- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.121
kilo almisim moralim yok :18:
Selam kızlar umarım herkes iyidir
beni soracak olursanız pek iyi sayılmam, gerçekten zor günler geçiriyorum özellikle son bir haftadır. gerek iş gerekse özel hayatımda ciddi sorunlar vardı hala düzelmiş sayılmaz ama iş hayatında en azından bugün itibariyle olumlu gelişmeler oldu. özel hayatıma gelince; eşimle ciddi problemlerimiz var, boşanmanın eşiğindeyiz rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.
o yüzden giremiyorum ne zamandır, spora da başlayamadım doğru dürüst ama inşallah en kısa sürede başlıycam, stress yönetiminde olumlu etkisi olduğu için biran önce başlamam lazım.. Şerocum sana yetişmem artık oldukça zor görünüyor
2013 yılının hepimize sağlık, mutluluk,para ve fit bir beden getirmesini diliyorum..
Şimdilik hoşçakalın..
Hepimiz dönem dönem bu yollardan geçiyoruz. Bende geçtim 2 kez: 37:
Bu inişler çıkıslar olmasa hayat ne bunalım ne sıkıcı olurdu. Yeterki üstesinden gelmeyi bilelim. Kendimizi yıpratmadan atlatmayı bilelim
Bazen sıkıntılar bizler için bir dönüm noktası oluveriyor.
Ben şahsen hayatımdaki insana hayatımdan yer vermek değil, hayatımı kendilerine verdiğimi bunun ne kadar yanlıs oldugunu kimseye ederinden fazlasını vermemem gerektiğini anlamıs oldum.
Devam ederken kendi şartlarımı kurallarımı sıralayarak devam kararı aldım.
Diyeceksinizki evlilikte olurmu bence olmassa olmaz
Herkes kendi yerini karşısndakinin değerini bilereke davranacak.
Neyse çok uzatıp bunaltmayım cümlemizin hakkında hayırlısı
teşekkürler elif havva;
ben de suan zor bir dönemden geçiyorum, eşime ve annesine gereğinden fazla değer verdiğimi anladım.. bundan sonra bu hatayı yapmıycam.. sınırlarımı çizecem ve sınırdan öteye gitmelerine izin vermiycem.. yaşadığım gerçekten zor ama bunun da bir sebebi, benim henüz göremediğim iyi bir sebebi vardır diye düşünüyorum.. Kendimi üzmiycem artık..
Şerocum sen de üzülme.. olan oldu artık önümüze bakmamız lazım..
Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler..
kizlar ne oldu ya boyle cok uzuluyorum..
Donem donem herkeste oluyor boyle zamana birakmak lazim her evlilikte olan seyler bunlar ben de yasadim birtakim problemler
Ailesi olsun esimle ilgili olsun
Simdi de esim issiz hazira dayadik kendimizi
Cok sIkintiliyim spor yaparak hem stress atiyordum hem hedef koyarak hayatima renk katmaya calisiyordum
Babam geldi guzel agirlayacam derken nasil kilo aldigimi farketmemisim
Sporu biraktiktan sonra cok kilo aliniyormus inanmazsiniz 2 haftada 3-4 kg almisim ve vucut ayni eskisi gibi olmus..
Simdi 0 dan degil eksilerden basliyacagim
Spor yapmadan ayni sekilde yedigim zamankinden 2 kilo daha fazlayim bu ne yaa
Off uykum kacti kizlar Allah yardimciniz olsun sizin icin en guzeli neyse onu diliyorum
Apelsincim ben bi topikte okumuştum sende kv ile zorluklar yaşamışsın.
Herkesinşu hayatta sınavı var demek ki bir şekilde sınanıyoruz..
2 haftada o kadar kilo almış olamazsın ya emin misin?
regl oluyo olabilir misin?
Ben tam sopalıkım ama.Gittikçe şişiyorum.
Yarın sabah tartılcam korkunun ecele faydası yok.
löp löpe götürürken tartıdaki kg yu gözümün önüne getirirsem belki faydası olur.
Mahzencim ben artık oluruna bıraktım, çünkü anladım ki üzüldükçe ancak kendime ediyorum.Beni üzenlere hiçbirşey olmuyor.
Bende elifhavva gibi şartlarımı koydum ona göre hayatıma devam edeceğim..
Bu arada akşam eve geldim yine yedim de yedim.
Gerçi çok yemedim ama zararlı şeyler yedim kızartma kalamar gibi ::26:
Şimdi giyindim sporumu yapacağım
week 2 -2 ripped in 30..
merhaba kızlaarr :)
Size birşey sormak istiyorum. Ben 4 gündür 30ds ı yapamadım diyorum ki bu aradaki farkı kapatmak için bir günde 2 kere mi yapsam. 30 güne tamamlamak istiyordum çünkü ya da normal şekilde yapıp geç mi bitirsem bilemedim. Sizce ne yapayım?
Kilo aldım belim kalınlaştı jillian beni şişirdi diye elifhavva kardeşim.
Amanınnn ben bu günleride mi göreceeedimmm :
Gözün aydın valla ne diyeyim sabreden derviş sonunda ermiş...
Aynen devam..
Başarılar
Ay sölemeye utanıyorum ama Hadisenin önerisine biraz kulak verdim
Jilliana arada devam ediyorum.Kaslarımın erimesini istemem ne zorluklarla yaptım:)
Pilates,yürüyüs,koşu ve diete devam ederek (nasıl dietse) sonuca ulaştım ama bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?