Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Yarım bırakmak istemiyordum ama bugün killer buns a başladım. 15 gün shred baya fark ettirdi.
Aynada inceldiğimi görebiliyorum ama sanki killer buns bende daha etkili olacak.
Genel olarak sevdim. Fazlaca terletti ve shred den daha kolay geldi.
Var mı benim gibi popoya çalışan

iyi haberler vermeyi bende istiyodum ama gerçekten çok kötü geçti sınavım.

hım çok kötü geçti diyorsan kötüdür ...neyse geçti bitti artık önündeki maçlara bakacaksın ben oğluma her sınavdan sonra bu cümleyi söylerdim alışkanlık olmuş

bu arada Jiliancılar 1.hafta sonra foto koyacağım demiştim yalancı çıkmayayım çok uğraştım eşimle beceremedik ama geç saatlerde tekrar deneyeceğiz bilginize

Son düzenleme:
Sağlık olsun canım,inşAllah güzel sonuçlar gelir.Ümitsizliğe kapılma.

hayırlısı dedik artık yapıcak birşey yok

hım çok kötü geçti diyorsan kötüdür ...neyse geçti bitti artık önündeki maçlara bakacaksın ben oğluma her sınavdan sonra bu cümleyi söylerdim alışkanlık olmuş

bende öyle dedim kendime yapıcak birşey yok önümüzdeki maçlara bakıyoruz. ama moral bozukluğu başka kötü şeyler daaha oldu ve çökmüş durumdayım jill yarına kaldı.

senin fotolarıda bekliyorum merakla jelesec

bende merakla bekliyoruuuuummmmmmmmmmm.gec saatlere kadar burdayım

he diğerine başlamıştım shared de devam etmedim başlıcam inşallah ama ne zaman bilemedim yürüyüş yapıyorum bu aralar sadece
en azından bişi yapıyosun, bırakmamısın
bu arada tickerda sadece 5 kg kaldığını gördüm. ne mutlu sana en fazla 1 aya istediğin gibi olursun.

fotolarını ben de merakla bekliyorum kuşum, hadi bi gayret koyuverin

sportmen arkadaşlar 1.haftalık yarım yamalak jilyen abla sonucuma bakın foto koydum karnım iğrenç ikinci doğumdan sonra sarkma ve çatlak bol oldu onuda halledeceğim inşallah

hergün konuya bakıyorumm callen yaptım 10 gün hiç aksatmadan ama nöbetler filan geri bi türlü jilliana başlayamadımm sinirlerim boz<uldu

Jelesec cim bu akşam beni öyle bir güldürdün ki Allahta seni güldürsün... sporumu bitirdim hala gülüyorum.. 1saattir.. hamile fotoğrafıma yaptığın yorum öldürdü beni.............

merhaba ben de sozde shred level 2 yi bitiriyordum ama bir haftadır eve cok gec gelince kaldı bu haftaya level 2.
bu hafta carsambadan beri yapmasam da 700 gr gitmis benden :))))
yogun bir uc gun beni bekliyor spora halim kalır mı bilmem..
yarın bosna hersek cumhurbaskanını karsılayacak heyetteyim. yeni takım elbise aldım kırmızılı siyahlı..
en son aldıgım tkm elbise 46 idi.. jillian sagolsun simdi 42 beden..(kurban bayramı hedefimdi ama erken oldu yuppiii!!)

haberlerde siyah kırmızı takım elbiseli birini gorurseniz dersiniz kadınlar kulubundeki askts bu mu diye:)

3 gun sonra jillian level 2 yi bitirip 3 e gecerim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…