Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

biri beni aydınlatabilir mii?
youtube da level 1-2-3 var. devamı yook
30farklı video değil miydi bu? yoksa 10ar gün bu 3 level mı yapılcak?
ripped dediğiniz nedir?

canım yanlış yapıyosun sanırım 3 leveli hepsini bigünde yapmıcaksın level1 10 gün level 2 10 gün diye devam edeceksin diğer şekilde çok yorulursun tabiki level 1 çok yorucu değil vucut alışıyo zaten vucut 10 günde alışıyo sonra level 2 level 3 geçiyorsun gerçi onlarda zorluyo biraz en azından level 2 öyle level 2deyim ben bu aralar..

az kalmış ama neden öyle oldu ki fazla yüklenmesen hareketlere belki faydası olur. çok rahatsızsan dr git bence ilac falan verir fayda eder beki çok geçmiş olsun..

kızlar ben çok zor kilo veririm normalde..Başlarken hala başaramıyacağım korkusu vardı ama azmediyorum inş sonu gelir şuan level 1/4teyim bide günlük 8 dakika mekik ve kalça hareketlerim var malum hepimizin ortak sorunu ilk başlarda çok zorlandım her yanım ağrıdı yavaş yavaş atlatıyorum..Yakında beden ölçülerimide yazıcam sizden isteğim sizde boy -kilo -göbüş- kalça- ve baldır ölçülerinizi yazın ayda bir değişimleri paylaşıp birbirimizi motive edelim..Ben genelde gece ve sabah yapıyorum el ayak çekilmişken tv den you tubeyi açıp sporcularla birlikte terliyoruz:))bir kilo verdimya sevindirik oldum resmen

movenius sanada bravo gerçekten çok azimliymişsin..Ama azmi destekleyen en önemli şey vücuttaki değişim bence..ozaman yaptıkça yapasınız geliyor darısı başıma...bizler yolun başındayız o yüzden arada sizi sorularımızla sıkıştırıcaz sizler bizim rol modellerimizssiniz

aynı durumdayım şekeri.

3 kilo aldım veeee kocaman bir göbeğim oldu yine.... dün komşularla bereberdik uzun zamandır da görüşmüyorduk... noldu yine göbeğin pörtlemiş dediler cok üzüldüüm ...2 sindede düğün var ... ne yapacağım bilmiyorum kyafetlere sığamıyorum yine

kayra merhaba yine ben geldim.saldım gittim yahu.başlayamıyorum bir tembellik sorma gitsin 2 gündür yediklerime de dikkat ediyorum bu akşam başlıyorum yeniden.

kayra anladığım kadarıyla bu işin dönüşü yok ya herru ya merru...ben başarı öyküleriğni okuyup mutlu oluyorum ama böyle yazılar okuyuncada korkuyorum daha yolun başındayız motivasyon yüksek..ya motivasyon düşer umutsuzluğa kapılır bırakırsak kilo kaçınılmazmı diyosun

kayra merhaba yine ben geldim.saldım gittim yahu.başlayamıyorum bir tembellik sorma gitsin 2 gündür yediklerime de dikkat ediyorum bu akşam başlıyorum yeniden.

Aynen, ben de sizin gibiyim. akşamları parmağımı kıpırdatacak enerji bulamıyorum. Halbuki biliyorum, bi başlasam bi kaç gün yapsam çok daha enerjik bi hale geleceğim. Hadi, movenius'un azmine inat voltranı oluşturalım..başlayalım bu akşam, buradan eskisi gibi gaz verelim birbirimize, motivasyonumuzu arttıralım. Şunun şurasında bi kaç ay sonra yaz gelmiş olacak, ne dersiniz?

movenius sen de el uzatçan mı bize??

tamam hadi hepbirlikte

benide alın bende voltranınza katılayım noluuur..

killer abs 1\30 tamamdır

bunları nazara gelmemek için koyuyorum, özellikle kayra'nın nazarına

canım o koyduğun resimler sanamı ait maşallah diyim...sen eskilerdensin sanırım okuyabildiğim ilk sayfalardan hatırladım seni...sende gelişim ne şekilde oldu bilgi verebilirmisin...sırayla hangi programları uyguladın...kaç beden inceldin...diet programı uyguladınmı... uzman tvden araştırdığım kadarıyla

1-yağ yakımı ve şekillenmek için(Ki haftalık maksimum 400 gram olmalıymış)yarım saat kardio yarım saatte kas ve ağırlık hareketleri yapmak lazımmış
2-olayı abartmak yada erken bırakmak insülin su ve kas kaybına sebep oluyormuş ki spor yapıp kilo alanlar şişenler bu sebeplerdenmiş
3-haftanın2 günü vücudu dinlendirmek şartmış
4-karbonhidratları azaltmak ama bunu vücuda çaktırmadan yapmak lazımmış yoksa vücut alarm verir direnirmiş..
5-protein ve yeşillik ağırlıklı az yağ bol su(ama abartmadan gün içinde dengeli içmek)lazımmış
6-spora aç gitmek yanlış en az 1-2 saat öncesi protein ağırlıklı yiyecek yemek gerekmiş sabahları aç karnına kardio yapılabiliyomuş yalnız

alacancım, öncelikle o koyduğum resim bana ait değil, motivasyonumu arttırmak için, olmayı istediğim vücudun resmini koydum Eski sayfalara fotoğraf eklemiştim, ama sayfa numarasını hatırlamıyorum.ben, jillian ile mayıs sonu gibi tanıştım ve 30 day shred ile, 6w6packını yaptım. Hatta 6w6p bayağı uzatmalı bir şekilde sürdü. sonrasında haftanın 1-2 günü yapsamda, istikrarla devam etmedim. En az 2 beden inceldim, ve özellikle kocaman olan göbeğim neredeyse düm düz oldu. Şimdi başlamamın sebebi de yine göbeğim. Kilom aynı, genel görüntüm aynı ama göbeğim yine şişmeye başladı ve ben o eski haline dönmesinden korkarak, başlamaya karar verdim. Maddelerle ilgili bişey diyemeceğim, çünkü uzmanlar yağ yakımı için dönem dönem ayrı ayrı tezleri savunuyorlar. Bir kaç yıl önceki doğruları, bir anda tamamen yalnış'a dönebiliyor. Spor ile bilirlikte zayıflarken önemli olan protein alımını dengede tutmak, aç yapmamak ve zararı bilinen gıdaları hayatımızdan çıkarmak. Yoksa, su içmek, salata, az yağ, ızgara vs..bunlar zaten sağlıklı beslenme için temel olan şartlar

ben başladım, hayırlı olsun. Bakalım missdance yaptı mı????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…