Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

gıcık olma ne olur, çalış senin de olur

benim kilo fazlası çok olmayınca işim erken bitti, yoksa moveniusum sen bu topiğe ismini altın harflerle yazdırdın revolution sonrası foto paylaş lütfen, meraktayım. Kayra da merakta farkındayım

Elifhavva cvp için çook teşekkürler az önce jillian bitirdim yoruldum :) 1. level 9. günümdeyim 10 günde bi level atlıyoruz demi birde c.tesileri yapamıyorum bigün aradan birşey olmaz sanırım. kilo vermedim evet incelme ölçü almadım ama fotomu çekmiştim karşılaştırıcam sonra kendimi daha esnek hissediyorum şimdi.

diyet olarak şuan sadece yediklerime dikkat ediyorum bi ara patates diyetiyle 1 haftada 3 kilo vermiştim dahada yapmadım yine onu yapmayı düşünüyorum bakalım. bende doğumdan sonra fazla yedim artık abartmıyorum su içsen bile süt oluyo il çocuk olduğu için cevreye uyuyosun şunu ye bunu ye diye bidahakine te su içicem :)

inşallah hepimizde istediğimiz kilolara ulaşırız..

İnternetten dambıl sipariş ettim onlar elime ulaşır ulaşmaz başlamayı düşünüyorum bu egzersize, tahminen cuma günü. Özellikle diyetle desteklendiğinde harikalar yaratacak gibi görünüyor. Before&after fotoğraflarıdan da oldukça etkilendim inşallah bizlerde de gözle görülür fark yaratır bu egzersiz :)

kışın rehaveti çöktü size bahara kadar off durumdasınız

Kızlar acaip yoğun bir dönemdeyim.
Bahsetmistim çocuğun kolu hala alcıda ve mızlızlıkta rekor kıracak kadar ilerledi
Derslerine adapte olamıyor hergün öğretmenden laf işitiyorum sinirlerim lacka

Üstüne kendi sınavlarım var pazara deli divane gibi ders çalıscak bir dakikacık bile aranır oldum iki çocuk arasında

Ama sipora gelince emin olun bırakmadım ama jilliye mecal yok malisef biraz önce ders molası verdim kendime ve silim peck yaptım dün yarım saat kostum 15 dakika yürüdüm şimdilik bu kadar dönüsüm muhteşem olacak

Valla ben 2010 ekimden mayıs yani çogu da kış aylarında epey bir kg vermiştim.
yani kışın da diyet yapılır yag yakılır bence.
atak yapamıyorum ben ya bir türlü olmuyor.
h sonu yapacaktım hastalandım
daha yeni iyileşebiliyorum yeni yeni yani.

geçen perşembeden beri de jillian yapamıyorum. bundan sonra her gün yapmayacağım. zaten işten erken gelemiyorum yemekti evdi derken yapamadııım günler oluyor bir de bu kadar sık spor bana agır geliyor galiba. çok iştahımı açtı kg verelim derken aldık.
bende arada jillian arada eliptik bisiklet haftada üç gün düşünüyoırum.
bi iyileşeyim de...
bu arada kollarımın kaslanmasından hiç hoşlanmadım ya

aynen
rippedi çok süründürdüm.
week 2 -3 ü anca yapabildim...

sende apartta bekliyosun bakıyorum bu ara yediklerimi kısmaya çabalıyorum o yüzden halsiz kalıyorum galiba

seni takipteyim:82:sinsice izliyorum. bi motive edersin, bi gaz verirsin diye bekliyorum ama nerdeeeee sen de kendini kandırma yoluna girmek üzeresin. baksana yemeyince enercim kalmıyo sanırım gibi tezler üretmeye başlamışsın ben yaptım sen yapma

Ya işte şimdi öyle olmuyor.. Bazen böyle geliyor yapacağım zayıflayacam lan diye başlıyorsun sonra devam etmiyor işte..
Yaptıkça sonuçta alınacak ki az kendinden motive olacan.. Ben kendimce çok bile yaptım aslında ilk defa bu kadar uzun süre aynı sporu yaptım Ripped sürünmesi noral benim için..
Son haftayı bir bitireyim de yeni birşeylere başlayacağım inşallah.. :)

Tavsiyeniz var mı bunun için?

valla koyverdim gülüm yaaa. 15 gün sonra düğün var ..popom ücbucuk atmaya başladı gene..... ne giycem yakışmıcak diyeee
kışın rehaveti çöktü size bahara kadar off durumdasınız

valla sorma hem rehavet cöktü hemde pc başından popoyu kaldırmıyorum... bu iş meselesi cok oyaladı beni...

bendede kilo fazlası yok ama toparlayamadım bir türlü

sende apartta bekliyosun bakıyorum bu ara yediklerimi kısmaya çabalıyorum o yüzden halsiz kalıyorum galiba

kısma yahu verdin vereceğini....... sporunu yap kalorini harca o kadar..şimdiden bu kadar diyet evlenince napacan yaaa

Eki Görüntüle 607126

motivasyonmu :d ahada size motivasyon

bunlar kesmez anacım beni...şu an jelesecin son halini cok meraktayım...

kizlarrr
ben de basladim jillian a
dun ve onceki gun yaptim 2/30 oluyor sanirim,
bugun 3. gunum. ins istikrarli bi sekilde devam edebilirimmmmm :):)

bahar sonu başlamıştım jilliana, (eski mesajlarda resimlerimi görebilirsiniz) diyet ve egzersizler sayesinde 11 kilo vermiştim. yaza müthiş girmiştim yani şimdi kış dönemi açıkhavada yaptığım sporları savsakladım ve zor geliyor. sanırım yeniden jilliana başlayacağım.

missipipi tekrar eklermisin fotolarını rica etsem bende çektim başta daha 10 günümdeyim bugünde yapıp sonra 2 sete geçicem bakalım haftada 1 2 gün yapamazsak birşey olmaz demi birde günde 2 sefer yapmamızı önerirmisiniz 1 saat jillian daha etkili olur heralde gerçi bebeğim var 7 aylık ondan fırsat bulursam yaparım öyle. başka püf noktaları yada önerisi olan varsa yazabilir mi?

1/3 yaptım bugün.

Şimdilik güzel gidiyor bir sorun yok ama bu şınav olayı beni öldürüyor. Daha ilk başında mı takılır insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…