Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim....verdiğim kiloları sağlık sorunları nedeniyle fazlasıyla alarak geri döndüm.şimdi sil baştan tekrar başlayacağım.keşke sporu hiç bırakmasaydım ama olmadı kpss kortizon hastalık ve birde evlenmenin kıyısından dönünce kilolar hop diye geldi oturdu.şimdi ne yapsam bilemedim....callanetics mi yapayım 30 ds mi yoksa ripped mi?ayın 15 inde işe başlayacağım lcw da biraz güçlenmem lazım.sürekli evde oturmaktan popom kalkmaz oldu :2: bana bir akıl veriniz lütfen

Dün başladım, umarım tamamlarım....
Programı bitiripte fayda görmeyen var mı?

programı bitiripte faydasını görmeyeni görmedim bugüne kadar... Kızlar ben yoğunluktan dolayı sporu haftada 3 güne indirdim hatta bazı haftalar 2 gün bile oluyor çok yoruluyorum vaktimde kalmıyor gerçi bunlar bahane ama günde ortalama 8 saat ayakta kalıyorum, öyle olunca bacaklarım çok ağrıyor para verseler o haldeyken spor yapmam o derece ağrım oluyor yani neyse ben shredi tekrar baştan döndürdüm, benim 30 günden çok fazla sürecek muhtemelen ama olsun hiç yapmamaktan iyidir

ripped level 4/5 tamamdır son 2.

bu arada nasıl başardım bilmiyorum ama 2 kilo almışım gibi görünüyor nasıl oldu bilmiyorum birazcık moralim bozuldu

yakın değil 20 gün var :)) anlamadm vallahi 2-3 gün biraz yeme olayını abarttımda 2 günde 2 kilo olarak geri dönemez heralde dönüyosa ben anormal bi varlığım

bu arada movenius, benim 15-20 gün varken, aşırı iştahlı halim başlıyor. Her adet dönemi öncesi 15 gün tırmalıyorum :))
o zaman bende anormal bi varlığım :)

bu arada movenius, benim 15-20 gün varken, aşırı iştahlı halim başlıyor. Her adet dönemi öncesi 15 gün tırmalıyorum :))
o zaman bende anormal bi varlığım :)

inceldiniz diye sohbetede uğramıyorsunuz artık......... dikkat edin de soluğu baharda geri buralarda almayın şekerim.........

Son düzenleme:
inceldiniz diye sohbetede uğramıyorsunuz artık......... dikkat edin de soluğu baharda geri buralarda almayın şekerim.........

onun çalıştığı şirkette denetleme var bacım yoğun arkadaş biraz bana da hergün alo derdi aramadı:))) birde kel kalabilirim korkusu başladı saç topiğin de bu aralar
Jelesec nerelerdesin kuzum yettimi bu kadar spor sana

ay yeter mi hiççok işim var benim çok;bayram sonrası ameliyatım var canım aksilik çıkmaz ise onun stresi kaynana stresi hepsi bir arada

hakkaten ne ameliyatı bu diğer topicdede gördümde cevap yazamamıştım ? estetiksel şeylermi :)

bu arada mat ve direnç lastiğim geldi pazartesi body revolution başlıyorrrrr :) ( kayra sen gıcık olma diye insanity yapmicam 3 ay kadar )
ripped son 2 kalmıştı bugün yapamadım felaket bel ağrım vardı hareketin birini abartarak yaptım korkunç bel ağrısıyla uyandım neyse yarın azalır kalan son 2 yi yaparım

ha haa, allah korusun diyeyim :))
valla bi boşvermişlik var orası malum, ama denetim ve gribal enfeksiyonlar da tetikledi benim bu halimi..Ama herşeye rağmen akşam yine 8dk göbek çalıştım. Napiim hiç yoktan iyidir :)

evet evet, karnını gerdirecek arkadaş. Ondan sonra da saç ektirecek

tabi sen gençsin germe ile işin olmaz bu yaşlarda kısmet ise karnımın sarkan derisini toplatacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…