- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #5.801
1 haftadan birşey olmaz.. Ripped bittikten sonra araya mola girerse sıradaki proğrama birlikte başlamış oluruz..
Evet bitiren diğer arkadaşlar sizinde sonuçlarınızı bekliyoruz.. ^^ TTanem senin Ripped sonuçları nasıl? Her hafta alıyor musun ölçü?
burasi cok hosuma gidiyordu megerse cogunluk ates grubundaymir..ben de yayim..esim de yay hem de ayni gun ayni yil..
bacaklar haric sonuclarim guzel diyebilirim
sorun olan gobek/bel cevremde incelme oldu ama bacaklarim sabit kaldi
haftaya week 4e gecicem o bitince paylasirim sonuclarimi...
bacaklar haric sonuclarim guzel diyebilirim
sorun olan gobek/bel cevremde incelme oldu ama bacaklarim sabit kaldi
haftaya week 4e gecicem o bitince paylasirim sonuclarimi...
Yüzmeyi düşünmedim değil gerçeği ama en son araştırdığım yerde haftada sadece 2 gün gidiliyodu ve fiyatı 160-170 tl civarı bişeydi bunun ne kadar faydası olabilir diye düşünüyorum sadece 2 gün gözümü doyurmuyor:44:
way be ne tesadüf, aynı gün, aynı yıl, nasıl bulmuşunuz birbirinizi? seni de bekleriz canım mrk etme ama şu bitirenler yazsın bakalım sonuçlarını :))
Binlerce kilometreden baska ulkeye gelmis beni bulmaya kendisinin bile haberi yok:) kader iste
Evet bizim burada da hafta da 2 gün.. =/ Ne kadar süre yapılıyor ki süresine bağlı olarak işe yarar tabii ama bir de diğer günlerde farklı hafif sporlar yapabilirsin..
Sanırım 95lisin.. ? Aslında problem olur mu bilmiyorum ya ben baktım boyum uzamıyor daha 18 olduk onun için başladım.. 14-15 yaşlarındasın diye yapma demiştim ama kendin de gelişmene yönelik bak şöyle boyun uzuyor mu vücudun da gelişecek yer var mı ona göre yap.. ^^" Boyun kaç?
Hadi bakalım bekliyoruz..
Benim de şimdilik göbek/bel problemim var. (bacaklarda varda önce orası bir gitsin..xD)
Eğer bende de seninki gibi göbek bölgesinde işe yararsa arkasından zaten Hips & Things yapacağım o da bacakları çalıştırır umarım.. ^^
Süresi 1 saat civarı evet 95 liyim ve boyumda işte 164-66 arası birşey heralde ölçülmeyeli baya oldu öyle tahmin ediyorum vücudun da gelişecek yer var mı derken tahmin ettiğim şeyden bahsediyosan evet var.Zumba class videoları dikkatimi çekti ayrıca kesinlikle ip atlamaya başlıyıcam ama alt bacağım kalınlaşır diye korkmuyo değilim
benim gobek/bel ripped in 30 ile yeterince incelmeyecegini dusundugum icin, 30DS, RI30 gibi programlarla devam etmek istiyorum
bolgesellere gecmeden 'extreme shed and shred'i dusunuyorum indirebilirsem...
yoga meltdown'da olabilir...
o kadar cok dvd varki neyseki daha yolumuz uzun
sen bilirsin o zaman canım, yaptıktan sonra yaz buraya ama mutlaka yorumlarını :)
Yoga degil ama Extreme bir bakayım bende.. Hmm.. Killer ABS düşünmüyorsun hemen o zaman.. :/
Öyle ya şimdilik daha başındakin bakalım.. ^^
Aslında o kadar programı yapmış yaptırmış falan ama en güzel vücud Jillian in ya oyle katlı falan degil.. Beli kalın âma vucut tipi oyle.. Kalça bacak falan arkasında yapanlardan daha güzel ve duzgun.. Hepsinin kalın kalın.. En ince Tipli Anıta idi ama onunda bacaklar kalın..
Ripped gayet iyiydi çok sevdim bile diyebilirim
Sadece 25 dakikaya alısmısım 35 dakika bitmedi
Benim tek sıkıntım bugün ölçülerimi aldım 1 aydı milimcik fark yok
Kendimi yemeye verdim, şimdide koca bir halleyi mideye indiriyorum
Killer ABS'i izlemedim, ne kadar kardiosu ne kadar karina yonelik direnc egzersizleri var bilmiyorum fakat benim ihtiyacim olan kardio
benim biraz daha yag yakmaya ihtiyacim var, bolgesel calismadan once
o yuzden extreme shed and shred'i dusunuyorum (yada yoga meltdown, meltdown eklendigi icin baya cazip geliyor acikcasi :) )
netteki yorumlari okumaya devam... 1 haftam var ripped in 30'in bitmesine
ve yilbasindan once yeni programa baslamayi dusunmuyorum
love handlelere yuklenicem sanirim
DVD'leri kafama gore bir siraya koyup iki hafta o sekilde calismayi dusunuyorum
No More Trouble Zones love handle icin birebirmis...
haftada uc kere onu yapabilirim...
CıkKilomda aynı
Ama kollarım bacaklarım kaslandı sıkılastım oke ama kaslandı irilesti:18:
O kızlar gibimi olcem yani amanın
Aklıma Hadise'nin söyleyisi geldi. Aynen söylediklerini gördüm kendimde
Hiç ağırlık kullanmadanmı çalıssaydımki
Birde 30 dakika yetmezmis 1.5 saatten bahsediyorlar içinde koşu felanda var
Başka türlü olmayacak anladım.
Jilliandan şikayetci dilim hatta memnunum ama istediklerimi bana vermiyor ilave silaha ihtiyacım var
CıkKilomda aynı
Ama kollarım bacaklarım kaslandı sıkılastım oke ama kaslandı irilesti:18:
O kızlar gibimi olcem yani amanın
Aklıma Hadise'nin söyleyisi geldi. Aynen söylediklerini gördüm kendimde
Hiç ağırlık kullanmadanmı çalıssaydımki
Birde 30 dakika yetmezmis 1.5 saatten bahsediyorlar içinde koşu felanda var
Başka türlü olmayacak anladım.
Jilliandan şikayetci dilim hatta memnunum ama istediklerimi bana vermiyor ilave silaha ihtiyacım var
Jillian Michaels - Body Revolution ac:18:il bu link verebiilirmisiniz indiremiyorum 189 ve 277 link çılmıyor lütfen yardım .teşekkür ederim
Hmm aslında benim de yakacak yağlarım var.. Bende mı genel çalışsam ki.. :/
Sen bir bak İstersen hangisi daha etkili ya da uygun olursa bende onu yapayım.. Sadece bir bolge de sorunum yok eşit ağırlık gibi birşeyim heryerden maşallah alıyorum.. ^^"
Love handlelar bende de var iğrençler hiç sevmiyorum..
Ona bir bakayım ben dediğini yani sıra yapabilirim olursa..
Sende bendensin.. Benim de oyle pek bir fark olmadı birer santimlik falan seyler..
Ağırlık ne kadar kullanıyorsun ki? Kullanmasaydın da bacagindaki sıkılmasa aynı olurdu ama sanırım..
Hadise nin olayı daha farklı ama.. Bu onun ısı gibi birşey diyeyim sürekli ekran karşısında olduğu icin sürekli çalışıyor.. Ve bu yeni bir calışma degil.. En bastan 2 saat ile başlamış degil ki.. Zaten bakarsan Jillian in programları da ilerledikçe zorlaşıyor ve süreleri artıyor. Ama tabii ki yani sıra kosu falan yapsan daha iyi olur.. 30 Day Shred ısınma gibi birşey sayabiliriz üstüne yapacaklarımızı arttırabiliriz..
gunluk ne kadar kalori aldigini hic hesapladinmi?
eger hesaplamadiysan buraya bir gunde neler yedigini yazarmisin, ben senin icin hesaplarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?