Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

hergun gelip bakiyorum
Giptayla sizi izliyorum
Baslayacam dedim olmadi
1 aydir cocuklar hasta ben hasta off cok fenayiiim kilo aldim dogumdan sonraki kilomun ustune cikmisim bu bir rekor
Gel bahar gel artiik

çok geçmiş olsun Allah şifa versin. spor yapamıyosan bile yediklerine dikkat edebilirsin bol bol su iç bitki çayı iç iyileşince sporada başlarsın sakın vazgeçme en kısa zamnda biyileşmen ve başlaman dileği ile..

evdeki misafir yüzünden ancak level 1/9 yapabildim bugün yarın son günüm level 2 ye geçicem inşallah :) etrafımdaki daha zayıflama diyen insnları boğasım geliyor. şişmanken laf ediyolar zayıflayınca laf ediyolar. bi beğendiremedik kendimizi

48 mi okadar zayıf mı olmak istiyosun boy kilo kaç senin 48 çok düşük geldi bana

canım ben 29 yasındayım kendımı bıldım bılelı 47-49 arasıydı kılom hamılelıkte 24 kılo aldım 16 gıttı kaldı 8 sımdı sızınle onuda verıcem ıns. az once level1/1 yaptım start verdım bakalım yorucu ama pilates kadar en azından level 1 korkutmadı benı bakalım olmazsa level1i biraz uzun tutarım 10 degılde 15 gun yaparım oyle level 2ye gecerım 1,60 boyum bu arada kısayı

göbek 82
bel 70 kalça 98
level1den sonra yıne yazıcam detoksu yapamadım fenalastım sankı okadar yogurt bana ıyı gelmedı kısmet
cayın sekerını kestım 10 gundur 3-4 kılo verdırırmıs ablam demıstı bakalım 2bıle gıtse razıyım

slm kızlar bende level 1 yaptım bayağı etkili yani
aslında spor yaparım ama bu fena terlettiş ve her bölgem çalıştı
benim sorum bu 30 gün dediğin egöre hergün ayrı leveli mi yapıcaz :26:kızlar bende başlıcam da
size sormak istedim cvp verirseniz sevinirim

level 1 = 10 gün
level 2 = 10 gün
level 3 = 10 gün yapıcaksın

Kızlar yaa ( Ben 16 yaşındayım 94 kiloyum 8 kilo verdim de fakat ben bu 1.günü 2 gün önce yaptım bugune hala bacak ve kollarımda agrı var sızdede böyle oldumu oturamıyorum resmen çok fena ağrı. Bide yarın 2.günü yapmayı düşünüyorum yapm mi sizce?

Hic ara vermemelisin..5 gün sonra bişeyciğin kalmaz..az sabret ....herkesin ağrı sızısı oluyor tabi... spora alışık olmayan vücutlarda olur ağrı...sakın ağrıyor diye ara verme pes etme...

bende 28 oldum :) benimde ortalama 60 kiloydu hep 162 boyum 47 olsum uçarım heralde :) ama sen öyle alışmışsın ama illa okadarda zayıflamana gerek yok bence. başlamışsın hayırlı olsun devamı gelir inşallah level 1 güzel level 2 yorucu level 3 zor ama okadar yormuyo en iyi level 2 bence. bende level 3 te 3 günüm olacak bugün peşine yine slim & six pack yapıcam inşllh bu mekik hareketleri link vereyim ordan yaparsın Slim & Six Pack - YouTube göbişimin gitmesi lazım 7 ay oldu doğum yapalı senin bebiş kaç aylık.
ayran detoksu herkese iyi gelmiyomuş tansiyon düşürüyomuş bana bişi yapmamaıştı bende bi ara yine yapıcam bakalım. şekeri kesmişsin ii yapmışsın hadi bakalım durmak yok devam

benim oğlumda 5,5 aylık canım 16 kilo gitti bakalım darısı 8kiloya tabı okadar kılo alıp verınce sıkılasma sart oluyor bu sporuda oyle kesfettım haftada 1pilates yapmaya calısıcam yıne slim six pack te yapmaya karar verdım bakalım hayırlısı ıns. yaza kadar sıkı ve ıstedıgım kıloda bı vucuda sahıp olurum tekrar emeklerımızın karsılıgını alırız ıns.

Slm sportif hanımlar nasıl gidiyo bakalım.1 haftadır misafir vardı kaldı benim sporm şimdide ağırlık var üstümde tembellikten kurtulupta başlayamadım.Yanlız size bişey danışmak istiyorum.Bizim burda spor salonu var fiyatı uygunda spor hocasıylada görüştüm şikayet ettim bacaklarım incelmiyo diye hatta İnsanıty bile yaptığımı söyledim uzun zamandır spor yapıyorum bi türlü bacakları inceltemedim diye.O da Insanıty boşuna dedi onlar hava en iyisi hoca eşliğinde kontrollü spor salonunda yapmak.Sana uygun bi program yaparız o şekilde ölçümlerini de alırız diyette yapmalısın kesinlikle işe yaraması için dedi 1 ay sonra görürsün farkı diyo.Heveslendim şimdi.Spor salonu ortamı daha farklı daha motive edici para veriyosun bide mecburen aksatma gibi durum olamaz.Hocaya aynen fitness modelleri gibi olmak istediğimi söyledim karın kaslarım ince bacaklar ona göre program uygulayacaklarmış.Napiyim iyi olur mu sizce.Eeee yanında mecburen diyette yapıcaz sonuç almak etkisini görmek istiyorsam.

selam apelsin, özledim valla herkesi, tekrar döndüyorum inşallah ben de.. ama tatil sonrası başlıycam çünkü il dışına çıkıyorum.. sen de hoşgeldin.. yeni gelen arkadaşlara da selamlar.. Şeroyu gören oldu mu, buralardadır sanmıştım ama yok.. Çok özledim valla onu, dönsün artık (

alacan sana da yaparım ya da mail falan atarım istersen.. yapamadıktan sonra çizelge falan boş maalesef..

herkese tekrar merhabalar, incecik bedenler...

bence denemelisin o sürede onlardan koparabildiğin kadar bilgi kopartıp bize getirebilirsin bacakları bende incelteemiyorum kışın rehavetiyle de bırak diyeti azıcık dikkat edeyim bile desem daha ççok yiyesim geliyor evdede misafir var stresim tavan yapmış durumda hırslanıp hırslanıp yiyeceklere sarılıyorum

Eşimi ikna edebilirsem gitmeyi istiyorum zavallı adam bıktı benden ev zaten spor salonu gibi eve dar gelmeye başladım ben yeni ufuklara açılmak lazım yeni şeyler denemek lazım değilmi yani.Yok yok kafaya taktım ben iyice pantolonlara girmeden ben rahat edemeyecem.İnsan istemezmi şöyle seksi kıyafetlerle salına salına gezmeyi yahu.Bende sıkıntıdan habire abur cubur yiyorum stresten yüzümde çıkmayan sivilceler çıktı ayol.Birini hallediyorum başka yerden çıkıyo anlamadım.Hocayada söyleyeyim bana acımayın sakın hadi bakalım rocky gibi acı yok acı yok diye bağırayım.Spor salonunda herşey her aletten var evimede yakın.

valla benimde 2 apartman altımızda spor salonu varda gidecek durumum yok çalışmaya başlrsam spor salonuna başlicam zaten. parayı veriyorum diye mecbur gitmek zorunda kalırım yoksa çalışırken evde spor yapamam gibi geliyor

şimdi level 3 te 4. günümü tamamladım peşinede slim & six pack yaptım baya yoruldum yeni arkadaşlar gördüm ne güzel hoşgeldiniz hadi bakalım hayırlı olsun

günaydın kızlar bende geldim aranıza,
artık bende hergün jillian egzersizleri yapacağım bu gün başlıyorum
30 gün boyunca bırakmam inş
acayip bi hareket yapıyolar yaaa ben şınavı tam yapamıyorum
boyun fıtığım var bende yarım şınav çekiyorum
umarım bende zayıf diri taş gibi olurum
bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmm yaaaaaaaaaa:84::84:
aa burada vücut ölçülerini alıyomuyuz acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…