- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.221
movenius;
ya çok güzel vermişsin.tebrik ederim bende shredin level 3 nün 4. gününü bitirdim. yediklerime az cok dikkat ediyorum ama hiç bir değişiklik yok gibi. ne tartıda ne mezurede. asabım cok bozuluyor. asabım bozuldukca hırslanıyorum o ayrı.
shred ile bende çok fazla değişememiştim ama pes etmedim jillianın başka programlarıyla devam ettim ama düzenimi hiç bozmadım çok nadir yapamadığım zamanlar oldu onlardada gerçekten yapmaya müsait ortam bulamamıştım. hareketleri nasıl yaptığınızda bence çok önemli kuzenim benden ilham alıp başlamıştı yarım yamalak yapıyodu ve doğal olarak hiçbi yorgunluk bile hissetmiyodu eğer yarım yamalak yapıyosanız gerçekten o zamanda işe yaramıyor ben mesela nefes almak için ara verdiğimde durduruyorum eğer harekete başlamışlarsa bile geri sarıyorum aynı sayıda ve aynı şekilde yapmaya çalışıyorum bacaklarım acıyo diye yarım bırakmıyorum yada squatlarda onlar kadar çömeliyorum cayır cayır yandığını hissediyorumki o zaman işe yaradığını fark ediyorum acı hissetmeden olmuyor. ve kesinlikle 1 ayda mucize beklemeyin gerçekten o kilolar 1 ayda olmadığı gibi 1 aydada gitmiyor ve bünyeden bünyeye değişiyor kimisi şişmi oluyor nedir hemen inceliyor kimisi zamanla (benim gibi) inceliyor. ben şuanki kilomu nereden baksanız 10 sene öncesinde görmüştüm :)) o yüzden 1 ayda bu halime gelemezdim. herşeyin başı sabır
level 2 zor ya yaparken resmen bitiyorum 2 . günüm oldu bügün bikaçgüne alışırım inşallah. level 1 i bende 14 gün yaptım hangisi daha iyidir bilmiyorum günü gününe mi ypmak fazlasını mı yapmak level 2 yi 10 gün yaparım sanırım sonra bi resim daha çekerim bakalım fark varmi :)
benimde bebeğim 7 aylık oldu 10 15 kiloda benim vermem lazım bakalım jillian ii gidiyo şimdilik sanada tavsiye ederim yarım saat bebek uyurken yapabilirsin senin için linklere baktım geçmiş sayfalarda vardı ama bulamadım ben oradan indirmiştim ama o kadar baktım göremedim yine müsait bi zamnda bakarım. bende çok araştırmıştım en sonunda bunu denedim jillianı tavsiye ediyorum kararından dönme sakın..
Tebrik ederim canım. Sonuçta başlamışsın devamı gelir. Fark da olur büyük ihtimalle. :)
Ben bugün yapamadım. Sabahtan beri mide bulantısı hiç halim yoktu. Şimdi biraz geçti de iyiyim ama zorlamayayım dedim kendimi bugünlük tatil verdim. Yarın kaldığım yerden devam edeceğim inşallah tekrardan bir sorun çıkmazsa.
link isteyen herkese ozelden gonderdim arkadaslar,
bbbb46 size malesef ozel mesaj atilamadigindan size gonderemedim. ozel mesaj alma secenegini tekrar aktive ederseniz size de yollarim. aktivasyonu yaptiginizda topige yazarsaniz haberim olur
rahatsızsan yapma ara ver inşllh bugün iyisidir benimde bugün 2/4. günüm ama alışamadım daha yorması iyi demek heryerim çalışıyo demekki durmak yok yola devam
ben geldim1 ay sonra yeniden basliyorum
Yeni arkadaslar hosgeldiniz
Benim arkadas yoldaslarim nerde yaw
Kisaca diyeyim 1 aylik surede bogazimi tutamadim ve eski kilomun da ustunde sismis te sismis bir haldeyim
Insallah bu sefer devami gelir bunu cok cok istiyorum
İyiyim çok şükür bugün . :) Yaptım bugün 1/6 yı . Bence de her yerini çalıştırıyor. Daha da etkili olacağı kesin. Durmak yok :))
hbduk kilo almana üzüldüm jillianla zayıflayıf sora tekrar mı aldın yoksa yarıda mı bırakmıştın nasıl oldu. inşllh bu sefer daha iradeli olursun birbirimize destek oluruz hayırlı olsun tekrardan diyeyim..
1/6 nedir sorması ayıptır biz henüz yeni düştük cahiliz:))ben level 1 2 3 yapıyorum
canım 3 level var ya onları 10 ar gün yapacaksın yani level 1 10 gün. sonra 10 gün level 2. sonra level 3 10 gün şeklinde olacak 1 ayda bütün leveller bitecek yani ben level 2 de 5. günümdeyim sende sakın bırakma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?