izmitte belis bebenin ürünlerini satan mağaza varmı.oda takımı bakıcaz.1350 ye beğendim takımın aynısı nette belis marka olarak 1100 falan denk geliyo.araştırmak lazım.
merhaba bende oğlumun oda takımını belis bebe aldım kızılay iş merkezinde var hemen girişte zaten bebek eşyaları gözüküyo bide bekirderede var 2 mağaza
kızlar sayfamız arkalara düşüyor nerelerdesiniz..oda takımı alsammı kararsız kaldım.yatak odama bir park yatak alıcam zaten.birde dolap alacaktık ama baştan oda mı yapsak diyoruz.çocuk odam var evimde ve boş.sadece şuan alırsak çok pahalı birşey alamayacağız.ne diyosunuz kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.siz neler yaptınız..
ben suanda park yatak aldım ve evimdeki gömme doolabı düzenledim bebeğim için ilrde güzel oda yaparım die düşünüyorum...kızlar sayfamız arkalara düşüyor nerelerdesiniz..oda takımı alsammı kararsız kaldım.yatak odama bir park yatak alıcam zaten.birde dolap alacaktık ama baştan oda mı yapsak diyoruz.çocuk odam var evimde ve boş.sadece şuan alırsak çok pahalı birşey alamayacağız.ne diyosunuz kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.siz neler yaptınız..
evet,ama Faruk Bey'in anlaşması var Konak ile,Numan Bey'in olmayabilir,Numan Bey neden devlet hastanesinde yapmıyor ameliyatları?
Kızlar bu fiyatlar ne böyle yaaakannehir
Ben Pendik Nene Hatun Hastanesine gidiyorum,en son kontrolümde konuştu eşim 300 tlye anlaşmışlar normal 550 tl sezeryan ve süper bebek dostu bi hastane..
Arkadaşım gidiyordu Gülçin Hanıma suyunun sızdığını düşünüyordu hiç ilgilmemiş,güneniyormusunuz kızlar bu doktorlara günah ya bu kadar para talep edilir mi Allah aşkınaaabilmiyorumkismile
eğer istediğin gibi bir şey almayacaksan oda biraz bekleyebilr. sonuçta bebek ilk günlerde orada yatmıyor daha sonra istediğin en güzelinden bir oda alırsın.
ben suanda park yatak aldım ve evimdeki gömme doolabı düzenledim bebeğim için ilrde güzel oda yaparım die düşünüyorum...
bu arada parkyatak uyku seti ve nevresim takımı nerden alabilirim bi de yatak (sunger mi visko mu) alayım??
sağol cnm cevabın için.işte insan hevesleniyor ilk bebek.eşyaları odada derli toplu olur diye düşünüyorum.birde kk de yapılan odaları gördükçe imreniyor insan.kararsızım açıkcası.doğumdan sonra gelen giden olacak haliyle ama bilemiyorum.
haklısın canım aynı heves bende de var. ama kusura bakma da bir bebek odasına 2500-3000 lira vermekde benim işime gelmiyor. ben güzel büyüyen belis karyola aldım. bir de beyaz gardrop aldım. gardrobu da stickerlarla falan süsledim çok güzel oldu. içime sindi. gelenler de hayran oluyor şimdi.
9ul54h kullanıcısından alıntı
denden cnm doktorunmu söyledi bu fiyatı?bnm doktor beni kazıklamayamı çalışıyor acaba:):):)yada özel sigortanızmı var.bnm doktorumda numan bey konak hastanesinde doğumu yapabilcegini sölemişdi istersem 1600 tl istedi hastane masrafı kendi ücreti ve anestezi teknisyeninin ücretinin dahil oldugunu söyledi.
Doktorum beni kazıklamaya mı çalışıyor acaba diye tereddütü var arkadaşın..
haklısın canım aynı heves bende de var. ama kusura bakma da bir bebek odasına 2500-3000 lira vermekde benim işime gelmiyor. ben güzel büyüyen belis karyola aldım. bir de beyaz gardrop aldım. gardrobu da stickerlarla falan süsledim çok güzel oldu. içime sindi. gelenler de hayran oluyor şimdi.
ya algılayamadın yada algılamak istemedin ben 300 leri 500 leri görünce şaşırıp sordum 1600 tl öyle azımsanacak para değil asgari ücretle ev geçindiren insanlar var.kalkıpda acımadan 1600 lirayı hastaneye doktora verirsem ayıp artık bana çocugumun adına bişi yapsam yada ihtiyacı olan bir insana versem çok daha hayırlı olur bnm için devletin bana sundugu imkan varken neden böyle bi yolu seçmeliyim kimse parayı sokakdan toplamıyor.bu yazıdan sadece bunu çıkarmanda enteresan.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?