canım yerini birtaz ayrıntılı anlatır mısın oraya da bakayım?
ya cnm aslında çok basit bi yerde..nasıl desemki..çokta bilmiyorum izmiti ama tam çarşıda ya..yani şöle diyim,kızılayın karsısında kalıyo hemen.şennur nikah şekeri.belsadan yürü direk kızılaya doğru önündesin hemen sağda kalıyo.tavsiye ederim
kızlar cevaplar için teşekkürler.özdilekten alanlar nezaman aldınız acaba indirim devam ediyormudur.:dance:
bugün özdilekteydik. pijamalarda eskisi kadar çok cesıt kalmamıs ama yıne de bakılabilir. 20 lıralık olanlarda çeşit azalmıs sadece. bir de kızımıza bornoz sati aldık. 1-2 yaş grubundan aldık indirim yapmışlar. arkadasımın kızına almıstyık 2 ay önce falan 50 lıraydı, 40 lıraya düşmüş. 8 yaşa kadar böyle fiyatlar. 8 yaştan sonrakiler 50 lira 63ten düşmüş. içinde bornoz, havlu bi de baş havlusu var. büyük grupta bir de terlıkler. disney karakterleri var inanılmaz sevimliler.
cnm ya saol iyiki yazmışsın.bizde gitmeyi düşünüyoduk.çeşit azaldıysa eğer okadar yolu tepmiyeyim bari.
mrb kızlar dün nihayet park yatağımızı aldık.kraft 504 dönenceli kırmızı gri.220yi 6 ya böldüler.yerin adını bilmiyorum ama yine buradan duymuştum.güvenal çantacının karşısında savaş kırtasiye yanında.piyasaya göre uygundu.başka markalarda var.buarada ben hala pijama takımı bulamadım.piyasada pek inceler yok.benim doğum nisan sonu.sizce kısa kollumu almam gerekir.karar veremedim.bilmiyorumkismile
evt o mağaza cnm.saol sende güle güle kullan.ben yatak ve uyku seti almadım.çine 2 katlı yorgan serince yumuşacık oldu.o yüzden almayabilirim şimdilik.uyku seti yerine nevresim takımı alayım diyorum ama bilemiyorum.uyku setleri nekadar biliyormusun cnm.
slmm kızlarrr benım sorularım olucakk
1...akademı hastahanesındekı nurı bey hakkında yorumm yaparmısınızz??ona gıttmeyı dusunuorum da..bıde fıyatlarıı bılıosanızz solermısınızz..
2...kızılayda gebelık için yapılan kan tahlılı ucretı ne kadarr..akademı be dıger ozellerde 40ytl mışş
canım devlette fazla ilgilenmiyolar hijyenikte değil tavsiye etmiyorum yeni gebe oldğun için bence tıp merkezlerid aha hijyenik bende ilk kocaeli tıp merkezine gttim ssk lıyım kan ve idrar tahlili yaptrdım gebeliğimi neteştirmek için çok uygun fiyatlarıda şimdide kocaeli tıpta özlem hanıma gidiyorum doğumuda konakta yapcam bence önce tıp merkezine git gebelik tahlilini yaptır daha snra bebişin 1 ayı gectkten snra nuri beye gidersn şimdi gitsende oda test yapcak çok pahalı özllerde ben kocaeli tıpta 20 tl ye muayne oluom testlrimde çok uyguna yapıolr doktorun gene nuri bey olsun ama daha erken ilk muaynen için hem alttan muayne sakın yaptrma hiç önermiolr ben bile 20 gün kaldı doğuma doktrum alttan muayne yapmıor doğum anında zaten doktorun açılma varmı yokmu diye yapıcak dedi eğer şimdi yaparsam sancın gelir dedi erken doğum olur senin için daha erken ama alttan muayne ii bişi deil allah sağlık versin bebişinle sana herşey gönlnce olsun çok yolun bşındasın ama ok güzel şeyler seni beklioopuyorumnanaktananladım canımm dewlete gıdeyım ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?