- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.201
günaydın jilliancılar, herkese iyi haftalar..
ben dün kayra ve liondan etkilenip"bugün pazar, pazarları dinlenme günüm olsun" diyip kaytardım. Ben yaptım siz yapmayın Bugün tabiki kaldığım yerden devam edicem.
neyse akşam jillianın facebook sayfasını keşfettim, biraz bakındım. Güncel olarak kullanıyor facebook'u. Fotoğraflar eklemiş, çok samimi ve içten geldi bana. Orada verdiği bi haber vardı ki, sizleri de bilgilendiriim istedim. Yeni dvd 'si 4 eylül'de satışa çıkmış. "Killer Abs" Yine karın için. Nete düştüyse eğer 6w6p'ten sonra ona başlayacağım sanırım :) Aşağıya linkini koyuyorum izlemek isteyenler bakabilir.
Jillian MichaelsVİRÜSKILLER ABSVİRÜS|VİRÜSShop the Jillian Michaels Official Store
mervegün değişimin inanılmaz karnın dümdüz olmuş sırtın falan dikleşmiş. aradaki fark çok belirgin. hemde bu kadar kısa sürede. tebrik ediyorum seni. sende sadece shred mi yaptın?
maşallahın var, sana da jillian dayandıramıyoruz
yürü be kim tutar seni. haftaya kendi fotoların arasındaki farka baktıkça hırslanacaksınduşa girmeden rapor vereyim jilyen+ 20dakika tempolu yürüyüş başarıyla tamalanmıştırkanka sen kilo almışsın dedin ya daha da hırslandım...
gerçi fotoğraflarda ben 5 kilo fazla gösteriyorum
duşa girmeden rapor vereyim jilyen+ 20dakika tempolu yürüyüş başarıyla tamalanmıştırkanka sen kilo almışsın dedin ya daha da hırslandım...gerçi fotoğraflarda ben 5 kilo fazla gösteriyorum
ünlüsün ya sen o bakımdandırekran seni kilolu gösterir haklısın
bacım sen beni beğenmiyormusun????? ha jilyın ha cilyınbi de şu jillian'a (okunuşu cilyın) jilyen demiyormusun, seni ısırmak istiyorum
Ay buna çok güldüm yaa araya damlamadan edemedim
bacım sen beni beğenmiyormusun????? ha jilyın ha cilyınbi de şu jillian'a (okunuşu cilyın) jilyen demiyormusun, seni ısırmak istiyorum
Ay buna çok güldüm yaa araya damlamadan edemedim
bubble canım kıskanır benim güzelliğimi arkadaş;benim memeleri gördü gitti aynısını yaptırdı
bende görmek istiyorum
bacım sen beni beğenmiyormusun????? ha jilyın ha cilyınanadolunun bağrından kopmuş gelmiş organik kadınım ben ay koptum yazarken
bubble canım kıskanır benim güzelliğimi arkadaş;benim memeleri gördü gitti aynısını yaptırdı
istediğin meme görmek olsun alışığım çoooooook açtım gösterdim ameliyat olmak isteyenlere
ha haaa ay allah seni sürünün başına çoban yapsın emigözümden yaş geldi gülerken..
ha bu arada aklıma gelmişken bide "jülyen" var ama o tamamen farklı bi kulvarda kullanılıyo
hatırlatmaz mıanadolunun bağrından kopma sana hatırlattımı birşeylerhani dava olayı jülyen kesiyorum havucu o mu bildim mi?????
hatırlatmaz mıanadolunun bağrından kopma sana hatırlattımı birşeylerhani dava olayı jülyen kesiyorum havucu o mu bildim mi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?