Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bacaklar haric sonuclarim guzel diyebilirim
sorun olan gobek/bel cevremde incelme oldu ama bacaklarim sabit kaldi
haftaya week 4e gecicem o bitince paylasirim sonuclarimi...

burasi cok hosuma gidiyordu megerse cogunluk ates grubundaymir..ben de yayim..esim de yay hem de ayni gun ayni yil..

way be ne tesadüf, aynı gün, aynı yıl, nasıl bulmuşunuz birbirinizi? seni de bekleriz canım mrk etme ama şu bitirenler yazsın bakalım sonuçlarını :))

bekliyoruz sabırsızlıkla ripped sonuçlarını :)

Hadi bakalım bekliyoruz..
Benim de şimdilik göbek/bel problemim var. (bacaklarda varda önce orası bir gitsin..xD)
Eğer bende de seninki gibi göbek bölgesinde işe yararsa arkasından zaten Hips & Things yapacağım o da bacakları çalıştırır umarım.. ^^

Evet bizim burada da hafta da 2 gün.. =/ Ne kadar süre yapılıyor ki süresine bağlı olarak işe yarar tabii ama bir de diğer günlerde farklı hafif sporlar yapabilirsin..

Sanırım 95lisin.. ? Aslında problem olur mu bilmiyorum ya ben baktım boyum uzamıyor daha 18 olduk onun için başladım.. 14-15 yaşlarındasın diye yapma demiştim ama kendin de gelişmene yönelik bak şöyle boyun uzuyor mu vücudun da gelişecek yer var mı ona göre yap.. ^^" Boyun kaç?

Jillian Michaels - Body Revolution ac:18:il bu link verebiilirmisiniz indiremiyorum 189 ve 277 link çılmıyor lütfen yardım .teşekkür ederim

Süresi 1 saat civarı evet 95 liyim ve boyumda işte 164-66 arası birşey heralde ölçülmeyeli baya oldu öyle tahmin ediyorum vücudun da gelişecek yer var mı derken tahmin ettiğim şeyden bahsediyosan evet var .Zumba class videoları dikkatimi çekti ayrıca kesinlikle ip atlamaya başlıyıcam ama alt bacağım kalınlaşır diye korkmuyo değilim

Son düzenleme:

benim gobek/bel ripped in 30 ile yeterince incelmeyecegini dusundugum icin, 30DS, RI30 gibi programlarla devam etmek istiyorum
bolgesellere gecmeden 'extreme shed and shred'i dusunuyorum indirebilirsem...
yoga meltdown'da olabilir...
o kadar cok dvd varki neyseki daha yolumuz uzun

Hmm cokta fazla değilmiş.. :/ boyun fena degil benimkin de 1.65.. Ama ne zamandır böleyim uzamam falan diye yapıyorum ama.. 94luyum bende.. Gayet besili gelişmiştim ben gelişmem heralde.. Zaten bir boy gelişsin isterim olacaksa..

Evet zumba yapabilirsin bak.. Hem vücudun esner hem de eğlenir hem zayıflatsın.. Callenetics de yapabilirsin aslında bak onda ağırlık yok ve vücudu fazlaca esenetiyor. İp atlamakta boy uzatıyormuş zayıflamaya da gercekten yararlı ama dedigin gibi bacaklar kalinlasir mı bilemem yapabilirsen yani sıra da bisiklet surebilirsin eşitler birbirini o zaman..

Yoga degil ama Extreme bir bakayım bende.. Hmm.. Killer ABS düşünmüyorsun hemen o zaman.. :/
Öyle ya şimdilik daha başındakin bakalım.. ^^

Aslında o kadar programı yapmış yaptırmış falan ama en güzel vücud Jillian in ya oyle katlı falan degil.. Beli kalın âma vucut tipi oyle.. Kalça bacak falan arkasında yapanlardan daha güzel ve duzgun.. Hepsinin kalın kalın.. En ince Tipli Anıta idi ama onunda bacaklar kalın..

sen bilirsin o zaman canım, yaptıktan sonra yaz buraya ama mutlaka yorumlarını :)

Ripped gayet iyiydi çok sevdim bile diyebilirim
Sadece 25 dakikaya alısmısım 35 dakika bitmedi
Benim tek sıkıntım bugün ölçülerimi aldım 1 aydı milimcik fark yok
Kendimi yemeye verdim, şimdide koca bir halleyi mideye indiriyorum

Killer ABS'i izlemedim, ne kadar kardiosu ne kadar karina yonelik direnc egzersizleri var bilmiyorum fakat benim ihtiyacim olan kardio
benim biraz daha yag yakmaya ihtiyacim var, bolgesel calismadan once
o yuzden extreme shed and shred'i dusunuyorum (yada yoga meltdown, meltdown eklendigi icin baya cazip geliyor acikcasi :) )
netteki yorumlari okumaya devam... 1 haftam var ripped in 30'in bitmesine
ve yilbasindan once yeni programa baslamayi dusunmuyorum
love handlelere yuklenicem sanirim
DVD'leri kafama gore bir siraya koyup iki hafta o sekilde calismayi dusunuyorum
No More Trouble Zones love handle icin birebirmis...
haftada uc kere onu yapabilirim...

Cık Kilomda aynı
Ama kollarım bacaklarım kaslandı sıkılastım oke ama kaslandı irilesti:18:
O kızlar gibimi olcem yani amanın

Aklıma Hadise'nin söyleyisi geldi. Aynen söylediklerini gördüm kendimde
Hiç ağırlık kullanmadanmı çalıssaydımki

Birde 30 dakika yetmezmis 1.5 saatten bahsediyorlar içinde koşu felanda var
Başka türlü olmayacak anladım.
Jilliandan şikayetci dilim hatta memnunum ama istediklerimi bana vermiyor ilave silaha ihtiyacım var

Dukandada meşhur durağan zamana girdim 1.5 aydır bu direnci kıramıyorum.
Bir kırılsa devamı gelcek ama, şaşırtim metobolizmamı diye bazen normal gün ilan ediyorum sonra birden kısıyorum
Olmuyorsa tamamen uyuyorum tabi yine olmuyor
biliyorum sabır ama çatladım nerdeyse

Hmm aslında benim de yakacak yağlarım var.. Bende mı genel çalışsam ki.. :/
Sen bir bak İstersen hangisi daha etkili ya da uygun olursa bende onu yapayım.. Sadece bir bolge de sorunum yok eşit ağırlık gibi birşeyim heryerden maşallah alıyorum.. ^^"
Love handlelar bende de var iğrençler hiç sevmiyorum..
Ona bir bakayım ben dediğini yani sıra yapabilirim olursa..

Sende bendensin.. Benim de oyle pek bir fark olmadı birer santimlik falan seyler..
Ağırlık ne kadar kullanıyorsun ki? Kullanmasaydın da bacagindaki sıkılmasa aynı olurdu ama sanırım..

Hadise nin olayı daha farklı ama.. Bu onun ısı gibi birşey diyeyim sürekli ekran karşısında olduğu icin sürekli çalışıyor.. Ve bu yeni bir calışma degil.. En bastan 2 saat ile başlamış degil ki.. Zaten bakarsan Jillian in programları da ilerledikçe zorlaşıyor ve süreleri artıyor. Ama tabii ki yani sıra kosu falan yapsan daha iyi olur.. 30 Day Shred ısınma gibi birşey sayabiliriz üstüne yapacaklarımızı arttırabiliriz..

Son düzenleme:

gunluk ne kadar kalori aldigini hic hesapladinmi?
eger hesaplamadiysan buraya bir gunde neler yedigini yazarmisin, ben senin icin hesaplarim...

Jillian Michaels - Body Revolution ac:18:il bu link verebiilirmisiniz indiremiyorum 189 ve 277 link çılmıyor lütfen yardım .teşekkür ederim

kızlar linkleri yenileyebilirmisiniz.lütfen. birde hangi video hangi bölgeye yönelik ben body revoluton düşündüm ama .biraz göbek bel ağırlıklı olsa o bölgelerden rahatsızım ve tüm vücut tabi 15 kilo vermem lazım :18::18::18::18::18::18:

gunluk ne kadar kalori aldigini hic hesapladinmi?
eger hesaplamadiysan buraya bir gunde neler yedigini yazarmisin, ben senin icin hesaplarim...

Aslında hatam nerde biliyorum hayatım boyunca hep çok fazla spor yaptım.
Sadece salonlarda değil günlük evde, parklarda, yürüyüş, koşu (5 aylık ikizlerime hamileyken bile koşuyordum)
Sonra birden bırakıveriyorum tam herşey güzelken, bu güne kadar hiç kilo vermede sıkıntı çekmedim istediğim zaman alıp veriyordum.
Sanırım metobolizmam diyete, spara değil bana direnç gösteriyor

Yeni bişi keşfediyorum hop ona geçiyorum iyi güzel ama birden sıkılıp bırakıyorum sonra bidaha spor
Spor yapan insanlar malisef ömür boyu yapmak zorunda vücut alısıyor bir şekilde uyarıyor seni oran ağrıyor yok buran tutuluyor
Tabi her zaman ona kulak veremiyorsun ya işine gelmiyor ya vakit makit bahaneleri

2 senedir evde plates yapıyorum yanında 1 saat yürüyüs mutlaka vardı
bu sayede 63 kilodan 57 ye düştüm. Sonra yine herşeyi bıraktım (psikooljik sıkıntılarım oldu) yeniden 62 ye çıktım.
Yine hadi babam devam dedim dukan ve ebru ile plates artık 1.5 saat yürüyüs 56 dayım şükür

Jilliana geçince ebruyu bıraktım. Havalarda soğudu sürekli yağmur sağanak şeklinde bizim buralarda dışarı yürüyüsede çıkamayınca Jilli yetmiyor
Bana artısı sıkılasma olarak geldi ama incelme değil.

Kalori hesaplama hiç yapmadım ama dukan yaptığımda yaşaklı fazla yemiyorum (hani protein yiyince %30 kendini eritmek için kullanıyor ya:))

Benim sorunum süreyi biraz daha artırmakla çözülcek gibi eminim tabi buna ne kadar dayanabilirim hiç bırakmadan bilmiyorum

Son düzenleme:
Sende bendensin.. Benim de oyle pek bir fark olmadı birer santimlik falan seyler..
Ağırlık ne kadar kullanıyorsun ki? Kullanmasaydın da bacagindaki sıkılmasa aynı olurdu ama sanırım..

Hadise nin olayı daha farklı ama.. Bu onun ısı gibi birşey diyeyim sürekli ekran karşısında olduğu icin sürekli çalışıyor.. Ve bu yeni bir calışma degil.. En bastan 2 saat ile başlamış degil ki.. Zaten bakarsan Jillian in programları da ilerledikçe zorlaşıyor ve süreleri artıyor. Ama tabii ki yani sıra kosu falan yapsan daha iyi olur.. 30 Day Shred ısınma gibi birşey sayabiliriz üstüne yapacaklarımızı arttırabiliriz..

Evet aynen öyle düşünüyorum gerçekten jillian benim için ısınma oldu gerçekten.
Çoğu hareketlerinde zorlanmadım mesela çoğu arkadaş levet 3 teki aşağıda makas hareketlerinde zorlandıklarını söylediler bana en basit hareketler onlar gelmisti.
Plates yapmıs olduğumdan ve arada hala yapıyor almamım rahatlığı vardı.

Ama şimdi ripped e ilave ne yapmalıyım bilmiyorum

Yabancı dili olan arkadaşlarımız var aramızda
aslında mutlaka vardır jilliinde bu yönde tavsiyeleri birileri çeviri yapsa nasıl mutlu olacağım17:
bi sürü program yapmıs Amerika da hani zayıflattığı ailelerde orda çok tüyolar veriyor tabi ben fıransız kalıyorum:44:

Hadisenin durumuda dediğiniz gibi sürekli hareket halinde ama abes birşeyde söylemiyor. İlk başta yağları yakın sonra ağırlık kullanın yağ varken kas yapmaya çalısırsanız daha irilesirsiniz diyor.
Kendinizde incelme yerine sadece sıkılaşma farkedersiniz
Çok dağru geliyor bana söyledikleri kendilerini pek sanaçtı olaraktan tutmasamda
Söyledikleride mutlaka bir uzman sözleridir orası kesin

Son düzenleme:
Ben geldimmmmmmm :) eskilerden kimse yok mu herkes gitmş sanırım.

Uzun zaman önce yaptım ve hakikaten değişimler olmuştu ara vermek zorunda kaldım tatildi falan derken şimdi tekrar başladım bugün level 1/ 2. günüm. Diyete de başladım şuan kılom 70 bir ay içinde neler değişecek bakalım. BU sporu yaptığımda kılo da vermiştim 73 ten 69 kıloya düşmüştüm ve hiç bir diyet yapmadan bu sefer tamamen doğum kıloları gidecek inş.

hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…