Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

maşşşaallah diyorum sadece jillian ile mi başardın bunu..
süpersin daha bırakmam ben bu sporu..

teşekkürler canım :) ilk bir ay sadece jillian yaptım. sonra bi arayış dönemine girdim bi hafta filan oryantal aerobik yaptım. şmdi tekrar jille başladım ama başka şeyler de yapıyorum değişiyo sürekli içimden ne gelirse. belki spor salonuna yazılabilirim önümüzdeki günlerde.

yandan foto ekliyorum. albümüme koyucam artık foto koyarken :) bakabilirsiniz şekerler :)

tek kelimeyle süper... devam et............

kızlarrrr, sporahalen devam ama kendime göre biryemek listesi yapamıyorum bi türlü nasıl yapıyosunuz diyet işini, kalori hesabımı özel bir diyet mi nedir nedir lüüüüütfen bana da söyleyin

kalori hesabıda güzel ama yaşlandım galiba kafam karışıyo..kac kalori aldım kac yaktım... eyvah gerisi kilomu olcak şimdi gibi...
ben gecen yıl yaptığım bir diyetten bahsedeyim sana...

SABAH:
ac karnına limonlu ılık suyla başla güne... limon yağ eritir.aynı bulaşık deterjanlarında olduğu gibi...

yarım saat sonra
peynir,zeytinyağlı kekikli domates, zeytin, haşlanmış yumurta(bütün diyetlerde vardır tok tutar)
1 dilim ekmek yiyebilirsin amaaaaaaaaa yemezsen insülinin düşmez aclık hissetmezsin...

ARA ÖĞÜN 1LT SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur....

ÖĞLE:
1 dilim ekmekle birlikte
haşlanmış 1 tavuk yiyebilirsin..ızgarada olur ya da
1 dolu tabak bulgur pilavı yiyebilirsin.ya da
2 tabak corba yiyebilisin.yada
2 tabak sebze yemeği yiyebilirsin..ya da
5 ızgara köfte yiyebilirsin.... yada
1 tost yiyebilirsinya da
istediğin kadar salata ve yoğurt yiyebilirsin.......

ARA ÖĞÜN 1 lt SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur...

AKŞAM

1 dilim ekmekle birlikte
haşlanmış 1 tavuk yiyebilirsin..ızgarada olur ya da
1 dolu tabak bulgur pilavı yiyebilirsin.ya da
2 tabak corba yiyebilisin.yada
2 tabak sebze yemeği yiyebilirsin..ya da
5 ızgara köfte yiyebilirsin.... yada
1 tost yiyebilirsinya da
istediğin kadar salata ve yoğurt yiyebilirsin.......

1lt SU

akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyebilirsin...

TATLI OLARAK 1 TOP DONDURMA YİYEBİLİRSİN........
PATATES,MAKARNA,PİRİNC PİLAVI YASAAAAAAK............ COK CANIN İSTERSE 1 KAŞIK YİYEBİLİRSİN.... TOPLAMDA 3 LT SU

GÜN İCİNDE MADEN SUYU VE AYRANI KARIŞTIRARAK İCİN... DOPİNG GÖREVİ GÖRÜR..ENERJİNİZ DÜŞMEZ
SPOR YAPARKEN KARBONHİDRAT (EKMEK TÜRÜ YANİ..)TÜKETMEYİN CÜNKÜ VÜCUT ÖNCE ALDIĞIMIZ KARBONHİDRATI YAKAR SONRA O BİTİNCE VÜCUTTAKİ YAĞLARI YAKAR.... KARBONHİDRAT ALMAZSAN DİREK OLARAK VÜCUTTAKİ YAĞDAN İŞE BAŞLAR.............

DÜŞÜN 30 DAKİKALIK BİR SPORDA İLK 15 DAKİKA YEDİĞİMİZ EKMEKLERİ YAKIYOR ...ANCAK SONRA VÜCUTTAKİ YAĞA BAŞLIYOR.....BELKİDE TAM YAĞ YAKIMI HIZLANDIĞINDA SPOR BİTİYOR..TABİ BU NE KADAR KARBONHİDRAT ALDIĞIMIZA BAĞLI.. COK YEDİYSEK BÜTÜN YARIM SAATTE ONLARI YAKMAKLA UĞRAŞIYOR.. BİZDE YAĞ YAKIMI OLMADIĞI İCİN KİLO VERMİYOR SADECE SIKILAŞIYORUZ....

baş sayfalara bakarsan bircok kişi spor salonunda böyle ter atmadığını yazmıştı.. ne gerek var salona... internette program cok..indir indir yap evde.... salon parası cebine kalsın üstelik git gel hazırlan duş derdinden kurtul hepsi evde ohhh....

insanity nin videolarının sonunda jill gibi bir kadının reklamı var onada bakarsınız.. jillianı bittirdikten sonra

Son düzenleme:
meraba kızlar bişey sorucam 20 yada 30 dakikalık bir düzey 1 var bendeki dvd de sonra düzey 2 ye geçiyo nasıl yapıcam 15 gün düzey 1 15 gün düzey 2 öyle mi anlamadım yardımcı olur musunuz? :44:

Kayraa çoook teşekkürler tüyoların için ne güzel anlatmışsın uzun uzun, hemen yarın başlayayım ben bu rejime püf noktalar için de sağol.. haklısın aslında spor salonuna vereceğim paraya değmez, evde rahat rahat ter atıyoruz :) çok çooook teşekkür ederim

kısa bir aradan sonra sizlerleyim kızlar 6w/6p yapmaya başlayacağım yarın sabah, çok zorlanırsam ripped diye düşünüyorum :44: birazcık aradan sonra zor olabilir belki ama alışır herhalde vücudum

meraba kızlar bişey sorucam 20 yada 30 dakikalık bir düzey 1 var bendeki dvd de sonra düzey 2 ye geçiyo nasıl yapıcam 15 gün düzey 1 15 gün düzey 2 öyle mi anlamadım yardımcı olur musunuz? :44:

canım 10 gün level 1 , 10 gün level2 , 10 gün level 3 yapılıyor. eğer elinde diğer leveller yoksa internetten indirebilirsin.

günaydın jilliancılar, herkese iyi haftalar..

ben dün kayra ve liondan etkilenip "bugün pazar, pazarları dinlenme günüm olsun" diyip kaytardım. Ben yaptım siz yapmayınBugün tabiki kaldığım yerden devam edicem.

neyse akşam jillianın facebook sayfasını keşfettim, biraz bakındım. Güncel olarak kullanıyor facebook'u. Fotoğraflar eklemiş, çok samimi ve içten geldi bana. Orada verdiği bi haber vardı ki, sizleri de bilgilendiriim istedim. Yeni dvd 'si 4 eylül'de satışa çıkmış. "Killer Abs" Yine karın için. Nete düştüyse eğer 6w6p'ten sonra ona başlayacağım sanırım :) Aşağıya linkini koyuyorum izlemek isteyenler bakabilir.

Jillian Michaels KILLER ABS | Shop the Jillian Michaels Official Store

o zaman bügün yarın torrente düşer indirirz hemencik :)

ooo natali iyice taş olmuş görmeyeli :) bu natalie nin ailecek hastasıyız eşim bakıp bakıp hayvan gibi bu kadın bacaklara bak oha karın kaslarına bak diyor :)

bende onun gibi vücudum olsun isterdim vallaha taş gibi birde melez. hep melez olmak istemişimdir zaten. kas yapıları bile bir acayip bunların

Son düzenleme:

günaydın herkese; anam hafta sonu bile sana rapor verdim kaytarmadığımı bil diye telde benim kocanın lafına güldüm olimpiyatlara hazırlanıyor dedi ya sana koptum...dalga geçsin bakalım,kızlar adetliyken nasıl yapıyorsunuz jilyeni?

bende jillianı keşfettiğimde hemen facebookta arayıp abonesi olmuştum fakat şu sıra buraya bakmaktan oraya hiç bakma fırsatım olmamıştı demek yeni karın egzersizi wuhuu hemen bulmak için çabalamak lazım

adetliylende herzaman ki gibi yapıyorum ben. sorun olmuyor benim için. hatta ağrılarım azalıyor.

Adet sancısımı o da ne :) Allaha şükür hiç öyle bi ağrı yaşamadım hayatımda inş. da yaşamam. Ama bu durumlarda hareketin vucudu rahatlattığını düşünüyorum ben çok zorluyosa yada aşırı ağrı oluyosa tabiki yapmamak daha sağlıklı

çok güldüm ya mesajına, natalimi ki o bak ben tanıyamamışım. bi daha bakiim. sen beni güldürdün allah da seni güldürsün inşallah :)

yavrum, senin azmin bu kez hepimizi utandırıyor, yılmadan, pazar tatili demeden yaptın ya helal sana...Dalga geçiyo enişte olimpiyat falan diye ama ben onu biliyorum, onun takdir şekli bu :)) adetliyken ben hep yaptım kuşum, rahatsız olmaktan ziyade, aksine çok iyi geliyor

evet evet çabala bakalım bi bul :) insanityde ki uğraşlarımız geldi de aklıma, artık bunu vimeo'ya yüklersin

adetliylende herzaman ki gibi yapıyorum ben. sorun olmuyor benim için. hatta ağrılarım azalıyor.
daha var zamanıma ama bende yoğun geçer o dönem; ağrıda eklendimi 2.zor sıkıntılı dönem ama devam edeceğim bırakırsam tekrar başlamam zor benim

Allah yaşatmasın canım şanslısın bekarken hastaneye taşınacak kadar fazla olurdu ağrım;babam abim anlardı durumu düşün o kadar...evlenince azaldı ama yine hatrı sayılır bir ağrı oluyor tabi

mervegün değişimin inanılmaz karnın dümdüz olmuş sırtın falan dikleşmiş. aradaki fark çok belirgin. hemde bu kadar kısa sürede. tebrik ediyorum seni. sende sadece shred mi yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…