denden cnm doktorunmu söyledi bu fiyatı?bnm doktor beni kazıklamayamı çalışıyor acaba:):):)yada özel sigortanızmı var.bnm doktorumda numan bey konak hastanesinde doğumu yapabilcegini sölemişdi istersem 1600 tl istedi hastane masrafı kendi ücreti ve anestezi teknisyeninin ücretinin dahil oldugunu söyledi.
denden cnm doktorunmu söyledi bu fiyatı?bnm doktor beni kazıklamayamı çalışıyor acaba:):):)yada özel sigortanızmı var.bnm doktorumda numan bey konak hastanesinde doğumu yapabilcegini sölemişdi istersem 1600 tl istedi hastane masrafı kendi ücreti ve anestezi teknisyeninin ücretinin dahil oldugunu söyledi.
eed arkadasım benım kuzenımınde doktoru numan bey oda sezeryan ısterse konakta yapabılcegını soledı neden ole oldugunu bılmıorum ama dewlet hastahanesınde gorew yapıo aa konakta dogurtuo
slcn sen kaç haftalıksın?? bi de doktor??eed arkadasım benım kuzenımınde doktoru numan bey oda sezeryan ısterse konakta yapabılcegını soledı neden ole oldugunu bılmıorum ama dewlet hastahanesınde gorew yapıo aa konakta dogurtuo
evet,ama Faruk Bey'in anlaşması var Konak ile,Numan Bey'in olmayabilir,Numan Bey neden devlet hastanesinde yapmıyor ameliyatları?
eed arkadasım benım kuzenımınde doktoru numan bey oda sezeryan ısterse konakta yapabılcegını soledı neden ole oldugunu bılmıorum ama dewlet hastahanesınde gorew yapıo aa konakta dogurtuo
numan beyinde anlaşması var konakla istege bağlı konakdada yapıyor.şuan eşimin annesi devlet hastanesinde yatıyor bgun numay bey ameliyat etti devlet hastanesi çok güzel olmuş odalar en fazla ik kişilik odalarda tuvalet banyo tv buzdolabı her şey var çok lüks olmuş konakda düşünüyordum fakat devletin imkanı hem ücretsiz hemde odalar çok güzel olmuş eşimle çok düşündük 1600 oraya vericegimize çocuklarımıza harcamak daha makul geldi bize.devlet hastanesindede yapıyor ayrıca akedemidede yapıyor istege bağlı.
slcn sen kaç haftalıksın?? bi de doktor??
canım ben 3 ay once dıs gebelıkgecırdım sımdık hamıle kalmaya calısıorum..o zmankı doktorum sopalı hastahanesındekı demet boyacıydı ve hıc memnun kalmadım ben..derıncde oturuorum burda ahmet bey cok tavsıye edılıo..ama ızmıtın en ıyısı kazım bey ...eger hamıle kalırsam bu ay ben dewamlı olarak kazım beye gıderım..
canım kazım beyin unutkanlıkla ilgili bir rahatsızlığı olduğunu duydum. gerçekten de konakta onun kapısı bomboş. bence iyice bir araştır. ben önce kazıma gidecektim. uzun süre yok dediler hastanede, rahatsızmış. bebğin testleri gecikiyordu. sonra erkana karar verdim. daha sonra da bu olayı duydum. tamamen vazgeçtim kazımdan. belki de dedikodudur bilemem ama sen araştır. mesela erkan için de askere gidecek dediler bana kendisine sordum öyle bir şey yokmuş.
canım ben kraft park yatak ve 2010 model kraft duo travel set aldım gecen hafta..ben istanbula annemlere gitmiştim gitmişken haşim işcandan ikisini de hallettim.. izmitte de o fethiye de hamam gibi birşey var ya onun sokağından gidip yolun sonundaki yerde var..fiyatlar da ii.. park yatak içine yatağı da hepsi burada dan almayı düşünüyourm.. banyo seti falan kaldı bakalım ben şimdi çanta hazırlıyorum .. eksik çıktıkça alacam.. bakalım..aklınıza gelen varsa söyleyin bana.. bir de uygun yerler bulursanız izmitte bebek eşyaları satan.. ben izmitli değilim de pek bilmiyourm ortamı..:CüvCüv:bilmiyorumkismilekızlar bu ara bebişlerine birşeyler alanlar yokmu yazsanız nerde neler var nekadar falan.park yatak alan varmı.
canım ben kraft park yatak ve 2010 model kraft duo travel set aldım gecen hafta..ben istanbula annemlere gitmiştim gitmişken haşim işcandan ikisini de hallettim.. izmitte de o fethiye de hamam gibi birşey var ya onun sokağından gidip yolun sonundaki yerde var..fiyatlar da ii.. park yatak içine yatağı da hepsi burada dan almayı düşünüyourm.. banyo seti falan kaldı bakalım ben şimdi çanta hazırlıyorum .. eksik çıktıkça alacam.. bakalım..aklınıza gelen varsa söyleyin bana.. bir de uygun yerler bulursanız izmitte bebek eşyaları satan.. ben izmitli değilim de pek bilmiyourm ortamı..:CüvCüv:bilmiyorumkismile
park yatağı indirimle 200 e aldım kraft 504 model. eni boyunu tam bilmiyorum daha acmadım..sağol cnm peki nekadara aldın park yatağı.
merhaba
gerçi hiçbiriniz geçmiş olsun falan dememiştiniz ama olsun ben yinede yazıcam,amniyosentez sonucum temiz çıktı,çok şükür bebeğimiz sağlıklı,artık ben de yavaş yavaş alışverişe başlayabilirim
merhaba
gerçi hiçbiriniz geçmiş olsun falan dememiştiniz ama olsun ben yinede yazıcam,amniyosentez sonucum temiz çıktı,çok şükür bebeğimiz sağlıklı,artık ben de yavaş yavaş alışverişe başlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?