izmirli kızlar güzel olur :(

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
Ya arkadaşlar bıktım ben şu izmirli kızlar güzel olur muhabbetindenbugün 13 yaşındaki bir erkek çocuk bana dedi ki:abla sen izmirli olduğuna emin misin?
-neden ki?
-ne bilim izmir kızları güzel olur derler de.
-niye ben çirkin miyim?
Kızlar neden böyle söylüyorlar acaba kılık kıyafetimden dolayı mı?biliyorum bu dert değil Allah ıma şükürler olsun ki her şeyim dört dörtlük ama yine de üzülüyorum işte.

ama özelllikle yeni nesil izmir kızları afet be arkadaş yaaa,havasından mıdır suyundan mıdır yani genele vurunca izmir doğumlu özellikle yeni jenerasyon gerçekten çok güzel.. e ama siz de güzelsinizdir,bakmayın ona buna

Izmirli degilim, boyum da kisa. Hatta cok kücük gösteriyorsun diye rahatsiz ederler. Ama cok da tin. Güzelim cok sükür. Izmirli olmadan da güzel olan cok insan var. Dinlemeyin su akli kitlari. Viktoryanin mankenleri izmirin hangi ilcesinden cikmis hele bi sor

Canım benim ya tek derdin bu olsun yüzünde güzeldir bence ama bi 10 yıl sonra güzellik önemini yitirir kalır .. rabbim içimizi guzellestirsin az önce bir konu vardı bak o kızda güzeldir belki ama ici canavar ki yaşlanınca bu edepsizliginden ötürü şefkat beklediği kapilardan nefret görecek belki

Güzelliğin şehirle ne alakası var? Dünyanın her yerinde güzel de var çirkin de. İzmirli olmanızla güzel olup olmananız alakasız. Düşündüğünüzün aksine İzmirli diye güzel olmak zorunda değilsiniz. Güzel misiniz değil misiniz bilmem ama, karşınızdaki densizlik etmiş. Ergen çocuk filansa yaşına verin gitsin.

Hem izmirliyim hem güzelim ama bunu farkedeli 3 4 yıl oluyor. Ben kendmi güzel bulmaya basladıkca kusurlarımı dillendirmedikce de etrafımda bana massallah cok güzelsin demeye basladı. Ama bu da demek değil tabi ben dünyanın en güzel garısıyam diye ortada dolasıyorum oda cok irite edici. İnce bi ciZgi bu ama hersey sizin kendnizi nasıl karsıya yansıttıgnzla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…