Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bende geçen gün sıpama bebek havlusunu aldım özdilekten 8,90 uygun geldi bana kare havlu üstünde küçük üçgen bi cep yapmışlar onun üstünde de zürafa modeli var :) beşiğini aldığım yeri söledim zaten belis bebenin 290 lira uykuseti cibinlik ve yatak dahil :)

cnm senin bu beşiği aldıgın yerin adını falan biliomusun en azından ona göre ararız dükkanı

cnm senin bu beşiği aldıgın yerin adını falan biliomusun en azından ona göre ararız dükkanı

canım daha önce böle bi topikte yazmıştım
fethiye caddesi üst taraflarında YÖN mağzası var züccaciye falan herşeyi satıyor tavsiye ederim

tesekkür ederim canım baqalım bizde söylediğin fiyat benim baktıgım yerlerden oldukça uygun bide belis mobilyanın olunca cazip geldi vallaopuyorumnanaktan

kızlar bende bilim pasajındaki bebedünyasından babyhope karyola, ortapdk yatak, uyku seti toplam 440 peşin 390 aldık

Son düzenleme:
kızlar bende bilim pasajındaki bebedünyasından baby2go besik, ortapdk yatak, uyku seti toplam 440 peşin 390 aldık

çok pahalı almışsın canım zaten orda park yataklar çok pahalı...keşeke sorsaydın ben yatağımı uyku setimi toplam 250 tl..kaydirigubbakcemile

bebe dünyasından bi arkadaşımda asansörlü 4 çekmeceli karyola almış 0-5 yaş arası 420 tl herşeyi içinde

bizde belisin yatağını aldık yine 0-5 yaş arası uyku seti yatak dahil 450 tl 290 lık varmış dedim adama o sadece yatak dedi aldıgımız yatak tek başına o fiyattaymış

brcsrk senin aldıgın yatak kaç yaş arasını kapsıyo merak ettim
birde özdilekten aldıgın havlu özdilek markamı yoksa ufaklık filanmı bizimde aynı seninki gibi havlumuz var hastane çıkışına dahil idilbabynin ama yedek bi tane daha almak istiyorum

kızlar mevlüt sekerlerini naptınız ben bi tek fethiye caddesinde nikah sekerleri de yapan bi yer var orayı biliorum ama kendim yapmak da istiorum kararsızım:CüvCüv:

kızlar dogumdan sonra hsta bezsimi yoksa normal pedmi kullanacaksınız
ben ikisindende koymayı düsünüyorum normal dogum sonrası kanama cok oluyor hasta bezi daha rahat olur sanırım

arkadaşım daha yeni doğum yaptı hasta bezinden sadece 2 tane kullanmış. boşuna alma ben sana veririm dedi hasta bezini ondan alıcam. ama yinede yanıma normal pedlerin kalın olanlarından alıcam...

bebek şekerini de ben bugün yavuz süsten siparişini verdim yarın elimde olucak kendim yapıcam. eşim o kdar uğraşma hazır yaptıralım dedi ama ben hep kendim yapmak istedim. hem hazırlar çok pahalıya geliyor. ben 80 tanesini 53 liraya mal ettim. bütün herşey içinde....

ben park yatak. yatak. uykuu seti hepsini internetten sipariş verdim. park yatak 116 tl. yatak 38 tl. uyku seti 70 tl toplam 224 tl.

içimizde dogumu en yakın sezen vardı sanırım kac gündür girmemiş belki bebişin gönlü olmustur gelmeye benim ebişim ne zaman gelicek acaba opuyorumnanaktan allah hepimize kolay dogum nasip etsin benimde 10 günüm kaldı ama hiçbir agrım falan yok:1rolleyes:

bende park yatagı internetten sipartiş verdim bebefixten baby2go park yatak 149tl viscolex yatak 69tl bi de su mobilyalı beşikleri süsledikleri gibi süslenmiş bi uyku seti aldım toplam 307 ye geldi pazartesi gelicek

selam hemşolar bende izmitte oturuyorum bu topiği
yeni keşfettim ne yazık ki
ama olsun buldum ya bende 18+5günlük hamişim
cinsiyetini tam öğrenemediğim için henüz bişey almadım bi öğreniyim hayırlısıyla öyle inş.
bişey sorucam akademi hastanesinde nuri bey muayne ücreti ne kadar bilen varsa söleye bilirmi
doğum ücretini falan okudum ama muayneyi bilmiyorum

kızlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr nihayet doğum yaptım oğluma ömerime kavuştummm darısı başınıza
bide normal doğum yapıcak olanlar boşuna çantanızı doldurmayın ıvır zıvırla hepsi geri geliyo :))

kızlar dogumdan sonra hsta bezsimi yoksa normal pedmi kullanacaksınız
ben ikisindende koymayı düsünüyorum normal dogum sonrası kanama cok oluyor hasta bezi daha rahat olur sanırım

canım hastanede hasta bezi 2 tane kulandım eve gelincede 3 tane bebek bezi kullandım şimdi gece pedlerinden kullanıyorum ki normal ped kullansamda olur o kadar çok kanamam yok ama ben bitsin diye onu kullanıyorum sen yinede gece pedi al en uzunu o çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…