- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.161
Dün akşam ripped week 2 day 3 yaptım.
HAftasonu biraz protein agırlıklı besleneyim diyorum.
En azından ödem atarım, o kadar yemememe ragmen karnım şiş sanki bi kaç aylık hamile gibiyim. ala alaaa
Benim de oyle sis
Reglden falan da degil
Spor yapmayinca bu hizda kilo aliniyorsa kotu
2 hafta bence kaslarin kendini salmasi ve bu kadar kilo alinmasi icin cok kisa bir sure
2.5 kilo almisim bu hic normal degil ki ben hicbirsey yapmayip gunde 5 ogun tatli yedigimde bile bu kiloda degildim
Cok bozuk moralim
evet evet Kazen yaptı. bükemediğin eli öpeceksin demiş atalarımız, ben de avatarı nicke uygun hale getirdim:))
benim de karnım şiş, o eski dümdüz hali gittiama kilo değil, kilom aynı.
hem regl öncesi, hem de ödem var, 3-4 gün killer abs yapsam düzelir biliyorum
ogltkn gelmişşşşşş aman yarabbi gözlerime inanamıyorum darısı kayranın başına :)
ogltknim belim dha iyi ama dün 12. videoda senin avatardaki hareket vardı tam olarak kaldıramasamda kendimi o hareketten sonra hafif hafif belim tekrar ağrımaya başladı anlaşıldıki o hareketi ben yapmamalıyım zaten yapamamıştımdaçabalamamalıyım bile bu arada killer abs faydalımı ya level 1 i yapmıştım ben ankaradayken shred level 1 bile daha çok zorladı killer abs level 1 den :)))hatta gülebilirsiniz bana ama shred yaptıktan sonra ertesi gün bacaklarım tutulmuştu
inşallah bi sakat durum olmazsa haftaya pazar bodyrevolution bitiyor :) kiloda 65 den aşağısını henüz göremedim bi ara küsüratlıda olsa 64 görmüştüm ama kesin olarak 65 kiloyum galiba hedefime ulaşmak için bi kaç jillian programı daha eskiticem
hanımlar ben geçende yazdım kimse cevap atmadı bana bazı sorularım var bu egzersizle ilgili ???
Sorularınızı alsak
Bir sayfa önceye dönerseniz size cevap vermistim. Tabi doğru soru ise:44:
merhabalar jillian hakkında sorularım olacak mümkünse yardım edebilirmisiniz. 6 aylık oğlum var emziriyorum jillianın 30 günlük egzersizine başladım 1 hafta oldu yediklerime dikkat ediyorum ama kiloda bi değişiklik olmadı ama vucut değişiyo sanırım. sporu ne zamanlar yapıyorsunuz sabah veya akşam önemlimi. günde 2 defa yapmanın avantajı var mı. jillian yanında baska bi spor önerir misiniz. bu 30 günlük bitince hangi spora gecebiliriz. 74 kiloyum 60 a düşmek hedefim doğumdan kilolarım kaldı malesef yaza kadar verebilirim inşallah. başka önerileriniz varsa onlarıda yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler...
Selam arkadaşlar... Ben de aranıza katılmak istiyorum.
Daha önce "insanity" yaptım bir süre. Onun haricinde eliptik bisikletle çalışıyorum. Ama egzersizlere dayanamıyordum. Deli gibi öksürük tutuyordu. Nefes almakta çok zorlandığım için bıraktım. Aklıma gelmişken size de sorayım. Efor sarfederken ve dinlenme esnasında öksürük nöbeti tutuyor mu sizi de? Yoksa ben de mi bir sorun var?
Şu anda Jillian Michaels 30 days shared indiriyorum torrentten. Yarın gece başlarım. Jillian'ın verdiği diyeti uygulamak zor, yani mango avokado arayamayacağım için kendi telefonumda bulunan "kalori programıyla" 1500cal diyet uygularım artık.
Başlamadan önce bir fotoğrafımı çekeyim, "önce-sonra" gibi. Oramı buramı da ölçeyim. Aslında çok şişman sayılmam. Sadece doğumdan kalan bir göbeğim var. Ve kollarım kalın. Ama cidden kalın. Temel reis gibiyim. Üstüme olan tişörtlerin kolları sıkıyor.Eskiden spor yaptım. Ağırlık filan kaldırdım, pilates yaptım. Acaba ondan mı kalınlaştı. Ya da çocuğumu kaldırıp indirmekten mi? Neyse level 1 den evvel bir ölçüm yapar, buraya yazarım...
ilk mesajdaki gibi linki indirmemiz mi gerek, ya davideolar kaçıncı saydafa paylaşıldı arkdaşlar?:26:
nası yani yaaaa... niye kezban oldun ..gerci ogltkn sin şimdi ama.....
cezam bitti, kezbanlıktan "ogltkn"ye döndüm :)
kayra, sen de koverdin benim gibi jillian'a? ne zaman başlıcazzzz...bi istikrar sağlayamıyorum movenius gibi
akşamları parmağımı kıpırdatmaya enerji bulamıyorum ne zamandır
sorma ya, on'a çevirsene beni
sen ne durumdasın? belin iyidir umarım. Revolution bitiyormu bu hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?