Stikerlar filan bende böyle düşünüyorum aynı bende büyüyen karyola aldım.. nasıl oldu acaba seninki var mı resmi filan canım?
zaten bende okadar para vermem.bende babyhop marka beyaz oda takımnı beğendim.büyüyen karyola dolap ve şifonyer 828 tl nette.yatak hariç tabi.hoşuma gitti yanlız dolap 2 kapılı küçük olur gibi geliyor bana.eşimde istersen yaptırabiliriz diyor.bu marka nasıldır sizce bilgisi olan varmı acaba.
Neden özeline gitmen gerekiyor madem devlet hastanesinde çalışan bir doktor bu doktor...
Sen 1600 vereceksin napıyosun demiyorum sana.Bunu sana teklif eden bir doktora nasıl güveniyorsun diyorum.İLgili güvenilir bir doktor devlet hastanesinde de ilgilenmez mi hastasıyla?
Özeline gidersen seninle ilgilenen bir doktor..
Bunlar sence normal yani..
Sonrada algılama problemin mi var gibi gayet kaba birr konuşma yapabiliyorsunuz..Gayet iyi algıladım sen hiç merak etme
Hamileliğimin başında demet boyacı beni özeline davet etti ederkende çok kibar ve ilgiliydş..Haftaya geliyorsun bebişimizin kalp atışlarına bakıyoruz gibi çok ilgili konuşmalar yaptı, ama gitmedim..6 haftalıkken bebeğimin kalp atışı yok diye beni kürtaja almaya kalktı..Özeline gitseydim eminim bekler ilaçlarla vs.yle hiç yoktan durumu düzeltmeye çalışırdı.Devlet hastanesinde görev alan her doktor ilgilenmek zorunda hastasıyla..Devlet Hastanenin imkanlarını muazzam yapmış,herşey tıkır tıkır işliyor,süper bi hastane...Tam gün yasası inşallah çıkar da bir gün bir yerlerde birileri daha benim yaşadıklarımı yaşamazlar...
allahın aşkına hangi doktorun özeline gidersinde seninle ilgilenmez doktorların çoğu böyledir menfatden paradan başka bişi düşünmez doktor bana özel hastanede doğumu tabiki teklif edicek ucunda tamamen duygusal nedenler var sanırım aynı şeyi anlatmaya çalışıyoruz bende özel hastanelere saçma sapan şuursuzca milyarları dökenlere çok kızıyorum bir çok özel hastaneden en kötü devlet hastanesi bin kat iidir.
fotoğrafı yok ama çok şirin oldu. fotoğrafını koyarsam haber veririm. herkes çok beğendi...
o beyaz takımı biliyorum. ben ilk önce alacaktım ama ben sadece karyolası 800'e yakın bir fiyat bulmuştum. bu fiyat çok iyiymiş. bence kaçırma...
kızlar size sormuşmuydm bilmiyorum ama park yatakta hangi marka önerirsiniz.kraft düşünüyrm.oda sallarken gıcırdıyomuş galiba.birde sizce geniş olmasımı yoksa dar olup kapılardan geçmesi dahamı önemli fikir verireniz iyi olur.
ben suanda park yatak aldım ve evimdeki gömme doolabı düzenledim bebeğim için ilrde güzel oda yaparım die düşünüyorum...
bu arada parkyatak uyku seti ve nevresim takımı nerden alabilirim bi de yatak (sunger mi visko mu) alayım??
cnm babyhop markamıydı 800 çok fazlaymış sadece yatak için.bende netten almaya korkuyorm aslında kurulum yapmıyolar ve bir sorun hasar falan çıkarsa nsl olur bilmem.
Arkadaşlar, insanların tercihlerini böyle yargılamaya hakkınız var mı? özel ya da devlet herkesin kendi tercihidir. kimsenin kesesinin hesabını siz tutmadığınıza göre kızmaya etmeye ya da kınamaya hakkınız yok. sizin tercihiniz böyledir isterseniz gidin sağlık ocağında doğurun kime ne. senin paran kıymetlidir vermezsin ya da paran yoktur vermezsin. benim param çok veriyorum bundan size ne?
bu asabiyet niye?
nie üzerine aldın onuda anlamış değilim.
sizin tercihleriniz beni ilgilendirmez banane ne istersen onu yap allah daha çok versin ne diyeyim...........................................................
arkadasım ben sunnybaby nin yatagını aldım 190lıraydı galıba. hep chıcco dusundum ama esımın memleketınde bulamadık, hep katalogdan sıparıs dedıler. bız zaten oraya kayınvalıdem gorup almak ıstedıgı ıcın gıttık. dolayısıyla yorgunluktan öldüğüm bır an bosver dedım chıcco yu hepsı aynı işi gorecek onu aldık. daha kullanmadık ama iyi gorunuyor. odalardan gecmesıne gerek varmı bılmıyom zaten önce yatakodasında sonra kendı odasında duracak. salonda falan anakucagında durur zaten. ben genıs aldım onun için.
oda olayı demıssın; ben bebek odası takımı almadım. park yatak, 3 kapılı 2 cekmecelı gardrop aldık. gardrop koçtastan 170 kusur lıraya almıstık açık renk.kaldıysa bakmanı tavsıye ederım tam ıstedıgım gıbı. esım kuruyor sımdı resmını yollamak ısterdım ama malesef. uzerıne dıger arkadasın dedıgı gıbı stıckerlar aldık emınım cok hos olacak. 3 yasında falan bir baza almayı dusunuyoruz dolabıyla takım olacak sekılde. kızımız buyuyunce de ortaokulda falan genc odası alırız dıye dusunduk hem kendı secer begendıgı takım olur.
canım benim de korktuğum nokta kurulumdu. alınır gelir ama kurulum yapılmayacak sen yapmak zorundasın onu da biz kendimize güvenemedik. benim gördüğüm de babyhope marka kulpları renkli renkli .çiçekler şeklindeydi... ama mağazalarda baya pahalıydı burada uygununu bulamadık biz. Belis büyüyen beşik ve tepe home dan normal gardrop aldık ben süsledim.
teşe:1hug:kkürler cnm
cnm çok sağol cevabın için.eşin kurduysa eğer dolabın resmini koyabilirmisin acaba merak ettim.opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar ben konak gülçin hanıma gidiyom dün doğum ücretlerini sordum normal doğum 584 tl sezeryan 700 tl yılsonuna kadar böyleymiş bide belis bebek odası takımı kent alışveriş merkezindede var ben 18 haftalık hamileyim izmit devlet hastanesi karşısında bayrılar bebe mağazası var bebek odasını kendileri imalatını yapıyor fabrikası aslanbeyde bayağı uygun geldi bana bir bakın derim çok güzel modeller var bu arada fethiye cad.bebe çeyiz mağazası çok pahalı geldi bana istanbula havuzluhana gitmeyi düşünüyom 6.ayımda bakalım kısmet ....
canım daha kurma asamasındayız. aslında bu kadar zor degil ama iş cıkısı ugrastıgı ıcın malum belli bi saatten sonra ses cıkaramıyoruz. ama merakını bıraz olsun gıdermek için sana bır link yolluyorum oradakı dolabın aynı rengı fakat klasık 3. kapısı var o bölüm raflı.
diyecektım ama link yollayamıyormusumbilmiyorumkismile koctasın sıtesınden mobilya-gardırop-2. sayfa sondan bir önceki model (demokrasıde careler tukenmez dimiyerimseniben)
cnm çok sağol baktım rengi güzelmiş gerçekten.fiyatıda uygun.ne yapsam bilemedim.
tesekkurler cnm cvp için :)ben park yatagını aldıgım yerden uyku setıne bakmıstım yorganı naylon gıbıydı hıc hosuma gıtmedı. yatas tan alıcam yorganını yastıgını. nevresım takımını altınbasagın ınternet sıtesınden sıparıs ettım begendım gelen urunlerı de.
konakta ben de hasta yatıştaki beyle gorustum norml 550 sezeryan 700 dedi sgk anlaşmalı..boshayallersmilecanım ben de ERkan beye gidiyorum KOnak'ta bana da normal 200 dediler sezeryan 700.. Allah Allah neden öyle oldu ki? ben hasta yatıştaki bayanlara sordum sen kime sordun?
kızlar benim sadece biberon, silikon kaşık, ateş ölçer, kapı süsü gibi şeyler kaldı... bunların uygun satıldığı yerler biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?