- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.441
Rıca etsem banada ındırebılecegım linki atabılırmısınız acaba?
jillian michaels geçen gün facebook sayfasında bu konuya değinmiş. Ben de tesadüf eseri gördüm. Spor yapmadan yaklaşık 1 saat önce atıştırmalık bişiler yemelisiniz,yoksa spor için bedeniniz yeterli enerjiyi sağlayamaz ve bu da sizin spor esnasında fazlasıyla yorulmanıza ve spor yapmak istememenize neden olur demiş
emireamadecim,
jillian'ın shredini ve 6w6p'i ben sadece ve sadece geceleri çocukları uyuttuktan sonra yapabildim hep. Şimdi bişi yapıyorum sayılmaz. 8dk. göbek hareketlerini yapıyorum, onların yanında yapsam bile kısa olduğu için sorun çıkartmıyorlar. Hatırladığm kadarıyla bebeğin küçük, 30dk kendi kendini oyalaması imkansız, ancak uyuduğu zamanlarda yapabilirsin gibi geliyor bana.
bugun çok yorgunum ama yapmalıyımm diye zorluyorum kendimii
emireamadecim,
jillian'ın shredini ve 6w6p'i ben sadece ve sadece geceleri çocukları uyuttuktan sonra yapabildim hep. Şimdi bişi yapıyorum sayılmaz. 8dk. göbek hareketlerini yapıyorum, onların yanında yapsam bile kısa olduğu için sorun çıkartmıyorlar. Hatırladığm kadarıyla bebeğin küçük, 30dk kendi kendini oyalaması imkansız, ancak uyuduğu zamanlarda yapabilirsin gibi geliyor bana.
bizim ki uyumuyo ki işte, sorun orda zaten.. ne gece ne gündüz.. eskiden gündüz uykuları 1,5 saati bulurdu, şimdii 15 dak falan.. mesela dün akşam üstü 5 gibi yarım saat uyumuştu.. şimdi 24 saat oldu.. bu arada toplam 6 saat ancak uyumuştur.. düşün 24 saatte 6 saat.. anam kendimi zor gezdiriyom ben bu çocuk nasıl dayanıyor hiiç bilmiyorum.. o kadar yorgun düşmüşüm ki artık, sağda solda üstüm açık uyuyakalmaktan da hastalandım bi de.. şuan çook kötü hissediyom kendimi..
neyse, sanırım düzene girecek hayatımız, en azından ümitliyim.. en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlayacam inşallaahh.. aman kuzum hasta olmasındaa, gerisini yavaş yavaş halledecez artık..
teşekkür ederim, çook sağol sevgili 2 çocuklu anne.. maşşaalllaah sana..
kaldır kendini zorlaa :) bende dün hastanedeydim sabah 8 de çıktım akşam 7 de girdim eve o kadar yorulmuşumki yapamadım.
Bugün karar verdimki ripped level 3/6 ile bitcek bu level da 7. Yi yapamicam yarın son levela geçiyorum.
yapamadım uyuyup kalmışımm sabahta nöbetim var yatmam lazım bugun kaldı artık
bizim topik cok enteresan dimi... yapmayınca hesap vermek zorunda gibi hissediyorsun kendini.ödevini yapmamış ilkokul öğrencisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?