canım benim komşum yeni doğum yapdı konakda ve normal doğum yapdı hatta doktorunun ısrarları üzerine normal doğuma karar verdi doktorun önemli bir sorun olmadıgı halde sezeryan derse bence normal doğuma diren allah korun bebek ters gelir yada günün geçmiş olmazsa hiç bir sorun olmazsa umuyorumki olmucak kesinlikle diret bundan güzel bir olaymı var akşamına evinde kocanla bebeğinle uyucaksın sezeryanda mecbursun hastanede 2 gün kalmaya inşallah hiç bir sorun olmaz normal doğum yaparsın.
merhaba bende izmitte oturuyorum doktorum emek doğer önce konak taydı ama şimdi üni. has. yar. doç. oldu bende ondan memnun olduğum için üni.hastanesine gidiyorum çok ilgili bi doktor ama daha doğumu hiç konuşmadık yani nasıl olur bilmiyorum ama çok korkuyorum ilk olacak çünki gerçi okudum burdakileri ama yinede insan korkuyor
birde ben gölcükteyim ama şöle güzel bi oda takımı satan yer bulamdım izmitte de nereler var pek bilmiyorum gölcük izmit yada derincede güzel oda takımları satan yerler biliyormusunuz birde güzel farklı bebek eşyaları satan bi mağaza?
merhaba
ben henüz 9,5 haftalığım,2 kaybım var bu 3.gebeliğim inşallah kucağıma alırım bu sefer,o yüzden son aya kadar pek bişey almak istemiyorum
bu arada doktorum Gölcük Aile Tıp'ta Faruk Bey,daha önce Erkan Bey'di.Erkan Bey'de iyi bir hekim ancak Faruk ey'in mesleki tecrübesi ve bilgisi,özellikle rikli gebelik ve kısırlık tedavisinde çok iyi,tavsiye ederim,Konak ile de anlaşması var doğum için bilginiz olsun
SEZeryanı çok kötü anlatmış bazı arkadaşlar,katılmıyorum.ben keyfi olarak sezeryan oldum.ve iyikide sezeryan olmuşum dedim sonradan.ağrım sızım hiç olmadı.hastaneden çıktığım gün temizlik yaptım evde.artık epidural,spinal anesteziyle sezeryan yapıyorlar.uyuşukluk geçmek üzereyken ağrı kesici iğne yapıyorlar ve ağrı hissetmiyorsun ki ben normalde kan aldırırken bayılan bir insanım..sezeryandan sonra 10 gün ağrı falanda çekmiyorsun abartmayın lütfen..yada genelleme yapmayın..kesin konuşmayın.sizin ağır geçti diye herkeste aynı sonuçlar olacak değil.sezeryan olacak arkadaşlarda lütfen bunları okuyup korkmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?