Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
anladım canım cok saoöbılgılendırdıgın ıcınn teskkr ederım canımm bernde bugun kızılayyda yaptırdım testt 20 ytl az sonra sonucu almaya gıdıcxem

anladım canım cok saoöbılgılendırdıgın ıcınn teskkr ederım canımm bernde bugun kızılayyda yaptırdım testt 20 ytl az sonra sonucu almaya gıdıcxem

hayrlı olsun canm kaç hadtalık olduğunu biliomusun?
sonuçlardan haberdar edersin

mrb kızlar nerelerdesiniz,aramızda doğumu yaklaşan varmı?benim yaklaşık 8 haftam var.

mrb kızlar nerelerdesiniz,aramızda doğumu yaklaşan varmı?benim yaklaşık 8 haftam var.

ben canım mart 12 son gün artık bebişim artık doğuma hazır fazladan orda beklio 38 hafta btti benm bugün doktra gttm son gün mart 12 yani mart 12 ye kdr doğacak kısmetse biz bu hafta bekliyoruz hayırlısıla akşam sabah doğum:) çok heycanlıyım alla kurtarsın herkesi şimdi daha bi güzelleşti gebelik bebeğimin ayağını tutuyorum artık öle tekme atıyorki ayağı dışarı çıkıcak gibi ağırlaştım çok ama hareketlerin en güzel olduğu dönemler bu haftalar 8 ay lıkken bu kadar zevk vermiyordu hareketleri:):CüvCüv:

benim de az kaldı 36. haftamdayım... son aya girdik yani:teytey:

benım de az kaldı beklıyoruz bakalım... ay esra yazdıkların heyecanlandırdı benı.. zaten dogum ıznındeyım, boşluktayım, şööyle 2 3 hafta sonra falan kızım saglıklı saglıklı gelse ne ıyı olur derken senı okuduktan sonra fikrim degıstı zamanında gelsın de bu kadar tasıdım bari iyice keyfını cıkarayım dıyorum artık :)

bende doğum iznindeyim evde takılıyorum öyle.vakit zor geçiyor.sizleri okuyunca heyecenlandm sizin az kalmış genelde.doğumdan sonrada buradan paylaşırsanız sevinirim yaşadıklarınızı.aramızda akademide doğum yapacak yok galiba.ben hariç. genelde konakta sanırım öylemi?hepimizin allah yardımcısı olsun.

sao canımm ya kızlarr ızmıtte kadın dr bakıorumm bıldıgınız ıyı kımler warr

bencede canım erken doğum senin içinde ii deil gec olmasn güçte olmasın vaktiyle geldin benim tam 9 ay doldu artık son 10 gün geri sayım yapıoz artık o kadar büyüdüki oğlum benim şu 2 haftadır anneliği daha ii anlıypormuşun öyler hareketleir varki elini karnına koyduğun an sana cevp verio dönüo eayağını dayıyor karnını o an sen ayağını tutuosun dışardan hareketleir balık gibi kayıo elinin altında bizresmen ayağını tutyoruz bunları yaşa eşinle çok güzel ben en güzel günlerimi şu 2 haftadır geciriyorum çünkü onu hissediyorum oda beni hissediyor allah hayrlı doğum versn bende doğum iznindeyim konakta doğurcam senin ne kdar var doğuma nerde isttiyorsun doğumu?

slmm kızlarr test yaptırdımm baya oldu yazmayalıı eed bende hamısım:)6 +1

ayy canım benim duyguların karşıktır şimdi senin allah tamamnı erdirsin eminol çok güzel bi başlangıç haytında ilkse eğer bebeğin şu an çok yenisin ama zaman s gibi akıp gidicek ne demek istediğimi anlıcaksn allha bebeğine ve sana sağlık versin çok dikkat et meleğine:) en riskli zamanların:CüvCüv:

saol canımm gusel sozlerın ıcınn :) allah senınde tamamına erdırsın saglıkla kucagına al bebısını..

canım senın dr kım?

sao canımm ya kızlarr ızmıtte kadın dr bakıorumm bıldıgınız ıyı kımler warr

canım şimdi hastane şartları daha iyi sigortan varsa senin içinde rahat olur özele gitmene gerek yok bence ben 5. aydan snra yerleştm buraya bodrumdaydım misafir gelmiştim anneme ölesine kocaeli tıp merkezine gitmiştm özlem hanıma 20 tl muaynedi annem merk etti die ölesine gttik snra bodruma dönünce doktruma devm etcektm snra buraya yerleşmk zornda kaldm bilgilerim onda olduğu için secme şansm olmadı değiştirmek istemdm doktru ona gittm onda kalayım dedm benm duyduğum en ii doktrlar akademide ve konakta kazım beyle erkan bey benim doktrm doğuma grmediği için hastne doktru olmadığı ,için ben konakta doğm yapcm artık kim girer bilmiom gidip konşcam erkan beyn grmesni isticem çok iyimiş sende onun için hastne doktruna muayne ol doğumuda onla yaprsn benmki 2 iş oldu:) erkan beyle doğmda tanşcaz inş. hiç muayne olmadm daha bide cankatta mehmet ataman var çok iyi yılların tecrübesi ayrıca özel muaynanesi var istanbulda hastnde çalşıo bide çok iyi izmitin en iyileri ona gitmk çok istedm ama değiştrmek istemdm 1 doktr bilsin istedm ondan benmki gümbürtüye gtti senkendne 1 tane seç onla devm et derim ben öle yaptm ama maalesf tıp merkzi doktru doğumuma giremcek

anladım canım ya allah yardımcın olsunn normal dogummu yapıcaksın??normalse genelde ebeler dogurtuomus

anladım canım ya allah yardımcın olsunn normal dogummu yapıcaksın??normalse genelde ebeler dogurtuomus
evet canım normal istiyorum terslik olmazsa eet ebeler yapıo ama istersen doktorda grebiliyor ben mümknse istecem erkan beyi zatn gündüz olursa hastnede olcak herhngi bi aksilik olduğunda doktr müdahele etmesi gerekiyor giriosa irsin isticem ama özellerde doktruda sokabliyorsn doğum evnde öle bi şansn yok maalefa.s

herkese merhabalar bende evde izindeyim 35+5 olduk. yani epey yol aldık:) alışverişi genelde istanbuldan yaptım. açıkçası orası buraya göre daha uygun. ama fethiyede bilgin pasajındaki bebe dünyasında a dan z ye kadar herşeyi bulabilirsiniz. merak ettim doktorunuz kim? ben de konak a gidenlerdenim. erkan bey benim doktorum.

ben de Erkan beye gidiyorum. ve özel hastanede ebe doğurtması gibi bir şey yok. çünkü doktor hastasından kendi sorumlu o nedenle ebelere bırakmıyor kesinlikle. ayrıca erkan beyi şiddetle tavsiye ederim.

eed canımm ..ne kadar kaldı senın doguma ızmıtte nerde oturuosun sen

10 gün var canm yani son günüm mart 12 en son gün o güne kdr gelmzse doğurtcklr akşam sabh beklioruz canm her an olablir günüm doldu 9 ayım doldu o son 10 günü yaşıorum işte:) izmiite yahya kaptanın arkasında armada park evleri var orda oturuom canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…