Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Neyse

inş hayal ettiğimiz göbişlere ve o kalkık yuvarlak totolara kavuşuruzjilian michaelsin yaptırdığı spor kardio ve kas karışımı gibi geldi yanlışmı düşünüyorum...konuyu ilk açan arkadaşla mesajlaştık o konuyu başlatmış ama devam edememiş eşiyle spor kulübüne yazılmış diyetle falan 30 kilo vermiş..bende Bİ-FİT spora gidiyorum ama içime sinmedi...benim tempolu yürüme yada koşu yapmam lazım gibi geliyor...göbüşlere kavuşup sonra eski hale dönmemeninde formülünü bulmak lazım sanırım..yoksa hayat boyu bu tempoda spor yapamayız benim yaşım 33 boy 171 kilom 71...11 kilocuk istediğim çokmu

çok teşekkürleeeeeer
bde ripped nedir?

sizcede jillian ın vücudu çok erkeksi değil mi? ben öyle olmaktan korkuyorum
o arkadaki zenci hatunun vücudu süper ama

kızlar girip hızlı hızlı atlayarak okudum yarın sizi motive etmeye gelicem şu bi kaç gündür yoğunum ama sporumu aksatmıyorum.

killer buns 5/30 var bugün bacaklarım totom fena yanıyurr.

ogltkn sen gelmişsin ama bakalım kalıcı olacakmısın 2 günde eker gidersin sen ( gaz veriyorum ayar iyimi?)

baya kalabalıklaşmışız maşallah diyelim başlayıpta yarıda kesmek yok ama ona göre.. benimde level 2 de 6. günüm alıştım haraketlere yine yoruyo ama ilk günler gibi değil. diyet olarak ben karatay diyetini uygulamaya çalışıyorum diğer diyetleri yapamam ara öğünler falan bana çok fazla geliyo çok yiyomuşum gibi acıkmadan bidaha bidaha ye yanlış bence karatay iyi o yönden.. birde burda yazmıştım ayran detoksu yapıcam diye 2 günlüktü 2 günde 1.5 kg gitti benden :) vucuttaki toksinleri atıyomuş hafifledim sanki isteyen olursa nasıl yapıldığını yazabilirim arkadaşlar..

o ayran diyetinden bende alabilrimiyim bi zahmet...çok zor gidiyor benim kilolar gıdım dıdım diyetide öyle özel bişey yapmıyoru çorba salata et ve sebze yemeği ağırlıklı ara öğünler elma badem tost ayran türü..eski arkadaşlarla mesajlaştım herkes vücutlarının 1 2 beden inceldiğni yazmış..ama bırakınca bir iki ay sonra göbüş pırtlıyomuş malesef:2:

olduğu gibi kopyalıyorum canım

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır.

bennnnnn ben istiyorum :)

ben nasıl yaptım onu yazayım tarifi aynen uyguladım kahvaltımı 11 gibi yaptım 1. gün 4 kase içtim zaten acıkmıyosun akşam 20:30dan sonra içmedim gün boyu 2.5-3 lt su içtim + 1 fincan yeşil çay ağzıma başka yemek sürmedim kendim bile buna şaşırdım :) 2. gün tarifi aynen yaptım yine kahvaltı yine 11 gibi 2. gün 3 kase içtim akşam misafirim vardı o yüzde 7 gibi son kasemi içtim yine gün içinde 2.5- 3 lt su içtim 12 gibi uyudum ama o arada baya acıktım bişi yemedim geç vakit. 2. gün bikaç kaçamağım oldu eşime yemek hazırlarken bikaç kaşık kaçamak yaptım birde misafirlere kurabiye yapmıştım 1.5 tane ondan yadim velhasıl başladığım gün sabahki kilom 73.7 idi 1. günden sonra sabah tartıldığımda 72.7 idi. 2. günümden sonraki sabah yani bu sabah tartıldığımda 72.2 kg geldim toplamda 1.5 kg gitti. inşallah sizdede faydası olur doyurucu bi karışım öyle çok fazlada yapmayın benim ikisindende arttı döktüm bol bol su için birde...

birde bu detoksu diyet yaparken duraklama olduğu evrelerdede yapıyolarmış..

Son düzenleme:

11 kilo ne ki? iki aylık işin var okadar temiz beslenme ve sporla iki ayda en az 8-9 kilo verirsin

ayar süper, böyle sık sık alayım lütfen

movenius killer buns hangi aşama 1.aşama 30 day shred..2.aşama 6 week..3.aşama ripped..4. aşama killer bunsmı:2: doğrumu öğrenmişim ..bide tam videoları you tube dışında nerden temin edebiliriz ...

alacan, aşamaları değil bunlar...jillianın dönem dönem çıkardığı videolar isimleri. aralarında zorluk yada kolaylığa göre giden bi derecelendirme yok. mesela 30 day shred ile ripped in 30 isimli dvd leri tüm vücuda yönelikken, 6w6p ve killer abs karın bölgesi için, yada killer buns &thigs kalça ve basen için vs.....

kayra merhaba yine ben geldim.saldım gittim yahu.başlayamıyorum bir tembellik sorma gitsin 2 gündür yediklerime de dikkat ediyorum bu akşam başlıyorum yeniden.

valla tembellik kötü anacım önceden oruc oruc yorulduğumamı yanayım... sonucta gene aynı hale geldiğimemi...

umutsuzluğa kapılacak bişey yok..ben yaparken süper değişim göstermiştim... ama tembellik işte bıraktım... başlaynca bırakmamak lazım..istediğin hale gelsen bile... en azından hergün 20 dakika yürüyüş bile yeter..

valla başlayalım.. ben shredı indirdim bile...

tamam o zaman. yapmayan ne olsun

ben killer abs'e başlıcam. Sen?
Kayra peki ya sen?
shreeed

killer abs 1\30 tamamdır

bunları nazara gelmemek için koyuyorum, özellikle kayra'nın nazarına

maşallah dedik işte...gıcıklık etmesen olmaz dimi...tamam tamam başlıcam

kızlar daha öncede yazdığım gibi dizlerimin ağrısı yüzünden shredin level 3nün 7. gününde ara vermiş bulunuyorum. zira merdiven çıkamaz oldum. ama burdan sizi okuyup gaza gelmelere devam edeceğim. haftaya doktora gidip inşallah ripped e başlamak istiyorum. son 1 ayda kilo vermesemde çok iyi hissettirdi bu program. hepinize kolay gelsin. 1 hafta sonra aranıza benide alınnn

Teşekkürler canım hemen yarın uyguluyorum...inş etkili olur ...... benim buzlukta herzaman haşlanmış yeşil mercimeğim ve nohutum vardır 2 yaşındaki kızıma çabucak çorba yapmak için...tarif basit ve lezzetliye benziyor ben 2 yi geçtim 1 kilo versem havalara uçucam 70.300de çakıldım kaldım...... 1 haftadır spor diyet sonuç 500 gram çok zor gidiyor çok zoooor

ben kondisyon açısındanda sormuştum hani vücut zorluğa yavaş yavaş alışıyorya o açıdan.... ozaman 30 day sheret bitince ne yapayım rippedmi 6w6pyimi tavsiye edersin......bide ben gündüzleri B-FİT e gidiyorum yaptığımız 30 dak kardiyoymuş (jilianda BE-FİT hocası )sonra 20 dakka kalça mekiki hareketi.....geceleri fırsat bulursam 30 day shret ve 10 dak kalça mekik...hastalandım öldüm bittim geberdim ama hala durmak yok yola devam.....

TIK TIK kimse yokmuuuu sıkıldım yaf nerdesiniz :26:...bugün ayran detoksuna başladım..jilianlede 15.00 de randevulaştık level 1/6 mıda yaptım..hasta olmama rağmen zorlanmadığımı farkettim ... ciğerlerden fena üşütmüşüm kütür kütür öksürüyorum :2:ama yıkılmadım ayaktayım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…