- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.201
1/3 yaptım bugün.
Şimdilik güzel gidiyor bir sorun yok ama bu şınav olayı beni öldürüyor. Daha ilk başında mı takılır insan.
merhaba arkadaşlar.jillian yapanlara sorularım olacak.benim sorunlu bölgem basenlerim belimle çok orantısız ve beni bu aralar iyice rahatsız etmeye başladı.jillans yapanların önce sonra fotoğraflarına baktığımda özellikle sırt bel bölgesinde etkili olduğunu gördüm.aynı etki basenler içinde söz konusu mu? bacaklarımı inceltip basenlerimi küçültür mü? cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerr:26:
nasıl yani ameliyat olmadımı
1/3 yaptım bugün.
Şimdilik güzel gidiyor bir sorun yok ama bu şınav olayı beni öldürüyor. Daha ilk başında mı takılır insan.
basenler için yine jillianın Killer Buns and Thighs videolarını önerebilirim. basen ve bacaklar zor inceldiği için özel bi program uygulamak lazım diye düşü,nüyorum şuan benimde basen ve bacaklarım kaldı pazartesi buns and thighs yapmaya başlicam bu yüzden. eskisinden küçük ve inceler ama istediğim ölçüde değiller henüz
basenler için yine jillianın Killer Buns and Thighs videolarını önerebilirim. basen ve bacaklar zor inceldiği için özel bi program uygulamak lazım diye düşü,nüyorum şuan benimde basen ve bacaklarım kaldı pazartesi buns and thighs yapmaya başlicam bu yüzden. eskisinden küçük ve inceler ama istediğim ölçüde değiller henüz
movenius, foto yok mu bugün? bitti dimi revolution?
cevabın için teşekkür ederimpeki buns and thigs ı 30 günlük programdan sonra mı yapmaya başlayayım sence?
movenius jillian 1/10dayım bunun yanında başka bi spor yapmalı mı yoksa bu yeterlimi sence bittikçe yenilerine mi geçmeli sen nasıl bi sistem uyguluyosun kaçncı ayın diyette yapıyomusun birde başlamadan öncekiyle şimdiki halin arasında ne gibi değişiklikler oldu çok soru sordum ama cvplaabilirsen sevinirim şimdiden sağol ...
şınav çekememeye o kadar takılma dizler üzerinde yap zamanla normal şınav çekebilirsin eğer gerçekten çekmek istersen oluyornormalini çekip sonra çok kaslandım diye şikayet edersin bu seferde ben kaslandım ama kollarımı sıkmadıkça kaslar görünmüyor şikayetçide değilim ama hoşuna gitmeyen bi çok arkadaş oluyor
hayırlı olsn diyelim başında tabiki zorlanacaksın doğal bu bende 1/10 dayım yarın yapamıcam pazar 2 e gecicem bakalım onuda merak ediyorum 1 beni çok yoruyo hele pespese olan cardiyolar 8. dk fln çok youluyorum onu atlattımı gerisi rahat.. pes etmek yok :)
bence jillian tek başına yeterli başka sporlar yapıp vucüdu zorlamanın bi anlamı yok jillian yeterince yoruyor zaten birden yüklenirsen uzun ömürlü olmayabilir. ben diyet yapamadım jillianın 4 programını bitirdim hazirandan bu yana yapıyorum jillian ile 10 kilo verdim. göbekte en az 20 cm bacaklarda 8 cm fark oldu kalçadada sanırım 11 cm falan :) bu farkları bir araya getir nasıl bişey olduğunu düşün
Bu azmin hiç eksilmesin canım. Ben de cardiyolar da çok yoruluyorum. Dediğin gibi onlar bittikten sonra insan rahatlıyor. Desteğin için çok sağ ol. Pes etmek yok, devam dediğin gibi :)
sağol canım evet pes etmek yok yola devam level 2 ye geçtim bende yorucu baya şimdi sporumu yapayım bebeiş hazır uyumuşken :)
Kolay gelmiştir inşallah :) ben daha 1/5 i yaptım sabah. Level 2 nasıl bana çok zor geldi . O yüzden Level 1i biraz fazla yapıp iyice alışayım diyorum. Öbür türlü gözüm yemiyor açıkçası ..
öncelikle herkese selam siteyi uzun süredir korsan olarak takip edip bi türlü üye olamamıştım. şu zayıflama videolarına fena halde kafayı takmış bulunuyorum. bende slimle başladım bikaç gündür yapıyorum. bu bitsin jilliana geçicem oda baya etkili görünüyor. bana göre hangi program olursa olsun amaca ulaşmanın sırrı pes etmemek dietle devam etmek bugün yorgunum yapmayım veya bi iki hafta yapıp bırakmamak ama söylemesi kolay onuda biliyorum =)
hayırlı olsun diyelim inşallah istikrarlı olursun devam etirmek önemli bakalım ben ii gidiyorum şimdilik bide diyet yapabilsem ii olacak ama emzirdiğim için çok kasmıyorum kendimi. senin kaç kilo vermen lazım inşallah başarırsın :)
bence sen bol su içsen yeterli diyete gerek yok su kilo aldırmadan sütte yapıyo nasılsaben yazın suyu içiyorumda kışın içemiyorum. çok yiyorum diyet yapamıyorum diyenlerefde yemekten önce 2 bardak su içmelerini tavsiye ederim baya kesiyor insanı
bende bu sprou araştırırken sizin yorumlarınızı gördüm nereden ındırıcem 10 kilo fazlam var dogumdan dolayı yedıklerıme dıkkat edıyorum ama spor sart kıs gunu dısarıda cıkamıyorum bebegımı bırakamadıgımdan yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?