Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Stikerlar filan bende böyle düşünüyorum aynı bende büyüyen karyola aldım.. nasıl oldu acaba seninki var mı resmi filan canım?

fotoğrafı yok ama çok şirin oldu. fotoğrafını koyarsam haber veririm. herkes çok beğendi...

o beyaz takımı biliyorum. ben ilk önce alacaktım ama ben sadece karyolası 800'e yakın bir fiyat bulmuştum. bu fiyat çok iyiymiş. bence kaçırma...

allahın aşkına hangi doktorun özeline gidersinde seninle ilgilenmez doktorların çoğu böyledir menfatden paradan başka bişi düşünmez doktor bana özel hastanede doğumu tabiki teklif edicek ucunda tamamen duygusal nedenler var sanırım aynı şeyi anlatmaya çalışıyoruz bende özel hastanelere saçma sapan şuursuzca milyarları dökenlere çok kızıyorum bir çok özel hastaneden en kötü devlet hastanesi bin kat iidir.

Arkadaşlar, insanların tercihlerini böyle yargılamaya hakkınız var mı? özel ya da devlet herkesin kendi tercihidir. kimsenin kesesinin hesabını siz tutmadığınıza göre kızmaya etmeye ya da kınamaya hakkınız yok. sizin tercihiniz böyledir isterseniz gidin sağlık ocağında doğurun kime ne. senin paran kıymetlidir vermezsin ya da paran yoktur vermezsin. benim param çok veriyorum bundan size ne?

cnm babyhop markamıydı 800 çok fazlaymış sadece yatak için.bende netten almaya korkuyorm aslında kurulum yapmıyolar ve bir sorun hasar falan çıkarsa nsl olur bilmem.

kızlar size sormuşmuydm bilmiyorum ama park yatakta hangi marka önerirsiniz.kraft düşünüyrm.oda sallarken gıcırdıyomuş galiba.birde sizce geniş olmasımı yoksa dar olup kapılardan geçmesi dahamı önemli fikir verireniz iyi olur.

arkadasım ben sunnybaby nin yatagını aldım 190lıraydı galıba. hep chıcco dusundum ama esımın memleketınde bulamadık, hep katalogdan sıparıs dedıler. bız zaten oraya kayınvalıdem gorup almak ıstedıgı ıcın gıttık. dolayısıyla yorgunluktan öldüğüm bır an bosver dedım chıcco yu hepsı aynı işi gorecek onu aldık. daha kullanmadık ama iyi gorunuyor. odalardan gecmesıne gerek varmı bılmıyom zaten önce yatakodasında sonra kendı odasında duracak. salonda falan anakucagında durur zaten. ben genıs aldım onun için.
oda olayı demıssın; ben bebek odası takımı almadım. park yatak, 3 kapılı 2 cekmecelı gardrop aldık. gardrop koçtastan 170 kusur lıraya almıstık açık renk.kaldıysa bakmanı tavsıye ederım tam ıstedıgım gıbı. esım kuruyor sımdı resmını yollamak ısterdım ama malesef. uzerıne dıger arkadasın dedıgı gıbı stıckerlar aldık emınım cok hos olacak. 3 yasında falan bir baza almayı dusunuyoruz dolabıyla takım olacak sekılde. kızımız buyuyunce de ortaokulda falan genc odası alırız dıye dusunduk hem kendı secer begendıgı takım olur.

ben park yatagını aldıgım yerden uyku setıne bakmıstım yorganı naylon gıbıydı hıc hosuma gıtmedı. yatas tan alıcam yorganını yastıgını. nevresım takımını altınbasagın ınternet sıtesınden sıparıs ettım begendım gelen urunlerı de. ıkı tanede havlu yollamıslar saolsunlaryerimseniben yatak ıcınde magazadaki kız en ıyısı sunger ve vıskon karısık olanlar dedı. arastırmamıstım yatak nasıl olmalı dıye aklıma gelmemıstı hiç, ama o an almak zorunda oldugumuz ıcın aldık. o da ıyı gorunuyor.

kızlar oto koltugu aldınızmı bebekleriniz için?nereden ne marka ve kaça?bilgi verebilirmisiniz?

cnm babyhop markamıydı 800 çok fazlaymış sadece yatak için.bende netten almaya korkuyorm aslında kurulum yapmıyolar ve bir sorun hasar falan çıkarsa nsl olur bilmem.

canım benim de korktuğum nokta kurulumdu. alınır gelir ama kurulum yapılmayacak sen yapmak zorundasın onu da biz kendimize güvenemedik. benim gördüğüm de babyhope marka kulpları renkli renkli .çiçekler şeklindeydi... ama mağazalarda baya pahalıydı burada uygununu bulamadık biz. Belis büyüyen beşik ve tepe home dan normal gardrop aldık ben süsledim.

bu asabiyet niye?

nie üzerine aldın onuda anlamış değilim.

sizin tercihleriniz beni ilgilendirmez banane ne istersen onu yap allah daha çok versin ne diyeyim...........................................................

bu asabiyet niye?

nie üzerine aldın onuda anlamış değilim.

sizin tercihleriniz beni ilgilendirmez banane ne istersen onu yap allah daha çok versin ne diyeyim...........................................................

sizin özel hastaneye para verenlere duyduğunuz kızgınlıkla orantılı olsa gerek asabiyetim... üzerine alınma konusuna gelince siz bir sürü insanın tercihi ile ilgili yorum yapıyorsanız o tercihi kullanan bir sürü insana cevap haklkı doğması normaldir. ben zaten ne istersem onu yapacacağım . birbirinizi yiyordunuz bir son verdim..

Son düzenleme:

cnm çok sağol cevabın için.eşin kurduysa eğer dolabın resmini koyabilirmisin acaba merak ettim.opuyorumnanaktan

teşe:1hug:kkürler cnm

cnm çok sağol cevabın için.eşin kurduysa eğer dolabın resmini koyabilirmisin acaba merak ettim.opuyorumnanaktan

canım daha kurma asamasındayız. aslında bu kadar zor degil ama iş cıkısı ugrastıgı ıcın malum belli bi saatten sonra ses cıkaramıyoruz. ama merakını bıraz olsun gıdermek için sana bır link yolluyorum oradakı dolabın aynı rengı fakat klasık 3. kapısı var o bölüm raflı.

diyecektım ama link yollayamıyormusumbilmiyorumkismile koctasın sıtesınden mobilya-gardırop-2. sayfa sondan bir önceki model (demokrasıde careler tukenmez dimiyerimseniben)

selam arkadaşlar ben konak gülçin hanıma gidiyom dün doğum ücretlerini sordum normal doğum 584 tl sezeryan 700 tl yılsonuna kadar böyleymiş bide belis bebek odası takımı kent alışveriş merkezindede var ben 18 haftalık hamileyim izmit devlet hastanesi karşısında bayrılar bebe mağazası var bebek odasını kendileri imalatını yapıyor fabrikası aslanbeyde bayağı uygun geldi bana bir bakın derim çok güzel modeller var bu arada fethiye cad.bebe çeyiz mağazası çok pahalı geldi bana istanbula havuzluhana gitmeyi düşünüyom 6.ayımda bakalım kısmet ....

canım ben de ERkan beye gidiyorum KOnak'ta bana da normal 200 dediler sezeryan 700.. Allah Allah neden öyle oldu ki? ben hasta yatıştaki bayanlara sordum sen kime sordun?

kızlar benim sadece biberon, silikon kaşık, ateş ölçer, kapı süsü gibi şeyler kaldı... bunların uygun satıldığı yerler biliyor musunuz?

cnm çok sağol baktım rengi güzelmiş gerçekten.fiyatıda uygun.ne yapsam bilemedim.

cnm çok sağol baktım rengi güzelmiş gerçekten.fiyatıda uygun.ne yapsam bilemedim.

canım senin alacağın dolabun bir tek kulplarında var marifet. istersen koçtaşta ondan kat kat güzel kulplar da bulabilirsin bence.

tesekkurler cnm cvp için :)

konakta ben de hasta yatıştaki beyle gorustum norml 550 sezeryan 700 dedi sgk anlaşmalı..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…