- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.101
Eveeet iste ben bunu istiyoruuum. aradigim buuu. ay cok mutlu oldum.
TrulyScrumptious lutfen bana da gonderebilir misin?
diger topikte de yazdim bende jillianin 5 li dvd seti var. sifrelerini kirdigimizdan dolayi bilgisayarimda var. gerci orijinal dvd var elimde ama olsun yine dekirdim bilgisayarima ekledim. isteyen olursa verebilirim.
ben isterim.yollarsan çok memnun olurum.sevgilerimle
bende isterim lütfen yollarmısınız banada
30 day shred mi yoksa ripped mi daha faydalı acaba 30 dayı 15 gun yaptm fakat rahatsızlandığm için bisüre bıraktım tekrar başlıycam ama hangisine karar veremedim yardımcı olun lütfen
merhaba sekerler
Yeni yiliniz kutlu olsun
Yeni yilda daha hirsli daha azimli devam ederiz insAllah..
Ben tatildeyim :) acayip obura donustum tartiyi da kaldirdim moralimi bozmak istemiyorum..
10 gun sonra baslayacam Allah in izniyle..
Herkesi opuyorum..mutlu seneler
banish fat metobolism 'e başlamış bulunuyorum üç gündürtam istediğim gibi cardio ağırlıklı 53 dk gibi ama ne yalan söyleyim
aylardır yapmayınca 30 dk yapıyorum şimdilik ona şükrettimfeci hamlamışım ilk iki gün aylar öncesi ilk başladığım duruma döndüm
resmen yürümekte,oturup kalkmakta zorlandım...
Selam kızlar umarım herkes iyidir
beni soracak olursanız pek iyi sayılmam, gerçekten zor günler geçiriyorum özellikle son bir haftadır. gerek iş gerekse özel hayatımda ciddi sorunlar vardı hala düzelmiş sayılmaz ama iş hayatında en azından bugün itibariyle olumlu gelişmeler oldu. özel hayatıma gelince; eşimle ciddi problemlerimiz var, boşanmanın eşiğindeyiz rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.
o yüzden giremiyorum ne zamandır, spora da başlayamadım doğru dürüst ama inşallah en kısa sürede başlıycam, stress yönetiminde olumlu etkisi olduğu için biran önce başlamam lazım.. Şerocum sana yetişmem artık oldukça zor görünüyor
2013 yılının hepimize sağlık, mutluluk,para ve fit bir beden getirmesini diliyorum..
Şimdilik hoşçakalın..
beni soracak olursanız pek iyi sayılmam, gerçekten zor günler geçiriyorum özellikle son bir haftadır. gerek iş gerekse özel hayatımda ciddi sorunlar vardı hala düzelmiş sayılmaz ama iş hayatında en azından bugün itibariyle olumlu gelişmeler oldu. özel hayatıma gelince; eşimle ciddi problemlerimiz var, boşanmanın eşiğindeyiz rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.
o yüzden giremiyorum ne zamandır, spora da başlayamadım doğru dürüst ama inşallah en kısa sürede başlıycam, stress yönetiminde olumlu etkisi olduğu için biran önce başlamam lazım.. Şerocum sana yetişmem artık oldukça zor görünüyor
2013 yılının hepimize sağlık, mutluluk,para ve fit bir beden getirmesini diliyorum..
Şimdilik hoşçakalın..
Şimdilik hoşçakalın..
killer buns and thighs etkili ama çok agır bir program..selamlar
bir süredir 30 day shredi yapıyorum. level 2 yi 7 gündür yapıyorum ama daha çok bacak ve basen bölgesinde problemim var. jillianın Killer Buns and Thighs diye bir programı daha varmış kalça ve bacaklara yönelik.yapan var mı bu programı bu konuyla ilgili bana ne önerirsiniz. 30 day shred level 2yle birlikte Killer Buns and Thighs' i yapsam nasıl olur ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?