Kendisi çok gitmek istedi eşi göndermedi şuan dayanamıyor artık gitmek istiyor,eşi orda kalmasına izin vermiyor, o yüzden 1 haftayı sorun etti, bende karşıyım izinin hepsinin bi anda kullanılmasına, benle gidip benle geleceksin diyen bi zihniyet var maalesefİzin kısmına tek değinmek istiyorum.
Memur olupta 20 gün izninin hepsinin birden bitirilmesini doğru bulmuyorum.
Bunun hastalığı, ölümü var, özel işleri var.. Bu gibi durumlar için izinler bitirilmemeli..
Bir hafta beraber gitsinler.. Eşi döner o bir hafta daha kalır..
Şahsen ben bu kadar bunalsam eşimin benle gelmesini beklemezdim..
Konuyu anlatış biçiminden zaten net anlaşılıyor bu sormak istediğin..Söylediklerinize aynen katılıyorum bende bunu anlatmaya çalışıyorum aslında, ben aileden böyle gördüm zihniyeti var adama da o yüzden kızı çok sıkıyor, en sonunda kızda kocasına artık seni Dinlemiyorum diye gitmek istiyor bi nevi rest çekmek istiyor, eşi yalnız basına gidemezsşn gelemezsin diye bi basına göndermedi kızı, bi nevi kızdaki özgüven gitti eşi nerdrse onu yapıyodu, ilk kez gitme kararı aldı bi basıma giderim seni beklemek istemiyorum artık diye, bana sordu gidiyim mi gitmeyin mi diye çok karısık düşünceleri vardı, bende tam yazamadım konuda önce bi sakin ol aceleyle karar verme bi düşün dedim , bende yorum yapamadım fazla sizlere sorma gereği duydum, eşine ders olur mu giderse yoksa daha büyük sorun mu yasar , eşiylemmi gitmeli diye bunu sormak istedim aslında
TesekkürlerBenim eşimin de senelik 30 gün izni var ama bir anda öyle 25 gün vermiyorlar.Az veriyorlar.Belki evinde dinlenmek isteyecek belki sonrasında izin lazım olacak.
Ben mesela eşim olmadan izinlerde hiç tek başıma gitmedim aile yanına hatta gitmeyelim beraber vakit geçirelim dinlenelim gezelim dedim.
Kısacası beklerdim,eşim olmadan aile yanında bile durmak istemiyorum keyif alamıyorum.
Hay elinize sağlık, valla çok teseküür ediyorum gerçekten konuyu çok iyi anladınız ve yorumladınız, eşine tepki göstermek için gitmek istiyor kısacasıKonuyu anlatış biçiminden zaten net anlaşılıyor bu sormak istediğin..
Yani dediğim gibi kız demek ki çok kısa süre olduğu için kabul etmiyor bir haftayı..
Çözümü beraber bir hafta kalıp sonra eşinin dönmesi olabilir ya da kız bir süre kaldıktan sonra eşinin gelip onu alma bahanesiyle 3-5 gün de kalabilir ki bana en mantıklı da bu geliyor..
Niye tek gidip gelemesin öyle bastırmış ki kızı..
Eşinden yana çok problem yaşayacağını sanmıyorum demek ki eşi tek başına gidip gelememesine takmış bi kere göstersin Cesur Neslihan'ı gerisi gelir :)
Size soracak değilim ne yapcagımı ne yazcagımı zamanında tanıdınız ya madalya takmak lazım şimdi size,siz yorum yapmayın arkadaşım sizene.
Beraber gitsinler eşi bir hafta kalsın dönsün kız memleketinde iki hafta kalsın.Benim alt katımda oturan bir kız var x adında 3 senelik evli, eşi memur kendisi de ev hanımı Erzurumlular çok da iyi birisi
Bunlar 1 senedir hiç bi şekilde izne gitmemişler eşi sürekli bugün yarın diye diye oyalamıs, kız o kadar bunalmıski artık memleketine gidip , gelmek bile istemiyor, 25 günlük bi izinleri varmış ve p.tesi izne gidecekler X 15-20 gün kalırız o kadar yola gidiyoruz diye bayağı hazırlık yapmış.
Aksam eşi bu kadar hazırlığı niye yaptın ne gerek vardı demiş , x demiş ne alaka diye? Eşi başlamış işte en fazla 1 haftalığına gidecez başka izin kullanamam , X ağlamış 1 sene boyunca izne gitmedin 1 hafta içinmi bekledim o kadar zaman beni hem göndermedin ailemin yanına hem de gitmedin demiş
Kız o kadar izine gidecez diye hem bekledi hem hazırlık yaptı eşi de 1 haftadan fazla kalamayız demiş, x de sen gelme ben gidecem artık yeter diye kavga etmiş, bana artık dayanamıym gidecem dedi, bende o kadar bekledim p.tesine ne kaldı o gün beraber gidin dedim, o da onu 1 gün bile beklemem beni o kadar oyaladı zaten gel git 2 gün yolda geçiyor dedi şuan gitmek için hazırlık yapıyor çok üzüldüm bişey de diyemedim durumuna siz olsanız gidermiydiniz böyle bir durumda yoksa 1 haftalığına da olsa eşinizlemi gidersiniz ( bir de eşi tatile ne götürecek adam değil sürekli para hesabı yapıyor kız gerçekten bunalıma girmiş eşi bunu hiç görmüyor)
Benim alt katımda oturan bir kız var x adında 3 senelik evli, eşi memur kendisi de ev hanımı Erzurumlular çok da iyi birisi
Bunlar 1 senedir hiç bi şekilde izne gitmemişler eşi sürekli bugün yarın diye diye oyalamıs, kız o kadar bunalmıski artık memleketine gidip , gelmek bile istemiyor, 25 günlük bi izinleri varmış ve p.tesi izne gidecekler X 15-20 gün kalırız o kadar yola gidiyoruz diye bayağı hazırlık yapmış.
Aksam eşi bu kadar hazırlığı niye yaptın ne gerek vardı demiş , x demiş ne alaka diye? Eşi başlamış işte en fazla 1 haftalığına gidecez başka izin kullanamam , X ağlamış 1 sene boyunca izne gitmedin 1 hafta içinmi bekledim o kadar zaman beni hem göndermedin ailemin yanına hem de gitmedin demiş
Kız o kadar izine gidecez diye hem bekledi hem hazırlık yaptı eşi de 1 haftadan fazla kalamayız demiş, x de sen gelme ben gidecem artık yeter diye kavga etmiş, bana artık dayanamıym gidecem dedi, bende o kadar bekledim p.tesine ne kaldı o gün beraber gidin dedim, o da onu 1 gün bile beklemem beni o kadar oyaladı zaten gel git 2 gün yolda geçiyor dedi şuan gitmek için hazırlık yapıyor çok üzüldüm bişey de diyemedim durumuna siz olsanız gidermiydiniz böyle bir durumda yoksa 1 haftalığına da olsa eşinizlemi gidersiniz ( bir de eşi tatile ne götürecek adam değil sürekli para hesabı yapıyor kız gerçekten bunalıma girmiş eşi bunu hiç görmüyor)
Bende sizin gibi düşündüm , biz erzumluyuz bizde kadın yalnız basına onu bunu yapamaz zihniyeti var ben nerdeysem o orda olacak diyor, kızda artık bıkmış bu durumdan 1 gün bile beklenen diye gitmek istiyordu 1 haftalığına gidecekse hiç gitmesin dedi
Gider istediğim kadar kalırım. Eşim de ister benimle kalır ister çektirip gider kendi bileceği iş.Benim alt katımda oturan bir kız var x adında 3 senelik evli, eşi memur kendisi de ev hanımı Erzurumlular çok da iyi birisi
Konu kısmında neslihan yazmıyor ki neden ifşa ediyorsunuz tek neslihan o değildir sizin belirttiğiniz özellikte tek bir kişi yoktur bence de .zaten konu sahibi x demiş .Neslihanin onun problemini burada kamuoyuna sundugunuzdan haberi var mi?
Bence karı koca arasına girme. Ben neslihan olsam canıma tak ederse giderim beklemem. Çünkü yaşadığını ve tutulmayan sözleri o bilir.
Konu sahibi yazmıştı neslihan da neslihan. Ilk sayfadaki mesaj alıntıma bakarsanız görürsünüz. Sonradan değişmiş x diye, iyi de yapmış.Konu kısmında neslihan yazmıyor ki neden ifşa ediyorsunuz tek neslihan o değildir sizin belirttiğiniz özellikte tek bir kişi yoktur bence de .zaten konu sahibi x demiş .
Toprak bence 1 yıl beklemiş bir gün daha beklesin eşi kızıp ters tepki verebilir hiç gitme de diyebilir o bir sene içinde kendi ikna edememiş mi eşini.
İş yükü varsa toplu izin alması sorun oluyorsa ne yapsın adamcağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?