- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.421
Ürün çıkmıyor tekrar ekler misin?
30ds 'den sonra bişi yapmadın mı sebnem sen? sanki yapıyordun gibi kalmış aklımda:44:
Movenius canım inşAllah sınavın iyi geçmiştir.Güzel haberlerini bekliyorum.
iyi haberler vermeyi bende istiyodum ama gerçekten çok kötü geçti sınavım.
Sağlık olsun canım,inşAllah güzel sonuçlar gelir.Ümitsizliğe kapılma.
hım çok kötü geçti diyorsan kötüdür ...neyse geçti bitti artık önündeki maçlara bakacaksınben oğluma her sınavdan sonra bu cümleyi söylerdim alışkanlık olmuş
hım çok kötü geçti diyorsan kötüdür ...neyse geçti bitti artık önündeki maçlara bakacaksınben oğluma her sınavdan sonra bu cümleyi söylerdim alışkanlık olmuş
bu arada Jiliancılar 1.hafta sonra foto koyacağım demiştim yalancı çıkmayayım çok uğraştım eşimle beceremedik ama geç saatlerde tekrar deneyeceğiz bilginize
en azından bişi yapıyosun, bırakmamısınhe diğerine başlamıştım shared de devam etmedimbaşlıcam inşallah ama ne zaman bilemedim yürüyüş yapıyorum bu aralar sadece
bu arada Jiliancılar 1.hafta sonra foto koyacağım demiştim yalancı çıkmayayım çok uğraştım eşimle beceremedik ama geç saatlerde tekrar deneyeceğiz bilginize
Jelesec cim bu akşam beni öyle bir güldürdün ki Allahta seni güldürsün... sporumu bitirdim hala gülüyorum.. 1saattir.. hamile fotoğrafıma yaptığın yorum öldürdü beni.............[/
kayracım hep gülelim inşallahama samimi yazıyorum koyunluğuma ver yeminle hamilelik aklıma hiç gelmedi dedim kızın karnı doğumdan sonra bayağı kalmış yada bu resim gırgır karnına birşey sokuşturmuş; bende çok güldüm koptum sabah görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?