• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzne gider miydiniz beklermiydiniz

erzurumlular cıdden ıyı ınsalardır kımı tanıdıysadam. kaldığım şehır yakın erzuruma..eşiyle gitsın sonuçta yıne eşinin yanına gelecek..daha kötü olabılır sonuç.durumuda anlatsın.bır hafta için gıtmek ıstemediğini soylesın.oyleyse ben tek gıdeyım dıyede konuşssun.
Gerçekten çok iyiler dışarıya karsı eşide çok iyi ama sorun su, kızı tek basına göndermek istemiyor kadın basına yollarda ne işin var zihniyeti var ve çok kıskanç ,bi basına göndermiyo kendiside fazla izin kullanmıyor

Bende sizin gibi düşündüm , biz erzumluyuz bizde kadın yalnız basına onu bunu yapamaz zihniyeti var ben nerdeysem o orda olacak diyor, kızda artık bıkmış bu durumdan 1 gün bile beklenen diye gitmek istiyordu 1 haftalığına gidecekse hiç gitmesin dedi

Isyan ediyorsa ders verme adına gitmeye karar verdiyse çokta söylediğiniz gibi değil sanki.

Dünyada tek Neslihan o değil de, Erzurumlu Neslihan, İstanbul'da yaşıyor, eşi memur kendisi ev hanımı deyince kimliği kabak gibi çıkabilir. Onu tanıyan birileri buradaysa.
Olsun canım hiç sorun değil sonuçta kızın haberi var ve bu durumdan da çok rahatsız

Off off burada herkes tanıdı hemen onu demi söyle yorumlar yapacaksanız yapmayın konuyu dağıtmayın, bana sordu bişey diyemezdim içim rahat olmadı git desem mi demesemi mi bilemediğimiz için onunda üzülmesini istemediğimi için soruyorum zaten, dünyanın konusu açılıyo hiçkimse kimse hakkında konu acmasın o zaman
Açmasın zaten.
Birinin derdini duyunca hemen buraya konu açıp bu kadar detaylı yazip acaba Ne yapsın diye sormuyoruz zaten.
Benim etrafimda bu zamanlarda aynı problemi yaşayan biri olsa hemen tanirim.

Sanki neslihan sana sen ne dersen onu yapicam demiş gibi bi görev adletmişsin kendine. Kadın zaten giderse gider. Gitmezse gitmez.

Zamanında bi gorumcem, 1 komsum, 2 de tanidigim hakkında konu açıldı. Kusura bakma da hepsini tanıdım. Tanıyan tanır yani imkansız değil.

Konuya da yorumumu yaptım. Tabi sen görmek istediğin kadarını gördüğün için farketmemek normal.

Isyan ediyorsa ders verme adına gitmeye karar verdiyse çokta söylediğiniz gibi değil sanki.
Açmasın zaten.
Birinin derdini duyunca hemen buraya konu açıp bu kadar detaylı yazip acaba Ne yapsın diye sormuyoruz zaten.
Benim etrafimda bu zamanlarda aynı problemi yaşayan biri olsa hemen tanirim.

Sanki neslihan sana sen ne dersen onu yapicam demiş gibi bi görev adletmişsin kendine. Kadın zaten giderse gider. Gitmezse gitmez.

Zamanında bi gorumcem, 1 komsum, 2 de tanidigim hakkında konu açıldı. Kusura bakma da hepsini tanıdım. Tanıyan tanır yani imkansız değil.

Konuya da yorumumu yaptım. Tabi sen görmek istediğin kadarını gördüğün için farketmemek normal.
Size soracak değilim ne yapcagımı ne yazcagımı zamanında tanıdınız ya madalya takmak lazım şimdi size,siz yorum yapmayın arkadaşım sizene.

karışmayın derim. gerekirse aileleriyle konuşurlar hallederler veya kadın kendi kocasıyla halleder. yani hiç bilmiyorsunuz ordaki ortamı da o yüzden git veya gitme demeyin.

karışmayın derim. gerekirse aileleriyle konuşurlar hallederler veya kadın kendi kocasıyla halleder. yani hiç bilmiyorsunuz ordaki ortamı da o yüzden git veya gitme demeyin.
Cok hakısınız teşekkür ederim yorumunu için keşke herkes sizin gibi anlayıp yorum yapsa konuyu çarpıtma peşindeler yine

Eşimi memleketim için hiçbir şekilde zorlamam ama kendi keyfine de bırakmam..
Planımı yaparım çok elzem bir durum olmadıkça beni ya götürücek ya geri getirirken gelecek..
O geldiğinde de 3-5 gün kalır ona yetiyor bana da..
Ben de her sene en az iki kez ailemin yanına gitmek için gün ayarlarım..
Bu yaz ayında en az 3 hafta kışın da bir hafta on gün felan..
Ben olsam tabi ki ben de giderdim..
Erkekleri nasıl alıştırırsan öyle gidiyorlar bencil düşünebiliyorlar..
Biz de ilk 3 sene çok kavga ettik ama ben kavga etmemize rağmen gittim..
Mantar gibi yerden bitmedim sonuçta benim de bi ailem var ve onlarla geçireceğim gün sayım belli ve kısıtlı..
Kendi ailesie her istediğinde ulaşabilir vaziyette..
Bana o düşüncesizliği yapamaz..
Şimdi alıştı artık büyütmüyor..

Eşimi memleketim için hiçbir şekilde zorlamam ama kendi keyfine de bırakmam..
Planımı yaparım çok elzem bir durum olmadıkça beni ya götürücek ya geri getirirken gelecek..
O geldiğinde de 3-5 gün kalır ona yetiyor bana da..
Ben de her sene en az iki kez ailemin yanına gitmek için gün ayarlarım..
Bu yaz ayında en az 3 hafta kışın da bir hafta on gün felan..
Ben olsam tabi ki ben de giderdim..
Erkekleri nasıl alıştırırsan öyle gidiyorlar bencil düşünebiliyorlar..
Biz de ilk 3 sene çok kavga ettik ama ben kavga etmemize rağmen gittim..
Mantar gibi yerden bitmedim sonuçta benim de bi ailem var ve onlarla geçireceğim dün sayım belli ve kısıtlı..
Kendi ailesie her istediğinde ulaşabilir vaziyette..
Bana o düşüncesizliği yapamaz..
Şimdi alıştı artık büyütmüyor..
Çok teşekkür ederim , her şey kadında bitiyor aslında nasıl alıştırrsanız erkeği öyle devam ediyor , keşke her kadın sizin bizim gibi özgüvenli olabilse yapılması gerekeni yapıyorsunuz bence gerçekten takdir ediyorum bu düşüncenizi..

Eşle konuşmadan neden o kadar eşya hazırlamış

ben eşimle gider geri gelirdim sanırım

Çok teşekkür ederim , her şey kadında bitiyor aslında nasıl alıştırrsanız erkeği öyle devam ediyor , keşke her kadın sizin bizim gibi özgüvenli olabilse yapılması gerekeni yapıyorsunuz bence gerçekten takdir ediyorum bu düşüncenizi..
Erkekler nasıl yetiştirildiyse ailesinden ne gördüyse kendi çekirdek ailesine de uygulama modunda oluyorlar hep..
Bu da çok maraz doğurabiliyor..
Bu yüzden ufak şeyler için tartışacağıma böyle kendim için önemli ailem için olan konularda tartışıyorum çekinmeden..
Zaten artık sana gelmişim senenin yüzde doksanı senin yanındayım e beni bugüne getiren yetiştiren ailem için de onun keyfine göre hareket edemem..
Ben de abartmıyorum sonuçta gidip 3-5 ay kalmıyorum ama bize de günah..
Her sene en azından 3 hafta çok bişi olmasa gerek..
Tabi bunlar benim düşüncem..
Her düşünceye saygılıyım..
Bazılarına çünkü çok kısa süre de yetebiliyor..

Benim eşimin de senelik 30 gün izni var ama bir anda öyle 25 gün vermiyorlar.Az veriyorlar.Belki evinde dinlenmek isteyecek belki sonrasında izin lazım olacak.

Ben mesela eşim olmadan izinlerde hiç tek başıma gitmedim aile yanına hatta gitmeyelim beraber vakit geçirelim dinlenelim gezelim dedim.

Kısacası beklerdim,eşim olmadan aile yanında bile durmak istemiyorum keyif alamıyorum.

İzni hep kullanırız diye hazırlamış, bğtğn fikirlere saygı duyuyorum, bu durumda gitmesi sorun olur mu onu da bilmiyorum
Mutlaka sorun olacak gibi ama komşunun önce kendini tanıması lazım..
Yani ailem için bana bir hafta yeter diyorsa böyle büyütüp tartışmaya huzursuzluğa da gerek yok ama derse ki çok az bi süre ki bence de öyle o zaman tartışa tartışa alıştırıyorsun :KK45:

İzin kısmına tek değinmek istiyorum.
Memur olupta 20 gün izninin hepsinin birden bitirilmesini doğru bulmuyorum.
Bunun hastalığı, ölümü var, özel işleri var.. Bu gibi durumlar için izinler bitirilmemeli..
Bir hafta beraber gitsinler.. Eşi döner o bir hafta daha kalır..
Şahsen ben bu kadar bunalsam eşimin benle gelmesini beklemezdim..

Off off burada herkes tanıdı hemen onu demi söyle yorumlar yapacaksanız yapmayın konuyu dağıtmayın, bana sordu bişey diyemezdim içim rahat olmadı git desem mi demesemi mi bilemediğimiz için onunda üzülmesini istemediğimi için soruyorum zaten, dünyanın konusu açılıyo hiçkimse kimse hakkında konu acmasın o zaman
oldu ki bu konuları bilen kv görümce vs anladı tahmin etti
Neslihanın üzerine sıçradılar eee ne olacak o zaman

Erkekler nasıl yetiştirildiyse ailesinden ne gördüyse kendi çekirdek ailesine de uygulama modunda oluyorlar hep..
Bu da çok maraz doğurabiliyor..
Bu yüzden ufak şeyler için tartışacağıma böyle kendim için önemli ailem için olan konularda tartışıyorum çekinmeden..
Zaten artık sana gelmişim senenin yüzde doksanı senin yanındayım e beni bugüne getiren yetiştiren ailem için de onun keyfine göre hareket edemem..
Ben de abartmıyorum sonuçta gidip 3-5 ay kalmıyorum ama bize de günah..
Her sene en azından 3 hafta çok bişi olmasa gerek..
Tabi bunlar benim düşüncem..
Her düşünceye saygılıyım..
Bazılarına çünkü çok kısa süre de yetebiliyor..
Söylediklerinize aynen katılıyorum bende bunu anlatmaya çalışıyorum aslında, ben aileden böyle gördüm zihniyeti var adama da o yüzden kızı çok sıkıyor, en sonunda kızda kocasına artık seni Dinlemiyorum diye gitmek istiyor bi nevi rest çekmek istiyor, eşi yalnız basına gidemezsşn gelemezsin diye bi basına göndermedi kızı, bi nevi kızdaki özgüven gitti eşi nerdrse onu yapıyodu, ilk kez gitme kararı aldı bi basıma giderim seni beklemek istemiyorum artık diye, bana sordu gidiyim mi gitmeyin mi diye çok karısık düşünceleri vardı, bende tam yazamadım konuda önce bi sakin ol aceleyle karar verme bi düşün dedim , bende yorum yapamadım fazla sizlere sorma gereği duydum, eşine ders olur mu giderse yoksa daha büyük sorun mu yasar , eşiylemmi gitmeli diye bunu sormak istedim aslında

Back
X