- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.461
kaldır kendini zorlaa :) bende dün hastanedeydim sabah 8 de çıktım akşam 7 de girdim eve o kadar yorulmuşumki yapamadım.
bugün karar verdimki ripped level 3/6 ile bitcek bu level da 7. yi yapamicam yarın son levela geçiyorum.
ogltkn canımcım.... 8 dakikayı bende dün akşam yaptım ama cok zorlandım.boynum müthiş ağrıyor bendemi sorun varki... sakatlamasam diye korkuyorum.sende de oldumu alışırmıki.....
emirin anneciği emir daha kücük normal.benim koca eşşekler bile (ikizler 2.5 yaşında)uyumuyor .. gündüz uykusu yarım saat..oda yanlarında yatarsan..gece uykusu gece boyu 3-4 kere kalkarak....bide sabah 6.da kalkıyorum büyük kızım 6.30 da evden cıkıyor ... bu sene sabahcıyız
canım, geçmiş olsun hayırdır? önemli bişi yoktur umarım..
birşey yok canım yüzümde bir et beni var şişip ağrı yapıyor onun için gittim 12 ekimde ameliyat ile aldırıcam. Bir türlü ayaklarımı ısıtamıyorum sebep ne bilmiyorum onun için uğraşıyorum birde :))) 28 yaşında çürüğe çıkmış durumdayımDddaha neler var nelerde neyse :)))))
level 3 bacaklarımı fena zorladı yaparken başım dönüyor yahu dün düştüm dizlerimin üstüne bacaklarımın acısından. Kendimi çözemedim hala
birşey yok canım yüzümde bir et beni var şişip ağrı yapıyor onun için gittim 12 ekimde ameliyat ile aldırıcam. bir türlü ayaklarımı ısıtamıyorum sebep ne bilmiyorum onun için uğraşıyorum birde :))) 28 yaşında çürüğe çıkmış durumdayımdddaha neler var nelerde neyse :)))))
level 3 bacaklarımı fena zorladı yaparken başım dönüyor yahu dün düştüm dizlerimin üstüne bacaklarımın acısından. kendimi çözemedim hala
dikkat et kendine moveniusum, bedenine işkence yapmadan yap jillianı..
gerçi senin azminden korkulur, hareketi super advanced yapmaya kalkmışsındır allah bilir..
bu arada alakan yok ama, (hatta bi çoğunuz yoktur) konuyla ama geyik topiğimiz var..
oldukça kikirdeyerek eğleniyoruz..beklerim, çaylar kahveler havada uçuyor :))
hatta movenius senin kulaklarını çok çıntlattım orada..
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...yenlerin-geyik-muhabbeti-33.html#post26650827
ripped in 30 videolarını buradan indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Ripped in 30 (Repost) Free Downloads - Flmsdown
ripped in 30 videolarını buradan indirebilirsiniz
Jillian Michaels - Ripped in 30 (Repost) Free Downloads - Flmsdown
Kızlar şimdi benim aşırı bir kilom yok hatta zayıfım bile ama basenim var biraz ve bunu eritmek birazda şekile sokmak istiyorum. Jillian Michaels 30 day shred ile Brazil butt lift i indirdim sizce hangisini yapmalıyım yardımcı olursanız mutlu olurum
brazil butt lift yapman daha doğru olur. çünkü o daha çok kalça ve basene yönelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?