- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #6.281
ben kondisyon açısındanda sormuştum hani vücut zorluğa yavaş yavaş alışıyorya o açıdan.... Ozaman 30 day sheret bitince ne yapayım rippedmi 6w6pyimi tavsiye edersin......bide ben gündüzleri b-fit e gidiyorum yaptığımız 30 dak kardiyoymuş (jilianda be-fit hocası )sonra 20 dakka kalça mekiki hareketi.....geceleri fırsat bulursam 30 day shret ve 10 dak kalça mekik...hastalandım öldüm bittim geberdim ama hala durmak yok yola devam.....
canım bence okadar yüklenme kendine sonra bırakırsan hepsini geri alırsın kendini okadarda yorma ben sadece rappid yapıyorum göbeğim içinde bişiler apsam iyi olur ama bebişten vakit bulamıyorumayran detoksunun sonucunu merak ediyorum sonucu yaz tamam mı hadi ii geceler :)
yazcam yazcam bir ay geçsin beden ölçülerime kadar yazıcam.....sen 30 day Shreti bitirdinmi dvmzn ripped zor dimi
sabırsızlıkla bekliyorum :) ben 30 day shretin level 2/8 yapıcam bugün daha var canım bitmesine ma inceldiğimi hissediyorum..
30 day sherd daha çok yağ yakımına yönelik sağ alt köşesindede cardio yazıyo o yüzden istikrarla devam ...... ripped arkadaşın dediği gibi kalça göbek kol kasları için jilian hepsini komplike yapıyor buda çok güzelbişey.....kol bacak kalça tek tek yapmaya kalksak beceremeyiz..... eşim günde 200 mekik çekmen lazım dedi(( günün belli saatlerine yayarak yapabilirmişim .... okadar uçamam benim ilk hedefim 100...25 önden 25er yanlardan 25te popyu kaldırarak(YOU TUBEDE 8 DAKİKA karın kası yazarsan orda hareketler çıkıyor:))yapıyorum bunu günde 4 kere yapmayı hedefledim inş....benim 1 hafta olmasına rağmen gerçekten farketti çok mutluyum şişkinliğim indi..duruşum dikleşti
youtube da jillian michales 30 day shred level 1 diye bir video var ben onu yapmaya başladım
haklısın canım bakalım ayı bi tamamayayım fark ne lacak.sonra hangisine ecerim bilmem . o 8 dk gördüm yapmak lazım fırsat buldumu değişik hareketler var güzel..inşalllah hep böyle istikrarlı olursun değişimi gördükçe insanın daha çok yapası geliyo durmak yok spora devam
canım bu arada bugün tardıda 6.500 ve 6.300 rakamlarını gördüm buda demek oluyorki ayran detoksu işe yaramış700 ila bir kilo arası gitmiş ...çok çok teşekkür ederim dediğim gibi benim kilolar hızlı gitmiyor belki az su içtiğimdendir (ama bunada şükür...Yalnız ben bu ayran çorbasını pek sevdim akşam öğünlerinde arada yaparım..Hem yağsız..hem protein kaynağı ..hem kalsiyum daha ne olsun dimi.... şuan içim kıyılıyor eti form pirinç patlağı götürüyorum....
başladım ama yazamadım kusura bakmayın tam gaz devam.
iyi iyi çok sevindim bu sabah kac geldin acaba 2. günğn bugün sabah doluyo sanırım. evet bu çorba çok besleyici bencede ben ayda 2 defa yapmayı düünüyorum. su içmeyi ihmal etme ben yanıma su şişesi alıyorum o zaman içmeyi unutmuyorum günde 2.5 3 litre içiyorum sende öyle yapabilirsin birde geç vakit karnın acıksa bile bişi yeme bence su iç hatta ılık su iç o tokluk veriyo insana
sen başla önemli olan o hayırlı olsun inşallah bırakmadan devam edebilirsin...
Su içmek bana zulüm 1 litreyi zor tüketiyorum şişe gezdirmek şart.....sabah 69.400tüm dijital tardı saati saatini tutmuyor..olsun napalım 10 gün önce 71.300düm inş 68leride görürüm dün içine giremediğim pantalonuma girdim demekki bacaklarda zayıflamaya başlamış...bi fittten geldim bende....spordan sonra yattım yarım saat kalça ve mekik hareketi yaptım .....jilian darılmasın kolumu kaldırmaya mecalim yok...eşim nöbete gitti bir iki saate slim six pack hareketlerini yaparım ...siz naptınız kızlar...o dediğim yere baktınızmı mekikleri hoş dimi günlük 1-2 defa yapılır
kayrammm hoşgeldin body revolution bitiş fotolarımada bakıver girincedediğin gibi kilo veremiyorum 65 de takıldım yeşil çay beni çok acıktırıyor tadı kötü gelmiyor alıştım ama iştahımı açıyor
bakayım bakayımda moralim iyice bi bozulsun bakıyorum şimdiiiii
selaaam ben geldim.... bugünlerde yoğunluktan uğrayamıyorum... yazacağım şeyler var ama ..15 tatil geldi bende işler bitmiyor...carşı işi hastane işi.. ev işi......vs..vs...vs...
neyse yazıp cıkayım....gecen gün Ender Sarac'ı dinledim.... diyor ki..
kışın vücut yağ yakmaz... cünkü soğuk olduğu icin yağlar vücudu korumak icin erimezmiş.... o nedenle hep sıcak tutun vücudunuzu dedi..... spor yaparken kalın giyinin dedi.... birde suyunuz hep sıcak icin dedi.... ılık değil sıcak olcakmış... sudan sıkılırsak yeşil cay falan icilebilrmiş... limon skılabilirmiş....
bende burada paylaşayım istedim
kayrammm hoşgeldin body revolution bitiş fotolarımada bakıver girincedediğin gibi kilo veremiyorum 65 de takıldım yeşil çay beni çok acıktırıyor tadı kötü gelmiyor alıştım ama iştahımı açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?