Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ripped ile kaç kaloriymiş

hangi workout kaç kalori yaktırıyor diye bi bakiim dedim de

■Hip Hop Abs 300 calories burned for a 30 minute moderate workout. (30 dakikada)
■Turbo Fire & Turbo Jam 500-600 calories burned per workout. (her çalışmada)
■Insanity up to 1000 calories burned per hour!!! (1 saatte)
■10 Minute Trainer 250 calories burned in 10 minutes. (10 dakikada)
■Brazil Butt Lift 240 calories burned in 30 minutes. (30 dakikada)
■Les Mills PUMP up to 530 calories burned in an hour. (1 saatte)

10 minute trainer yapıp 10 dakikada 250 kalori yakmak en mantıklısı gibi görünüyor.

hemen baktım senin için, bak hafta hafta yazmışlar

Ripped In 30
Week One (5lb weights): 275 calories
Week Two (5lb weights): 300 calories
Week Three (3lb weights): 250 calories
Week Four (3lb weights): 235 calories

teşekkür ettim şeker ama şaşırdım demek 2. hafta daha fazlaymış vay anasını hele 1. hafta bile 3. haftadan fazlymış çok şaşırdım

teşekkür ettim şeker ama şaşırdım demek 2. hafta daha fazlaymış vay anasını hele 1. hafta bile 3. haftadan fazlymış çok şaşırdım

aslında normal. Vücut performansı arttıkça hareketler daha kolay geliyor ve zorlanmadığın için de daha az kalori harcıyorsun. Ve farkındaysan 3. ve 4. haftalarda kullanılan ağırlık 5'ten 3'e düşmüş. Bu da etkilemiştir. Bi de kişiden kişiye, kişinin boy kilo gibi özelliklerine göre değişiyor kalori harcama meselesi. Bu arada akşam 6w6p denedim ama daha bismillah deyip o hareketle başlayınca bıraktım. Belimi zorluyor :s şimdi kendime harıl harıl bi program arıyorum. Akşama da evden jillianın yeni killer abs'ine bakiciim. Sporsuz geçen 5 gün. Kendimi çok kötü hissediyorum

Merhaba kızlar,

eski diyet arkadaşım kuyabiyê'nin değişimini görünce geldim ben de:)) kaçamaklı da olsa spor ve diyet yapıyorum, bir ay boyunca bunu da deneyeceğim. inşallah güzel sonuç alırım:))

ripped level 3/2 tamamndır. bu jillian serilerini bitirdiğimde baya geniş omuzlarım olucak sanırım sırtımı ve omuzlarımıda iyi çalıştırıyomuş bu ripped level 3 hergün çalışan farklı bölgeleri hissediyorum

ogltkn sen niye ripped yapmıyorsun?

ne bileyim yaw kayra ve diğer arkadaşlar ripped'i sıkıcı bulunca hiç bulaşmadım. Halbuki her levelin 7 gün sürmesi ilk başta daha cezbedici gelmişti..
yaa aslında omuz değil de, karın istiyorum, karın odaklı bi program ve aklımda killer abs var. Umarım 6w6p gibi çıkmaz. Belden dolayı tırstım valla. Spor yapıcam derken sakata gelmeyelim :)) Akşama evden bakiciim, buradan (işyerinden) internette her siteye giremiyorum bide şu tony horton'un 10 minute trainer'ı düştü aklıma , 10dk da 250 kalori çok iyiymiş :)

Son düzenleme:
youtube'a da giremiyorum kayra bu 10 minute trainer ın mı yoksa killer abs'in mi linki? akşama direkt bu linkten girip bakiim barims çok sağol bu arada :)

ben bugün evde hizmetçilik yapmaktan jiilyın yapamadım(( evde kayınvalidem var dün akşam teşrif ettiler:))) nete doğru düzgün giremiyorum bile, bilgisayar çıktı yuvalar dağıldı diyor kayınvalide ben kk.ya takılıyorum desem anlamayacak yanından diğer odaya geçsem sesleniyor gelin nerdesin allah kayınvalidesi ile devamlı oturanlara yardım etsin.

Son düzenleme:

amiiiin.................

kızım kadın senin gibi gelini bulmuş, olur da bilgisayara takılırsan yuvan dağılırsa gibi bir senaryo yazıp, kaybetme korkusuna kapılmış yazıkkk :))

aman yaşlı de geç kuşum, tıka kulaklarını akşama yatçam de git odana yap jillian'ı..jillianı yapmana engel olmasına izin verme...baksana zaten fazlasıyla engel(li) bi halde :)) benim de bugün yoğun, kapı açık o yüzden arayamadım seni hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…