- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.181
sizi nasıl çevireyim on'a bilemedim sen zaten arada bi gelip havanı atıyosun spor yapmıyorum ama formumdayım diye beni gıcık ediyosun
belim gayet iyi nazar değmesinrevolution bitiyor evet son 4 günüm sonra gelsin killer buns
kışın rehaveti çöktü size bahara kadar off durumdasınız
Kızlar bozmayın moralinizi
bende sabah 0,500 fazla geldim ama bakın gayet huzurluyum
nedenmi hemen söylim
Kısın metabolizma biz ne yaparsak ne kadar zorlarsak zorlayalım kadınlarda bir kiloya yakın
erkeklerde ise yarım kilo kadar deri cilt altlarına yağ toplarmıs
kısın üşümememiz için
Bizim suçumuz değil yani
ne akıllı metobolizmamız varmıs
Saftirik işte alana kadar yağları verse bizler zaten sevinçten seke seke gezeceğimizden hoplayıp zıplayacağımızdan heçç üşürmüyüz
Şero seninki iki günlük atak saf proteinle toparlayacaktır kanımca.
Denemekten ne çıkar
Ripped in böyle sürünmesini hiç istemiyordum hatta 30DS den daha sıcak bakıyordum ama süründü Dr süründü ha.. :/ neyse bugün 3 lecek bitti yarsın 4 e basliyorun inşallah o sürünmeden biter. Sonrasında farklı birşeyler deneyeceğim sıkıldım.
bende body revolution son 3 deyim nedenini bilmiyorum feci halsizim sürünerek yapıyorum özellikle cardioları
sen bile üşeniyosan, bizim bu halimiz normal o zaman
sende apartta bekliyosun bakıyorumbu ara yediklerimi kısmaya çabalıyorum o yüzden halsiz kalıyorum galiba
cezam bitti, kezbanlıktan "ogltkn"ye döndüm :)
kayra, sen de koverdin benim gibi jillian'a? ne zaman başlıcazzzz...bi istikrar sağlayamıyorum movenius gibi
akşamları parmağımı kıpırdatmaya enerji bulamıyorum ne zamandır
kışın rehaveti çöktü size bahara kadar off durumdasınız
gıcık olma ne olur, çalış senin de olur
benim kilo fazlası çok olmayınca işim erken bitti, yoksa moveniusum sen bu topiğe ismini altın harflerle yazdırdınrevolution sonrası foto paylaş lütfen, meraktayım. Kayra da merakta farkındayım
sende apartta bekliyosun bakıyorumbu ara yediklerimi kısmaya çabalıyorum o yüzden halsiz kalıyorum galiba
şu an jelesecin son halini cok meraktayım...
merak etme
moveniusun eklediği fotonun ilk resmine yaklaştı yaklaşıyor
bahar sonu başlamıştım jilliana, (eski mesajlarda resimlerimi görebilirsiniz) diyet ve egzersizler sayesinde 11 kilo vermiştim. yaza müthiş girmiştim yanişimdi kış dönemi açıkhavada yaptığım sporları savsakladım ve zor geliyor. sanırım yeniden jilliana başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?