Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

canım bence okadar yüklenme kendine sonra bırakırsan hepsini geri alırsın kendini okadarda yorma ben sadece rappid yapıyorum göbeğim içinde bişiler apsam iyi olur ama bebişten vakit bulamıyorum ayran detoksunun sonucunu merak ediyorum sonucu yaz tamam mı hadi ii geceler :)

yazcam yazcam bir ay geçsin beden ölçülerime kadar yazıcam.....sen 30 day Shreti bitirdinmi dvmzn ripped zor dimi

sabırsızlıkla bekliyorum :) ben 30 day shretin level 2/8 yapıcam bugün daha var canım bitmesine ma inceldiğimi hissediyorum..

30 day sherd daha çok yağ yakımına yönelik sağ alt köşesindede cardio yazıyo o yüzden istikrarla devam ...... ripped arkadaşın dediği gibi kalça göbek kol kasları için jilian hepsini komplike yapıyor buda çok güzelbişey.....kol bacak kalça tek tek yapmaya kalksak beceremeyiz..... eşim günde 200 mekik çekmen lazım dedi(( günün belli saatlerine yayarak yapabilirmişim.... okadar uçamam benim ilk hedefim 100...25 önden 25er yanlardan 25te popyu kaldırarak(YOU TUBEDE 8 DAKİKA karın kası yazarsan orda hareketler çıkıyor:))yapıyorum bunu günde 4 kere yapmayı hedefledim inş....benim 1 hafta olmasına rağmen gerçekten farketti çok mutluyum şişkinliğim indi..duruşum dikleşti

haklısın canım bakalım ayı bi tamamayayım fark ne lacak.sonra hangisine ecerim bilmem . o 8 dk gördüm yapmak lazım fırsat buldumu değişik hareketler var güzel..inşalllah hep böyle istikrarlı olursun değişimi gördükçe insanın daha çok yapası geliyo durmak yok spora devam

youtube da jillian michales 30 day shred level 1 diye bir video var ben onu yapmaya başladım

Bende indirmelerden pek anlamadığım için youtubeden baktım ve level 4 e kadar 27 dakkalık var onlardan yapmayı düşünüyorum
hergün yapmasamada mutlaka yapacağım
bir tane siyah adam var onu yapıyorum çok güzel
aradada bunları yaparı yaparım sıkılaşmak için

Kızlar benim zenci amcadan daha iyi mekik çektiren bir video buldum.... üstelik KK da egzersizler bölümünde ve bizim gurubun bir çoğuda orda...gurubun adi incecik bir bel için slim&six pax yapanlar gurubu......çok güzel mekik hareketleri var...benim gibi jilian egzersizlerini mekikle taçlandırmak isteyen arkadaşlara ÖNEMLE DUYRULUR

canım bu arada bugün tardıda 6.500 ve 6.300 rakamlarını gördüm buda demek oluyorki ayran detoksu işe yaramış700 ila bir kilo arası gitmiş ...çok çok teşekkür ederim dediğim gibi benim kilolar hızlı gitmiyor belki az su içtiğimdendir(ama bunada şükür...Yalnız ben bu ayran çorbasını pek sevdim akşam öğünlerinde arada yaparım..Hem yağsız..hem protein kaynağı ..hem kalsiyum daha ne olsun dimi.... şuan içim kıyılıyor eti form pirinç patlağı götürüyorum....

iyi iyi çok sevindim bu sabah kac geldin acaba 2. günğn bugün sabah doluyo sanırım. evet bu çorba çok besleyici bencede ben ayda 2 defa yapmayı düünüyorum. su içmeyi ihmal etme ben yanıma su şişesi alıyorum o zaman içmeyi unutmuyorum günde 2.5 3 litre içiyorum sende öyle yapabilirsin birde geç vakit karnın acıksa bile bişi yeme bence su iç hatta ılık su iç o tokluk veriyo insana

sen başla önemli olan o hayırlı olsun inşallah bırakmadan devam edebilirsin...[/QUOTE]

inşallah inşallah.bazı akşamlar halk oyunları çalışmam oldugundan aksıyor ama olsun o da bir hareket sonuçta

Su içmek bana zulüm 1 litreyi zor tüketiyorum şişe gezdirmek şart.....sabah 69.400tüm dijital tardı saati saatini tutmuyor..olsun napalım 10 gün önce 71.300düm inş 68leride görürüm dün içine giremediğim pantalonuma girdim demekki bacaklarda zayıflamaya başlamış...bi fittten geldim bende....spordan sonra yattım yarım saat kalça ve mekik hareketi yaptım .....jilian darılmasın kolumu kaldırmaya mecalim yok...eşim nöbete gitti bir iki saate slim six pack hareketlerini yaparım ...siz naptınız kızlar...o dediğim yere baktınızmı mekikleri hoş dimi günlük 1-2 defa yapılır

şişe taşımak şart canım yoksa içmek insanın aklına gelmiyor. sen baya bişiler yapıyosun masallah tek jillianla kalmıyosun çok güzel. kilo gitmese bile inceliyosun o daha önemli bende inceldim kıyafetlerden belli 12 gün falan kaldı jillan bitecek o zmn resim çekicem bakalım aradaki farkı çok merak ediyorum. o dediğin slim six pack a baktım güzel hareketler yapmak lazım jillianın peşine yapabilirim iyi olur :)

selaaam ben geldim.... bugünlerde yoğunluktan uğrayamıyorum... yazacağım şeyler var ama ..15 tatil geldi bende işler bitmiyor...carşı işi hastane işi.. ev işi......vs..vs...vs...
neyse yazıp cıkayım....gecen gün Ender Sarac'ı dinledim.... diyor ki..

kışın vücut yağ yakmaz... cünkü soğuk olduğu icin yağlar vücudu korumak icin erimezmiş.... o nedenle hep sıcak tutun vücudunuzu dedi..... spor yaparken kalın giyinin dedi.... birde suyunuz hep sıcak icin dedi.... ılık değil sıcak olcakmış... sudan sıkılırsak yeşil cay falan icilebilrmiş... limon skılabilirmiş....

bende burada paylaşayım istedim

kayrammm hoşgeldin body revolution bitiş fotolarımada bakıver girince dediğin gibi kilo veremiyorum 65 de takıldım yeşil çay beni çok acıktırıyor tadı kötü gelmiyor alıştım ama iştahımı açıyor

bakayım bakayımda moralim iyice bi bozulsun bakıyorum şimdiiiii

Cok doğru Ender Saracı epeydir izlememistim tekrar başlayım
Bunu benzer şeyler yazmıstım bende, kilo vermek bir yana yağlanma dahi olabilir yarım kilo bir kilo civarı diye belirtmistim.
Bu kadar uğrasa neden veremediğimizin belgelenmis kanıtı bence Ender beyin sözleri

Ha kilo veremiyoruz nasılsa deyip boş vermek yok, en azından almayalım değilmi

Nerde canım fotolar bende bakmak isterim

movenius duraklama döneminde ayran detoksu yapmanı öneririm rahat ve besleyici bi detoks ben 2 günde 1.5 kilo verdim bu detoksla tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…