- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.181
maşşşaallah diyorum sadece jillian ile mi başardın bunu..
süpersin daha bırakmam ben bu sporu..
yandan foto ekliyorum. albümüme koyucam artık foto koyarken :) bakabilirsiniz şekerler :)
kızlarrrr, sporahalen devam ama kendime göre biryemek listesi yapamıyorum bi türlünasıl yapıyosunuz diyet işini, kalori hesabımı özel bir diyet mi nedir nedir lüüüüütfen bana da söyleyin
teşekkürler canım :) ilk bir ay sadece jillian yaptım. sonra bi arayış dönemine girdim bi hafta filan oryantal aerobik yaptım. şmdi tekrar jille başladım ama başka şeyler de yapıyorum değişiyo sürekli içimden ne gelirse. belki spor salonuna yazılabilirim önümüzdeki günlerde.
Off of maalesef ben de boğazımı durduramıyorum. Böyle kilo vermem imkansız.:26:
meraba kızlar bişey sorucam 20 yada 30 dakikalık bir düzey 1 var bendeki dvd de sonra düzey 2 ye geçiyo nasıl yapıcam 15 gün düzey 1 15 gün düzey 2 öyle mi anlamadım yardımcı olur musunuz? :44:
günaydın jilliancılar, herkese iyi haftalar..
ben dün kayra ve liondan etkilenip"bugün pazar, pazarları dinlenme günüm olsun" diyip kaytardım. Ben yaptım siz yapmayın Bugün tabiki kaldığım yerden devam edicem.
neyse akşam jillianın facebook sayfasını keşfettim, biraz bakındım. Güncel olarak kullanıyor facebook'u. Fotoğraflar eklemiş, çok samimi ve içten geldi bana. Orada verdiği bi haber vardı ki, sizleri de bilgilendiriim istedim. Yeni dvd 'si 4 eylül'de satışa çıkmış. "Killer Abs" Yine karın için. Nete düştüyse eğer 6w6p'ten sonra ona başlayacağım sanırım :) Aşağıya linkini koyuyorum izlemek isteyenler bakabilir.
Jillian MichaelsVİRÜSKILLER ABSVİRÜS|VİRÜSShop the Jillian Michaels Official Store
günaydın jilliancılar, herkese iyi haftalar..
ben dün kayra ve liondan etkilenip"bugün pazar, pazarları dinlenme günüm olsun" diyip kaytardım. Ben yaptım siz yapmayın Bugün tabiki kaldığım yerden devam edicem.
neyse akşam jillianın facebook sayfasını keşfettim, biraz bakındım. Güncel olarak kullanıyor facebook'u. Fotoğraflar eklemiş, çok samimi ve içten geldi bana. Orada verdiği bi haber vardı ki, sizleri de bilgilendiriim istedim. Yeni dvd 'si 4 eylül'de satışa çıkmış. "Killer Abs" Yine karın için. Nete düştüyse eğer 6w6p'ten sonra ona başlayacağım sanırım :) Aşağıya linkini koyuyorum izlemek isteyenler bakabilir.
Jillian MichaelsVİRÜSKILLER ABSVİRÜS|VİRÜSShop the Jillian Michaels Official Store
günaydın herkese; anam hafta sonu bile sana rapor verdim kaytarmadığımı bil diyetelde benim kocanın lafına güldüm olimpiyatlara hazırlanıyor dedi ya sana koptum...dalga geçsin bakalım,kızlar adetliyken nasıl yapıyorsunuz jilyeni?
o zaman bügün yarın torrente düşer indirirz hemencik :)
ooo natali iyice taş olmuş görmeyeli :) bu natalie nin ailecek hastasıyız eşim bakıp bakıp hayvan gibi bu kadın bacaklara bak oha karın kaslarına bak diyor :)
bende onun gibi vücudum olsun isterdim vallaha taş gibi birde melez. hep melez olmak istemişimdir zaten. kas yapıları bile bir acayip bunların
günaydın herkese; anam hafta sonu bile sana rapor verdim kaytarmadığımı bil diyetelde benim kocanın lafına güldüm olimpiyatlara hazırlanıyor dedi ya sana koptum...dalga geçsin bakalım,kızlar adetliyken nasıl yapıyorsunuz jilyeni?
evet evet çabala bakalım bi bul :) insanityde ki uğraşlarımız geldi de aklıma, artık bunu vimeo'ya yüklersinbende jillianı keşfettiğimde hemen facebookta arayıp abonesi olmuştum fakat şu sıra buraya bakmaktan oraya hiç bakma fırsatım olmamıştı demek yeni karın egzersizi wuhuu hemen bulmak için çabalamak lazım
daha var zamanıma ama bende yoğun geçer o dönem; ağrıda eklendimi 2.zor sıkıntılı dönem ama devam edeceğim bırakırsam tekrar başlamam zor benimadetliylende herzaman ki gibi yapıyorum ben. sorun olmuyor benim için. hatta ağrılarım azalıyor.
Adet sancısımı o da ne :) Allaha şükür hiç öyle bi ağrı yaşamadım hayatımda inş. da yaşamam. Ama bu durumlarda hareketin vucudu rahatlattığını düşünüyorum ben çok zorluyosa yada aşırı ağrı oluyosa tabiki yapmamak daha sağlıklı
ripped level 1 bitmiştir
ekledim canım seni bakabilirsin10 gün sonra değişimi gör sen kendinde... bu arada ben ilk başta sıkılaşmama rağmen hiç kilo vermemiştim, bu iki foto arasında da bi kaç kilo fark var. kilodan ziyade sıkılaştığın için en başta çok kilo vermiyosun. ben yeni yeni yediklerimi kısmaya başladım. inşallah bundan sonra kilo vermeye başlarım doğru düzgün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?