değilim işteo yüzden gurbet oldu bana.seneye dahada uzak olacak bana memleketim

tutku mavi o konuya baktım ama resim yok ,göremedim ben ,çatlıcamm

canım adımın yanında ki resmimden bahsediyorum ben =) sen ne aramıştın kaynanamın resmini mi onun fotografını istesemde koyamam cnm ebatlardan taşıyor sıgmaz yaneee

tşk ederimm
gurbet dediğime bakma manisadayım
ama yine izmirde değilim işteo yüzden gurbet oldu bana.seneye dahada uzak olacak bana memleketim

tutku mavi o konuya baktım ama resim yok ,göremedim ben ,çatlıcamm

Eğer İzmir'de değilsen iki adım ötesi bile gurbet oluyor gerçekten canım. Huf hadi yaa gidiyorsun demek Neyse, gelirsin özledikçe.. Biz de buradan destek veririz sana canım. Boyoz paketler göndeririz kargoyla :76:

Ya negzel sevdiğiniz insanla evlenmişsiniz, hala daha bir kaçış, banyoda ağda yapıyorum ayağına kızlarla geyik yapmalar

Adamlara da üzülüyorum valla yaa siz de az değilsiniz :76:

napayım kanımda varotursun onlada yapayım o bekliyor ama neyi bekliyor anlamadım hehehe avucunu yalasın

canım adımın yanında ki resmimden bahsediyorum ben =) sen ne aramıştın kaynanamın resmini mi onun fotografını istesemde koyamam cnm ebatlardan taşıyor sıgmaz yaneee
he valla ben kaynananı koydun sandım hahhahhaha
aklıma tükereyim
yani avatarından mı behsediordun ,e değiştir onu kullanıcı paneline gir,solda seçeeklerde var avatar değiştir diye..
ya zaten seçemiom ben onu,bişi olmaz ondan ,silik kara kalem gibi

Bak hem napıcam fotoğrafımı koydum diyor hem de hala yazıyor kaynanası hakkında.. arsız yaa

napayım kanımda varotursun onlada yapayım o bekliyor ama neyi bekliyor anlamadım hehehe avucunu yalasın

Hahaha koptum sonucu bekliyordur canım Kalite kontrol yapacaktır

Bugün haftaiçi beyim de, haftaiçi benim hep başım ağrır de, git yerine uyu de, haftasonu görüşürüz de

saol cicim biliyorum ama sayfa hata veriyor işteee yarın mutlaka hallederim evet karakalem zaten

Eğer İzmir'de değilsen iki adım ötesi bile gurbet oluyor gerçekten canım. Huf hadi yaa gidiyorsun demek Neyse, gelirsin özledikçe.. Biz de buradan destek veririz sana canım. Boyoz paketler göndeririz kargoyla :76:

boyoza bayılırımmmm:)

Bugün haftaiçi beyim de, haftaiçi benim hep başım ağrır de, git yerine uyu de, haftasonu görüşürüz de

:92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

beyim mi kıs bende feministlik var yok öyle beyim , ben bilmem kocam bilir ,döverde severde fln filannnn amannn

Enee beyim denmiyor mu artık ya Ben güncel bir şeyler bulayım o zaman, evlenirsem rezil olmayayım

kırlangıçlar konu açmış bende girdim baktım senin iştahına burdan dur diyorum yazdım buraya davet ettim yarın kalabalık olur inşallah

boyoza bayılırımmmm:)

:92::92::92::92::92:

Boyozun ben de hastasıyım ya (
Zaten baktım tutku midye dedi sen kokoreç, ben de ikisini de sevmem. Yüz karasıyım İzmirlilerin Nerden girsem olaya dedim, böyle bir kıskandım siz daha yakın arkadaş olcanız diye . Heh, dedim. Boyozdan gireyim. Tutturmuşum

Enee beyim denmiyor mu artık ya Ben güncel bir şeyler bulayım o zaman, evlenirsem rezil olmayayım

ay cnm benim anannem kişim diyordu dedeme...yani o erkek ya hani o bir kişi kadın hiçbirşey...!!!bu yüzden sanırım ay ne kadar gıcık bi hitapppp.Beyim mi of ne beyimi ya onu anca 50 yaşımda falan sölerim adamı o yaşa getirirsem tabiiii

kırlangıçlar konu açmış bende girdim baktım senin iştahına burdan dur diyorum yazdım buraya davet ettim yarın kalabalık olur inşallah

Enee ben de bi bakayım o başlığa.
Gündüz kalabalık olur ya.. herkes sen gibi mi? Millet almıştır kocasını yanına, kaynanası için "allah başımdan eksik etmesin" duaları etmişdir, uyuyodur şimdi

geçen hastaneden çıktım açtım sahilevlerine gidelim dedik balık ekmek yemek için bende zayıf çıtı pıtıyım yanımda kalabalık 3 tane söyledim arka arkaya . zayıfım diye yemicem sanıyolar...öyle bir tuhaf oldular ki bende hiç çaktırmadım ama kıs kıs güldüm içimdennnnn

Hahaha getirirsin, getirirsin. Senden iyisini mi bulcak

canım ben çıkıorum ya vicdanımı dürttün herkes sarılıyo kocasına falan dieee ben bekarken 3 te yatar 6 da kalkardımmm hala yatmayı sevmiyorum.... yarın ders çalış sen bende temizlik fln yapayım girmiycem derim dayanamam yinedenerim

Enee sen de "yiyorum yiyorum kilo almıyorum" diyenlerden misin yoksa?

Zaten ufak tefeklerden korkmak lazım ya O zaman bi gün buluşursak ben hayatta ısmarlamam sana bi şey

Haha dürterim ben.. Ne evlilikler kurtarcam bu konuşmalarımla bak gör sen, forumun Gandhi yaquri'si olcam

Tamam çok kararlıyım ben ders çalışcam. Eğer beni burda görürsen, postala beni ( İyi geceler canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…