- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #4.501
canım canım canım:)))Arkadaslar ben topiği basından sonuna kadar okudum bitirdim :) Öncelikle konuyu acan TrulyScrumptious 'a ve boyle bir konunun varlıgından haberdar olmamı saglayan canım panterciğime cok cok tesekkür ederim.. Sonrasında basından sonuna kadar topikte kalan, herkese yorum yapmaya calısan kayra ve ogltkn e , daha sonrasında da burda resim ve sonuc paylasarak bizim motive olmamızı saglayan mervegün , emireamade ve bütün adını hatırlayamadıgım arkadaslar ; hepinize cok tesekkür ederim.. sayenizde bende basladım .. bugün aslında 14. günüm olmalıydı ama ben 6 gün yapıp 1 gün mola vermeyi secenlerden oldum.. gene bu forumda duyarak tanıstıgım leslie yide büyük bir keyifle hayatıma kattım :) ve gene burada bir arkadasın bahsetmesiyle kalorisepetiyle tanıstım ...
not 1 : 2 gün mola verdiğim için su an 12 gün jillian yapmıs durumdayım .. ve ben 15 -15 gitmeyi sectigim için de hala lvl 1 deyim..
not 2 : benim ilk kilomda cok fazla .. 92.5 kilo ile basladım ..
sonuc : 14 günde 3 kg zayıflama ... göbekten 5 cm popodan 3 cm bacaktan 2 cm incelme ... su an mutluluktan havalara ucuyorum.. ve bu basarımda bu topiğe yazan herkesin büyük payı varo yüzden bende hem herkese tesekkür etmek hemde yeni baslayanlar olursa onlara umut verici olmak adına yazayım dedim ..
arkadaslar ben topiği basından sonuna kadar okudum bitirdim :) öncelikle konuyu acan trulyscrumptious 'a ve boyle bir konunun varlıgından haberdar olmamı saglayan canım panterciğime cok cok tesekkür ederim.. Sonrasında basından sonuna kadar topikte kalan, herkese yorum yapmaya calısan kayra ve ogltkn e , daha sonrasında da burda resim ve sonuc paylasarak bizim motive olmamızı saglayan mervegün , emireamade ve bütün adını hatırlayamadıgım arkadaslar ; hepinize cok tesekkür ederim.. Sayenizde bende basladım .. Bugün aslında 14. Günüm olmalıydı ama ben 6 gün yapıp 1 gün mola vermeyi secenlerden oldum.. Gene bu forumda duyarak tanıstıgım leslie yide büyük bir keyifle hayatıma kattım :) ve gene burada bir arkadasın bahsetmesiyle kalorisepetiyle tanıstım ...
Not 1 : 2 gün mola verdiğim için su an 12 gün jillian yapmıs durumdayım .. Ve ben 15 -15 gitmeyi sectigim için de hala lvl 1 deyim..
Not 2 : Benim ilk kilomda cok fazla .. 92.5 kilo ile basladım ..
Sonuc : 14 günde 3 kg zayıflama ... Göbekten 5 cm popodan 3 cm bacaktan 2 cm incelme ... Su an mutluluktan havalara ucuyorum.. Ve bu basarımda bu topiğe yazan herkesin büyük payı var :d o yüzden bende hem herkese tesekkür etmek hemde yeni baslayanlar olursa onlara umut verici olmak adına yazayım dedim .. :d
ben adetliyken hep yaptım, ben de bi sorun olmadı.
sen de istersen bi dene, çok zorlanırsan bırakırsın
fıstıgım sende benim gibi ameliyatlısın ya hani
sen kacıncı leveldesin 3. levelde gözüm korktu devamlı hopla zıpla memişleri yeni yaptırdık sarkmasın bide:18:ben bir kac kat sporcu sütyeni giymeyi düşünüyorum
ripped level 4/6 tamamdır :) yarın ripped bitiyor ama ben öküz gibi yediğim için bi değişim göremedim
ayhhh nassı büyük büyük yazıyonn yaaaww..görmemişin bi pro kartı olmuş, tutmuş milletin gözüne sokmuşAL BİR ÖKÜZ GİBİ YEMEK YİYEN DE BENİM BUĞUN KOCAMAN 2.KİŞİ DOYARDI İNAN KUMPİR YEDİMBOĞAZI TUTMAZSAK NE JİLYEN NEDE KOŞU BANTI FAYDA EDER CANIM
ay ne kıskançsın sen ya ben seni böyle bilmezdimben küçük harfleri göremiyorum ondan aldım pro kartı
anam bir küçük diyon bir büyük anlamadım nasıl yapsam
movenius, sen de gidip bu yazıyı beğenmişsin ya ne diiimmm ?
öküz ölünce ortaklık bitmesin diyim bari haa haa
ne oldu rengin soldu bacımmovenius, sen de gidip bu yazıyı beğenmişsin ya ne diiimmm ?
gülmekten koptum resmen annemde garip garip suratıma bakıyojelesec ne yapsa beğeniyorum ben elimde değil
movenius, sen de gidip bu yazıyı beğenmişsin ya ne diiimmm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?