- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.381
öncelikle söyleyeyim yazılanların yalancıyısıym :) egzersiz sırasında kaç kalori yaktıklarını gösterir bir alet var ya yabancı forumda o aletin verdiği sonuçları yazmışlardı, ordan biliyorum.
30ds ile 300-350 civarı
6w6p ile de 275-325 civarı yakılıyormuş.
ripped ile kaç kaloriymiş
hemen baktım senin için, bak hafta hafta yazmışlar
Ripped In 30
Week One (5lb weights): 275 calories
Week Two (5lb weights): 300 calories
Week Three (3lb weights): 250 calories
Week Four (3lb weights): 235 calories
teşekkür ettim şeker ama şaşırdım demek 2. hafta daha fazlaymış vay anasını hele 1. hafta bile 3. haftadan fazlymış çok şaşırdım
ripped level 3/2 tamamndır. bu jillian serilerini bitirdiğimde baya geniş omuzlarım olucak sanırımsırtımı ve omuzlarımıda iyi çalıştırıyomuş bu ripped level 3 hergün çalışan farklı bölgeleri hissediyorum
ogltkn sen niye ripped yapmıyorsun?
selaaaam senin icin baktım bana shredı hatırlattı
10 Minute Trainer Workouts To Lose Belly Fat Fast! Part 1 of 3 Weight Loss Cardio Workout HASfit - YouTube
Bu 10 dk olayı ne ki :26:
nurtencim,
bu Tonry Horton diye bi amcamın (P90X i oluşturan eğitmen) 10 dk olarak hazırladığı bi egzersiz programı
ben bugün evde hizmetçilik yapmaktan jiilyın yapamadım(( evde kayınvalidem var dün akşam teşrif ettiler:))) nete doğru düzgün giremiyorum bile, bilgisayar çıktı yuvalar dağıldı diyor kayınvalide ben kk.ya takılıyorum desem anlamayacak yanından diğer odaya geçsem sesleniyor gelin nerdesin allah kayınvalidesi ile devamlı oturanlara yardım etsin.
ben bugün evde hizmetçilik yapmaktan jiilyın yapamadım(( evde kayınvalidem var dün akşam teşrif ettiler:))) nete doğru düzgün giremiyorum bile, bilgisayar çıktı yuvalar dağıldı diyor kayınvalide ben kk.ya takılıyorum desem anlamayacak yanından diğer odaya geçsem sesleniyor gelin nerdesin allah kayınvalidesi ile devamlı oturanlara yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?