erkan beye jonycim
Eger yanlıslık yoksa bu ot bende var ama benımde bıldıgım doguma gıderken suya konulması sadece o acıldıkca catı acılırmıs dıye duydum teyzem yaptı dogumu kolay oldu bende yapıcam ınsallah ama suyunu içmeyı hıc duymamıstım acaba baskbilmiyorumkismilea duyan yapan varmı?boshayallersmilebide normal doğum yapcaklara fatma ananın eli diye bir bitki varmıs hacıdan ümreden gelenler bılır bu bitkiyi ordan getiriyorlarmıs suyun içine atılıyomus o bitki acılmaya baslıyomus içiyomussun doğuma giderken yakınım yaptı kısa süredede doğum yaptı
ağrılarım geçti kanyat çok şükür hatta bugün kursa bile gittim ama eve zor attım kendimi. sen de iyisindir inşallahsonbaharcım senin ağrıların vardı nasıl oldun
ah sonbaharcım sen büyük şansızlık yaşamıssın bende artık odur budur diyemiyorum bi bakıyon ak bi bakıyom kara ama keşke nuri beye gitseydin seninsöylediğin fiyatlar sanırım ssk sıza yenı aldım fiyatları ben çünkü geçenlerdede arkadasın hanımı doğum yaptı konakta bebişte hafif sarılık küvez demişler günlüğü 500 tl 2 saat durmuş bebek her yer ticaret hane oldu çıktı valla şans işi oldu bunlar o yüzden gölcük devlette yapmayı bile düşündü özel hastanlerden farkı yok odları böyle karma karık kaldım bende bende 3 gün sonra 32 haftamı doldurcam allah nasip ederse
ağrılarım geçti kanyat çok şükür hatta bugün kursa bile gittim ama eve zor attım kendimi. sen de iyisindir inşallah
ssk sız değil özlemcim ben eşimin ssk sı ile değil kendim çalışan ssk lıyım.
bende yalvar yakar aldım fiyatları işte. ben epidural normal istediğim için 2400 tl + gecelik oda parası demişlerdi. bende artık hastanelerden nefret eder oldum walla. bi daha doğurursam ne olayım kaydirigubbakcemile3
canım senden nerde istediler 2400ü
[sezencim evet benim doktorum nurı bey bu arada dün doktordaydım bende kendımden ssk lıyım aynı dediğim fiyatları söylediler bidaha sordum emin olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?