ben de Erkan beye gidiyorum. ve özel hastanede ebe doğurtması gibi bir şey yok. çünkü doktor hastasından kendi sorumlu o nedenle ebelere bırakmıyor kesinlikle. ayrıca erkan beyi şiddetle tavsiye ederim.
slmm kızlarr test yaptırdımm baya oldu yazmayalıı eed bende hamısım:)6 +1
ben hastası deilim ama canım yani ona bu hafta gidicem inş. benim doğumuma girermi ben dışarda başka doktra muayne oldum hep ama doğuma konağa gidicem erkan beye 1 kere muayne olcm doğm öncesi ilk gdcem snra doğuma gdce sancım gelince girermi acaba doğuma hastası deilim diye girmez belki doğum ne kadr ssklı bliomsn canım konakta?
erkan bey için sezeryancı diyorlar. ama sezeryanına da çok güveniyorum. arkadaşlarımın çoğu ona doğumunu yaptırdı ve herkes aynı şeyi diyor. hemen ayağa kalkmışlar ve doğum izleri kalmamış bile
canım konakta anlaşmalı doğum sezeryan 700, normal 590 milyon. keşke en baştan ona gitseydin muayene 35 milyondu. tam olarak girer mi bilemiyorum ama şöyle bir olay duydum, kazım beyin hastası vardı kazımın anlaşması bitince erkan bey doğurtmuştu, erkan bey çok anlayışlı bir insan geri çevireceğini sanmıyorum.
canm işte msafr geldm anneme zatn erkan beyn varşığındadna bu site sayesnde haberm oldu o zamna kadr doktr bulamamştm ii mecbr özlm hanma devm ettm ayda 1 gdiom die önmsemedm o kdr doğumuda doğm evi istedm başta 1 gün sanclndm çok kötü davrndlr ürktm ondn şimdi konakta istiyorm erkan beyide çok methettiler bilsedm baştn ona giderdm şimdi iştte son 10 gn kaldı hastnye gdcem hem ücreti konşcm hemde erkn beye son muaynemi olaım diorm girerse memnun olrm grmzsede artık herhlde ebe yaptırır peki 590 a dokrda dahlmi yoksa erkn bey içinde ayrı ücretmi ödcem canım?
slcn hayırlı olsun gebeliğin. Allah tamamına erdırsın sağlıkla, zaman gercekten cook hızlı gecıyor tadını cıkar:)
esra cevremde hep 36. , 37. haftasına dogum yapıp ertesı gun güle oynaya evıne gıden arkadaslarım var.. kötü örnek oldular bana:) gerçi ikisi normal dogumdu kızları sabırsız cıktı.. ben aslında 5 haftadır evdeyım 32. hafta tam bizim yarıyıl tatılının sonunda doldu benım dogum ıznı 30 haftada baslamıs oldu yanı daraldımaslında iyiyim de ama uzuncıftlıkte oturup kandırada calısınca yol gıdemedım mecburen...kızımı da cok merak edıyorum . Allah saglıklı dogumlar versın hepimize az kaldı zaten napalım..
bende konakta dogum yapıcam benım doktor gülçin hanım.. normal dogum istiyorum öncelıklı ama bakalım çatı durumuna ve bebegın kılosuna göre son ana kadar bekleyıp karar vericez. risklı bir durum olursa sezeryan, öyle konustuk, beklıyoruz ...
anlıyorum canım. bu fiyat paket fiyatı. doğum, bebeğin ilk muayenesi tesltleri, 1 gece kalış+ refakatçi fiyatı. ekstra bir fiyat ödemiyorsun. o jhastanede ebeye doğum yaptırtacaklarını zannetmiyorum mutlaka doktor yaptırır bence.geri çevireceklerini de zannetmiyorum.
içim şimdi arhatladı çok sağol canım ilk doğum olduğu için korkyorum baya doğum evindede korkttlr braz hemn alttan muayne etmek isyedler ben suyum gelir die istemedm daha 1 ayım vardı ozamn allhtan yaptrmamşm yoksa doğum başlıcktı ebeler işte ondn snra konağa karar verdm ebelere gvenemdm hemn doğuma aldılr oysa gaz sancım varmş:) boşu boşuna erkn doğum yapcktm blinçli olduğum için yaptrmdm alttn muayne sancılandrıo çnkü doğuma gdene kdr yaptrmıcam senin ne kadar kaldı doğuma kmseyi sokmak istiyomusun benm eşim yada annem gircek izin verirlerse özelde veriolr die biliorum
ya esra aslında benım asıl problem boyumda sanırım, 1 bucuk metrelık hatunum benkaydirigubbakcemile3 boyu kısa olanlarda bebiş de kılolu olursa normal dogum sıkıntı yaratabılıyormus. annem mersındekı dogum evınde hemsıre amelıyat hemsıresı. senın boyundakıler hep bıze gelıyor normal doguma umutlanma cok zorlanırsın dıyor, gülçin hanım en azından şans tanıyor bana:) hayırlısı dıyorum bende onun için beklıoruz dedığın gıbı kısmet:)
canım doğumevlerinin durumu içler acısı... benim arkadşaımın suyu gelmişti başkasının kanıyla lekelenmiş sedyeye yatırmaya kalkmışlar. sen iyi ki müdahale ettirmemişsin. ben de izin veriyorlar diye biliyorum ama ben sokmayacağım:) korkar benimkişler bayılırlar falan onlarla uğraşmayalım bir de. ben şimdi 36. haftamdayım. tam 1 ayım var.
ben doğum evnde çok kızdm yaşım ufak anneme danışcm dedm ebe bana dio çıkmzsn burdn dio ya sancm flnda yok bişiyim yok diom doğum sandlyesne çık dio çıkmıcm istmyrm çatı muaynesi benm daha günme vr dedim snra nts ye soktu deilmiş doğm sancısı bde boşu boşuna deşeceklerdi beni annemede 1 saat hber vermediler çok acı bi durum ya bedava die insnlra acımıolr doktru çaırttm gelmedi düşün asla diorum yani gtmem bde iyi diye met etmişlerdi benim eşim soğuk kanlı canm ısrarla girmek istio bende yanımda biri olursa daha rahatlarım die düşündm doğum evnde korkttulr beni annemi istedm bağırdlr ondn şimdi eşim girmek istio annemde istio zatn eşim soğk kanlı tisknme huyuda yok ama ben genede elimi tutsn istcem hem yaşasın ne acı çektiğimi ne zorluklar yaşadığımı bebeğimn ilk anını görsn istiyorm ama tabi yanmda olck doktrun yanında diil o manzarayı görmcek elmden tutckk sadce
QUOTE=cerenora;11820645]benim kocam panik atak:) doktorun elllerine falan sarılır maazallah :roflol:
hadi yaaa:roflol: benki çok relax o gün sancılandığım da doğum evnde koridora bile tek kişi almşlr sadce annem oda aşaıda cafetryada otrmş kahve içiomş doğm hanenin kapsıda gzküo caftrydan anneme anne kahve içiomsn diomşannem öldrcektm o an onu dio benm rengm attı 1 saattr hber vermiolr doğum yapıon sandm dio o aşaıda kahve içio snra kapıdn çıktm bişi çıkmaınca gaz sancsı çıkınca bana dio ne oldu nden geldn doğurmadn dio :) benmki çok merklı girsin ya hem görsün anlasn değerimi ne zorlruklrla dünyaya getrdğimiki daha çok destek olsun benm kaynm girdi eltimnkne sancsını fln gördü ağlamış;:) şimdi kıyamıo karısına
bence seninki fazla hafife almış sok onu doğuma da görsün gününüklava:[/Q a
aynen ondan girsinki anlasın kıymetmikaç kilo aldn canım sen çatlak oluştumu hiç? ne kullanıosun çatlaklr için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?