- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.261
Neysealacancım, öncelikle o koyduğum resim bana ait değil, motivasyonumu arttırmak için, olmayı istediğim vücudun resmini koydumEski sayfalara fotoğraf eklemiştim, ama sayfa numarasını hatırlamıyorum.ben, jillian ile mayıs sonu gibi tanıştım ve 30 day shred ile, 6w6packını yaptım. Hatta 6w6p bayağı uzatmalı bir şekilde sürdü. sonrasında haftanın 1-2 günü yapsamda, istikrarla devam etmedim. En az 2 beden inceldim, ve özellikle kocaman olan göbeğim neredeyse düm düz oldu. Şimdi başlamamın sebebi de yine göbeğim. Kilom aynı, genel görüntüm aynı ama göbeğim yine şişmeye başladı ve ben o eski haline dönmesinden korkarak, başlamaya karar verdim. Maddelerle ilgili bişey diyemeceğim, çünkü uzmanlar yağ yakımı için dönem dönem ayrı ayrı tezleri savunuyorlar. Bir kaç yıl önceki doğruları, bir anda tamamen yalnış'a dönebiliyor. Spor ile bilirlikte zayıflarken önemli olan protein alımını dengede tutmak, aç yapmamak ve zararı bilinen gıdaları hayatımızdan çıkarmak. Yoksa, su içmek, salata, az yağ, ızgara vs..bunlar zaten sağlıklı beslenme için temel olan şartlar
ben başladım, hayırlı olsun. Bakalım missdance yaptı mı????
canım yanlış yapıyosun sanırım 3 leveli hepsini bigünde yapmıcaksın level1 10 gün level 2 10 gün diye devam edeceksin diğer şekilde çok yorulursun tabiki level 1 çok yorucu değil vucut alışıyo zaten vucut 10 günde alışıyo sonra level 2 level 3 geçiyorsun gerçi onlarda zorluyo biraz en azından level 2 öyle level 2deyim ben bu aralar..
kızlar girip hızlı hızlı atlayarak okudum yarın sizi motive etmeye gelicemşu bi kaç gündür yoğunum ama sporumu aksatmıyorum.
killer buns 5/30 var bugün bacaklarım totom fena yanıyurr.
ogltkn sen gelmişsin ama bakalım kalıcı olacakmısın 2 günde eker gidersin sen ( gaz veriyorum ayar iyimi?)[/QUOTE
movenius killer buns hangi aşama 1.aşama 30 day shred..2.aşama 6 week..3.aşama ripped..4. aşama killer bunsmı:2: doğrumu öğrenmişim ..bide tam videoları you tube dışında nerden temin edebiliriz ...
baya kalabalıklaşmışız maşallah diyelim başlayıpta yarıda kesmek yok ama ona göre.. benimde level 2 de 6. günüm alıştım haraketlere yine yoruyo ama ilk günler gibi değil. diyet olarak ben karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum diğer diyetleri yapamam ara öğünler falan bana çok fazla geliyo çok yiyomuşum gibi acıkmadan bidaha bidaha ye yanlış bence karatay iyi o yönden.. birde burda yazmıştım ayran detoksu yapıcam diye 2 günlüktü 2 günde 1.5 kg gitti benden :) vucuttaki toksinleri atıyomuş hafifledim sanki isteyen olursa nasıl yapıldığını yazabilirim arkadaşlar..
o ayran diyetinden bende alabilrimiyim bi zahmet...çok zor gidiyor benim kilolar gıdım dıdım diyetide öyle özel bişey yapmıyoru çorba salata et ve sebze yemeği ağırlıklı ara öğünler elma badem tost ayran türü..eski arkadaşlarla mesajlaştım herkes vücutlarının 1 2 beden inceldiğni yazmış..ama bırakınca bir iki ay sonra göbüş pırtlıyomuş malesef:2:
baya kalabalıklaşmışız maşallah diyelim başlayıpta yarıda kesmek yok ama ona göre.. benimde level 2 de 6. günüm alıştım haraketlere yine yoruyo ama ilk günler gibi değil. diyet olarak ben karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum diğer diyetleri yapamam ara öğünler falan bana çok fazla geliyo çok yiyomuşum gibi acıkmadan bidaha bidaha ye yanlış bence karatay iyi o yönden.. birde burda yazmıştım ayran detoksu yapıcam diye 2 günlüktü 2 günde 1.5 kg gitti benden :) vucuttaki toksinleri atıyomuş hafifledim sanki isteyen olursa nasıl yapıldığını yazabilirim arkadaşlar..
Neyse
inş hayal ettiğimiz göbişlere ve o kalkık yuvarlak totolara kavuşuruzjilian michaelsin yaptırdığı spor kardio ve kas karışımı gibi geldi yanlışmı düşünüyorum...konuyu ilk açan arkadaşla mesajlaştık o konuyu başlatmış ama devam edememiş eşiyle spor kulübüne yazılmış diyetle falan 30 kilo vermiş..bende Bİ-FİT spora gidiyorum ama içime sinmedi...benim tempolu yürüme yada koşu yapmam lazım gibi geliyor...göbüşlere kavuşup sonra eski hale dönmemeninde formülünü bulmak lazım sanırım..yoksa hayat boyu bu tempoda spor yapamayız benim yaşım 33 boy 171 kilom 71...11 kilocuk istediğim çokmu
kızlar girip hızlı hızlı atlayarak okudum yarın sizi motive etmeye gelicemşu bi kaç gündür yoğunum ama sporumu aksatmıyorum.
killer buns 5/30 var bugün bacaklarım totom fena yanıyurr.
ogltkn sen gelmişsin ama bakalım kalıcı olacakmısın 2 günde eker gidersin sen ( gaz veriyorum ayar iyimi?)
movenius killer buns hangi aşama 1.aşama 30 day shred..2.aşama 6 week..3.aşama ripped..4. aşama killer bunsmı:2: doğrumu öğrenmişim ..bide tam videoları you tube dışında nerden temin edebiliriz ...
kayra merhaba yine ben geldim.saldım gittim yahu.başlayamıyorum bir tembellik sorma gitsin 2 gündür yediklerime de dikkat ediyorum bu akşam başlıyorum yeniden.
kayra anladığım kadarıyla bu işin dönüşü yokya herru ya merru...ben başarı öyküleriğni okuyup mutlu oluyorum ama böyle yazılar okuyuncada korkuyorum daha yolun başındayız motivasyon yüksek..ya motivasyon düşer umutsuzluğa kapılır bırakırsak kilo kaçınılmazmı diyosun
Aynen, ben de sizin gibiyim. akşamları parmağımı kıpırdatacak enerji bulamıyorum. Halbuki biliyorum, bi başlasam bi kaç gün yapsam çok daha enerjik bi hale geleceğim. Hadi, movenius'un azmine inatvoltranı oluşturalım..başlayalım bu akşam, buradan eskisi gibi gaz verelim birbirimize, motivasyonumuzu arttıralım. Şunun şurasında bi kaç ay sonra yaz gelmiş olacak, ne dersiniz?
movenius sen de el uzatçan mı bize??
shreeedtamam o zaman. yapmayan ne olsun
ben killer abs'e başlıcam. Sen?
Kayra peki ya sen?
killer abs 1\30 tamamdır
bunları nazara gelmemek için koyuyorum, özellikle kayra'nın nazarına
shreeed
maşallah dedik işte...gıcıklık etmesen olmaz dimi...tamam tamam başlıcam
ben nasıl yaptım onu yazayım tarifi aynen uyguladım kahvaltımı 11 gibi yaptım 1. gün 4 kase içtim zaten acıkmıyosun akşam 20:30dan sonra içmedim gün boyu 2.5-3 lt su içtim + 1 fincan yeşil çay ağzıma başka yemek sürmedim kendim bile buna şaşırdım :) 2. gün tarifi aynen yaptım yine kahvaltı yine 11 gibi 2. gün 3 kase içtim akşam misafirim vardı o yüzde 7 gibi son kasemi içtim yine gün içinde 2.5- 3 lt su içtim 12 gibi uyudum ama o arada baya acıktım bişi yemedim geç vakit. 2. gün bikaç kaçamağım oldu eşime yemek hazırlarken bikaç kaşık kaçamak yaptım birde misafirlere kurabiye yapmıştım 1.5 tane ondan yadimvelhasıl başladığım gün sabahki kilom 73.7 idi 1. günden sonra sabah tartıldığımda 72.7 idi. 2. günümden sonraki sabah yani bu sabah tartıldığımda 72.2 kg geldim toplamda 1.5 kg gitti. inşallah sizdede faydası olur doyurucu bi karışım öyle çok fazlada yapmayın benim ikisindende arttı döktüm bol bol su için birde...
birde bu detoksu diyet yaparken duraklama olduğu evrelerdede yapıyolarmış..
11 kilo ne ki? iki aylık işin var okadartemiz beslenme ve sporla iki ayda en az 8-9 kilo verirsin
ayar süper, böyle sık sık alayım lütfen
alacan, aşamaları değil bunlar...jillianın dönem dönem çıkardığı videolar isimleri. aralarında zorluk yada kolaylığa göre giden bi derecelendirme yok. mesela 30 day shred ile ripped in 30 isimli dvd leri tüm vücuda yönelikken, 6w6p ve killer abs karın bölgesi için, yada killer buns &thigs kalça ve basen için vs.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?