anladım canım cok saoöbılgılendırdıgın ıcınn teskkr ederım canımm bernde bugun kızılayyda yaptırdım testt 20 ytl az sonra sonucu almaya gıdıcxem
mrb kızlar nerelerdesiniz,aramızda doğumu yaklaşan varmı?benim yaklaşık 8 haftam var.
benım de az kaldı beklıyoruz bakalım... ay esra yazdıkların heyecanlandırdı benı.. zaten dogum ıznındeyım, boşluktayım, şööyle 2 3 hafta sonra falan kızım saglıklı saglıklı gelse ne ıyı olur derken senı okuduktan sonra fikrim degıstı zamanında gelsın de bu kadar tasıdım bari iyice keyfını cıkarayım dıyorum artık :)
slmm kızlarr test yaptırdımm baya oldu yazmayalıı eed bende hamısım:)6 +1
sao canımm ya kızlarr ızmıtte kadın dr bakıorumm bıldıgınız ıyı kımler warr
evet canım normal istiyorum terslik olmazsa eet ebeler yapıo ama istersen doktorda grebiliyor ben mümknse istecem erkan beyi zatn gündüz olursa hastnede olcak herhngi bi aksilik olduğunda doktr müdahele etmesi gerekiyor giriosa irsin isticem ama özellerde doktruda sokabliyorsn doğum evnde öle bi şansn yok maalefa.sanladım canım ya allah yardımcın olsunn normal dogummu yapıcaksın??normalse genelde ebeler dogurtuomus
canım şimdi hastane şartları daha iyi sigortan varsa senin içinde rahat olur özele gitmene gerek yok bence ben 5. aydan snra yerleştm buraya bodrumdaydım misafir gelmiştim anneme ölesine kocaeli tıp merkezine gitmiştm özlem hanıma 20 tl muaynedi annem merk etti die ölesine gttik snra bodruma dönünce doktruma devm etcektm snra buraya yerleşmk zornda kaldm bilgilerim onda olduğu için secme şansm olmadı değiştirmek istemdm doktru ona gittm onda kalayım dedm benm duyduğum en ii doktrlar akademide ve konakta kazım beyle erkan bey benim doktrm doğuma grmediği için hastne doktru olmadığı ,için ben konakta doğm yapcm artık kim girer bilmiom gidip konşcam erkan beyn grmesni isticem çok iyimiş sende onun için hastne doktruna muayne ol doğumuda onla yaprsn benmki 2 iş oldu:) erkan beyle doğmda tanşcaz inş. hiç muayne olmadm daha bide cankatta mehmet ataman var çok iyi yılların tecrübesi ayrıca özel muaynanesi var istanbulda hastnde çalşıo bide çok iyi izmitin en iyileri ona gitmk çok istedm ama değiştrmek istemdm 1 doktr bilsin istedm ondan benmki gümbürtüye gtti senkendne 1 tane seç onla devm et derim ben öle yaptm ama maalesf tıp merkzi doktru doğumuma giremcek
anladım canım ya allah yardımcın olsunn normal dogummu yapıcaksın??normalse genelde ebeler dogurtuomus
eed canımm ..ne kadar kaldı senın doguma ızmıtte nerde oturuosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?