- 22 Nisan 2015
- 686
- 482
- 103
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Az önce bir konu okudum sinirlerim tepeme çıktı. Metres olmayı kabul edip utanmadan konu açmış birde adamın eşini kötülüyor. Allah ahlak güzelliği versin. Eminim yüzünüzde güzeldir. Takmayın.
Güzelliğin şehirle ne alakası var? Dünyanın her yerinde güzel de var çirkin de. İzmirli olmanızla güzel olup olmananız alakasız. Düşündüğünüzün aksine İzmirli diye güzel olmak zorunda değilsiniz. Güzel misiniz değil misiniz bilmem ama, karşınızdaki densizlik etmiş. Ergen çocuk filansa yaşına verin gitsin.
amanın nerdeymiş o konu hemen müdahale edelimAz önce bir konu okudum sinirlerim tepeme çıktı. Metres olmayı kabul edip utanmadan konu açmış birde adamın eşini kötülüyor. Allah ahlak güzelliği versin. Eminim yüzünüzde güzeldir. Takmayın.
Ayy hic sormaAz önce bir konu okudum sinirlerim tepeme çıktı. Metres olmayı kabul edip utanmadan konu açmış birde adamın eşini kötülüyor. Allah ahlak güzelliği versin. Eminim yüzünüzde güzeldir. Takmayın.
Amann etme bacimamanın nerdeymiş o konu hemen müdahale edelim
Ya arkadaşlar bıktım ben şu izmirli kızlar güzel olur muhabbetindenbugün 13 yaşındaki bir erkek çocuk bana dedi ki:abla sen izmirli olduğuna emin misin?
-neden ki?
-ne bilim izmir kızları güzel olur derler de.
-niye ben çirkin miyim?
Kızlar neden böyle söylüyorlar acaba kılık kıyafetimden dolayı mı?biliyorum bu dert değil Allah ıma şükürler olsun ki her şeyim dört dörtlük ama yine de üzülüyorum işte.
Canım izmir kızları olmadığın için üzülme. Sadece bunu deyim. Hatta şükret diyeyim
Yoook boyum 1.72.Boyun mu kısa
Kesinlikle insan kendini beğendi mi herkes onu beğeniyor.Hem izmirliyim hem güzelimama bunu farkedeli 3 4 yıl oluyor. Ben kendmi güzel bulmaya basladıkca kusurlarımı dillendirmedikce de etrafımda bana massallah cok güzelsin demeye basladı. Ama bu da demek değil tabi ben dünyanın en güzel garısıyam diye ortada dolasıyorum oda cok irite edici. İnce bi ciZgi bu ama hersey sizin kendnizi nasıl karsıya yansıttıgnzla alakalı
Ya arkadaşlar bıktım ben şu izmirli kızlar güzel olur muhabbetindenbugün 13 yaşındaki bir erkek çocuk bana dedi ki:abla sen izmirli olduğuna emin misin?
-neden ki?
-ne bilim izmir kızları güzel olur derler de.
-niye ben çirkin miyim?
Kızlar neden böyle söylüyorlar acaba kılık kıyafetimden dolayı mı?biliyorum bu dert değil Allah ıma şükürler olsun ki her şeyim dört dörtlük ama yine de üzülüyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?