- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.481
Dün başladım, umarım tamamlarım....
Programı bitiripte fayda görmeyen var mı?
bugün ripped 1. level 6. günü bitti yarın 1 level bitiyooooo
movenius,
şişlik falandır o. Adetin yakın mı? yakınsa +2kg normal bence.
yakın değil 20 gün var :)) anlamadm vallahi 2-3 gün biraz yeme olayını abarttımda 2 günde 2 kilo olarak geri dönemez heraldedönüyosa ben anormal bi varlığım
bu arada movenius, benim 15-20 gün varken, aşırı iştahlı halim başlıyor. Her adet dönemi öncesi 15 gün tırmalıyorum :))
o zaman bende anormal bi varlığım :)
inceldiniz diye sohbetede uğramıyorsunuz artık......... dikkat edin de soluğu baharda geri buralarda almayın şekerim.........
Jelesec nerelerdesin kuzum yettimi bu kadar spor sana
onun çalıştığı şirkette denetleme var bacım yoğun arkadaş biraz bana da hergün alo derdi aramadı:))) birde kel kalabilirim korkusu başladı saç topiğin de bu aralar
ay yeter mi hiççok işim var benim çok;bayram sonrası ameliyatım var canım aksilik çıkmaz ise onun stresi kaynana stresi hepsi bir arada
ha haa, allah korusun diyeyim :))inceldiniz diye sohbetede uğramıyorsunuz artık......... dikkat edin de soluğu baharda geri buralarda almayın şekerim.........
hakkaten ne ameliyatı bu diğer topicdede gördümde cevap yazamamıştım ? estetiksel şeylermi :)
bu arada mat ve direnç lastiğim geldi pazartesi body revolution başlıyorrrrr :) ( kayra sen gıcık olma diye insanity yapmicam 3 ay kadar)
ripped son 2 kalmıştı bugün yapamadım felaket bel ağrım vardı hareketin birini abartarak yaptım korkunç bel ağrısıyla uyandım neyse yarın azalır kalan son 2 yi yaparım
hakkaten ne ameliyatı bu diğer topicdede gördümde cevap yazamamıştım ? estetiksel şeylermi :)
bu arada mat ve direnç lastiğim geldi pazartesi body revolution başlıyorrrrr :) ( kayra sen gıcık olma diye insanity yapmicam 3 ay kadar)
ripped son 2 kalmıştı bugün yapamadım felaket bel ağrım vardı hareketin birini abartarak yaptım korkunç bel ağrısıyla uyandım neyse yarın azalır kalan son 2 yi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?