İzne gider miydiniz beklermiydiniz

Kendisi çok gitmek istedi eşi göndermedi şuan dayanamıyor artık gitmek istiyor,eşi orda kalmasına izin vermiyor, o yüzden 1 haftayı sorun etti, bende karşıyım izinin hepsinin bi anda kullanılmasına, benle gidip benle geleceksin diyen bi zihniyet var maalesef

Konuyu anlatış biçiminden zaten net anlaşılıyor bu sormak istediğin..
Yani dediğim gibi kız demek ki çok kısa süre olduğu için kabul etmiyor bir haftayı..
Çözümü beraber bir hafta kalıp sonra eşinin dönmesi olabilir ya da kız bir süre kaldıktan sonra eşinin gelip onu alma bahanesiyle 3-5 gün de kalabilir ki bana en mantıklı da bu geliyor..
Niye tek gidip gelemesin öyle bastırmış ki kızı..
Eşinden yana çok problem yaşayacağını sanmıyorum demek ki eşi tek başına gidip gelememesine takmış bi kere göstersin Cesur Neslihan'ı gerisi gelir :)

Tesekkürler

Hay elinize sağlık, valla çok teseküür ediyorum gerçekten konuyu çok iyi anladınız ve yorumladınız, eşine tepki göstermek için gitmek istiyor kısacası

Adresini de verseydiniz az bilgi olmuş:)
Neslihan 1 hafta daha fazladan kalsın adam izin alamamış bellki .. herkes senede 20 gün tatil yapamiyor malesef.. adamın beynini yemeye gerek yok

Valla benim eşim memur, en fazla 20 günlük izin alabilecek, ben öğretmenim. En son şubatta 8 gün gördüm ailemi memleketimi. Pazartesi tek başıma gidiyorum, Biletlerimi eşim aldı sağolsun, kendisi de ağustosta gelecek yanıma. bütün iznini benim memlekette geçireceğiz. Koca 1 yıl onun ailesiyle vakit geçirdik, insan özlüyor kendi ailesini sonuçta.

Beraber gitsinler eşi bir hafta kalsın dönsün kız memleketinde iki hafta kalsın.

Eşimle gider, ondan 10 gün fazla kalırdım.

:))) erzurumlulara yaymasın bari durumunu kendi ailesi çevresi öyledir onun, eşim beni bırakır döner iki ay kalırım istersem bazen yav he he diyom bizim oranın insanı inanın şu iç anadoludan daha medeni düşünüyor 10 yıldır iç anadoludayım burası çok adetli töreli bizde yok sizde olan diyom onun aile yapısı öyledir...

Ben şahsen annemin evı dahı olsa 1 haftadan fazla durmak ıstemem. Hemen evımı arıyorum

Bence eşiyle gitsin sonra da geri gelsin . İlla gezcekse denıze falan gitsin ya aile ziyaretinin tatilimi olur.

Hatta 2 gun ailenızle durup denıze falan gdin.

Gider istediğim kadar kalırım. Eşim de ister benimle kalır ister çektirip gider kendi bileceği iş.

Göbek bağları beraber mi kesilmiş? Birlıkte gitsinler kadın iatediği kadar kalsın. Bu kadar zor mu gerçekten anlamıyorum. Koysun ağırlıgını arkadasınız ne bu böyle esir hayatı mı

Neslihanin onun problemini burada kamuoyuna sundugunuzdan haberi var mi?

Bence karı koca arasına girme. Ben neslihan olsam canıma tak ederse giderim beklemem. Çünkü yaşadığını ve tutulmayan sözleri o bilir.
Konu kısmında neslihan yazmıyor ki neden ifşa ediyorsunuz tek neslihan o değildir sizin belirttiğiniz özellikte tek bir kişi yoktur bence de .zaten konu sahibi x demiş .

Toprak bence 1 yıl beklemiş bir gün daha beklesin eşi kızıp ters tepki verebilir hiç gitme de diyebilir o bir sene içinde kendi ikna edememiş mi eşini.
İş yükü varsa toplu izin alması sorun oluyorsa ne yapsın adamcağız

Karı koca gidip dönmek şart mı?
Beraber gitsinler adam erken dönsün..

Ayrıca adam haklı. 15-20-25 gün izin her şirket vermez. Memursa bilemem tabi..

Bunaldigini anliyorum ama her zaman uzun tatil cikmiyor. Yaptigi hazirlik derken ne yapmis ki? Esimle birlikte gider birlikte dönerdim ama tercih meselesi tabi. Belki kocasi gezmeyi sevmiyordur

Konu sahibi yazmıştı neslihan da neslihan. Ilk sayfadaki mesaj alıntıma bakarsanız görürsünüz. Sonradan değişmiş x diye, iyi de yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…