- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.301
movenius duraklama döneminde ayran detoksu yapmanı öneririm rahat ve besleyici bi detoks ben 2 günde 1.5 kilo verdim bu detoksla tavsiye ederim...
merhabalar.. ben bu programı anlamadım, kaç level toplam, kaç gün yapılacak, kaç gün ara verilecek?adet zamanlarıda devam edilecek mi? biri kısaca şu programı açıkalayabilirse çok sevinirim
şişe taşımak şart canım yoksa içmek insanın aklına gelmiyor. sen baya bişiler yapıyosun masallah tek jillianla kalmıyosun çok güzel. kilo gitmese bile inceliyosun o daha önemli bende inceldim kıyafetlerden belli 12 gün falan kaldı jillan bitecek o zmn resim çekicem bakalım aradaki farkı çok merak ediyorum. o dediğin slim six pack a baktım güzel hareketler yapmak lazım jillianın peşine yapabilirim iyi olur :)
canım 30 day shret 3 levelden oluşuyor.hepsini sırayla 10ar gün yapacaksın böylece 1 ayı tamamlıyacaksın...you tubede hepsi var.örneğin ben level 1/6dayım yani 1. levelin 6.günü:))
cevabın için çok teşekür ederim :))
sende disiplinlisin maşallah hele bebeğin varki spora vakit ayırman bence büyük bişey....dvmzn kaç gündür level 1/6dayım yani çok çalışkan bir öğrenci sayılmam...bu ara hastalık,bacak eklemlerimdeki ağrı beni yavaşlattı...bi-fite gittiğimden ikisini aynı gün yapamıyorum bugün inş 1/7yi yaparım ama mekiklerimi aksatmadan yapıyorum....şu 69un belini bi kırsam 68leri görsem çok mutlu olurdum....yolum uzun 60 hedefim....başladığın günden beri sen kaç kilo verdin dvmzn...leveller bitti sayılır görüşlerini alayım sonra jilianın hangi egzersizini yapacaksın
ayy ölüyorum
kosu bandında 30 dk.kostuktan sonra bunu yapım dedim 1.leveli tamamlayamadım..
cok zor geldı hareketler yada ben cok yorgunum
daha 1.evrede kadın şınav cektırıyor ya hu ben şınav - mekik cekebılsem zaten tıg bır hatunum dur kalkmıyor kı koca cusse :))
ya aslında okadar disiplinli değilim benim sorunum başlamak başladımı gerisi geliyo yeterki başlayayım jilliana başlayılıdan beri 2 gün anca yapamamışımdır oda mecburi şeylerden dolayı.bugün level 2 de son günüm 11. gün gerci level 1.de 13 gün yapmıştım yarın level 3e geçicem inşallah.başlangıç kilom 74.7 di şimdi 72.5 geliyorum sabah aç karına. ama jillan sayesinde görüntü olarak daha fazla verdiğime inanıyorum kıyafetlerimden anlıyorum bol geliyolar:) ölçülerimi almamıştım ama resmimi çekmiştim 10 gün sonra bidaha çekicem öncesi sonrası bakıcam belki burayada eklerim. diyet yapmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ve günde en az 2.5 -3 lt su içmeye çalışıyorum yanımdan şişemi ayırmıyorum bu arada bi ayran detoksu yaptım biliyosun 1.5 gitti ama 500 gr geri aldım gerçi sonrasında biraz abartmıştım ondan sanırım. benimde hedefim 60-65 olabilmek bakalım. shredden sonra ripped yapmayı düşünüyorum onu indirdim pcye bakalım :)
kızlar ben önce indirmiştim bu proğramı bilgisayar çökünce yeniden bulamadım
1-2 haftaya yeniden başlamak istiyorum link olan arkadaşlar lütfen özelden atabilir mi
hemen hemen aynı kiloyu vermişiz...bende 71.300lerden 69 a geldim..hatta demin tartıldığımda 68.700ü gördüm sabah dua ediyodum duam tuttumu ne:))bugün kayınvalidemler ve eltimler geldi..level 1/7yi yine yapamadık..ama mekiklerimi çektim mekikler bitince 4 tane kalça hareketi var onlardan yaptım daha napayım dimi
48 olur muyum mayısa kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?