Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

teşekkür ederimm ben o sarışın kız gibi bile yapamıyorum ki doğru düzgün acaip hammışım ben yaaaaaaaa
o günü tamamen bitirdim canım sağolasın 5.günden başlayacağım tabi bileğim geçerse hala üstüne basınca ağrıyor yaa

Linkler eskimiş mi bana mı öyle geliyo eski bilgisayarımda rahat indirmiştim ama şimdi hata veriyo.Bilenler linkleri yenileyebilir mi kızlar ?

six week six pack tüm vücut için, karın için killer abs yapabilirsin yada slim six pack yapabilirsin ben slim six pack yapıyorum mesela sanada öneririm 6 week 6 pack ve killer abs 3 levelden oluşuyor. slim six pack tek level 12 dk falan sürüyor ben jillian ve bunu yapıyorum peşine

nerdesin kardeşim hala bu haldemisin....güya sayfa 112 den alıntı yaptım resim çıkmamış...sen bi zahmet bakıver....benim durum berbat

merak ettim baktım resime çok güzel değişmiş inşallah almamıştır yine , sende istediğin forma kavuşursun inşallah bende bu aralar saldım kendimi shed shredi pek sevmedim ondan sanırım bugün sadece slim six pack yaptım. yarın six week six pack e başlıcam inşallah daim olur o neyse iii geceler cümleten...

Öncelikle herkese merhaba uzun zamandır okuyorum hepinizi takip ediyorum ilk sizden duydum ben de yapmaya başladım aslında yarım yamalak olarak 1 hafta boyunca yaptım en başında kendimi iyi hissetmeye başladım 1.58 boyunda 51 kiloyum göbek bölgemden ve kollarımdan şikayetçiyim.ben level 1-2-3'ü 10'ar gün yapılcağını bilmiyodum her gün 1 level yapmaya çalıştım ve çooook yoruldum.şimdi sizin dediğiniz gibi gidicem yani her levelî 10 gün yapıcam ama ben şimdi level 1'den mi başlasam yoksa 6 week 6 pack abs mı yapsam devamlı olarak karar veremedim siz daha tecrübelisniz yardımcı olurmusunuz ne tavsiye edersiniz??

30 days shred yapanlarda (her seviyeyi 10 ar gün yapıp bir üst seviyeye geçerek yani) sıkılaşma çok daha gözle görülür etkili oluyor. Ben de 30 days shred den başladım ki haftada 3 gün de spora gidiyorum ve orda hem kardiyo hem de bölgesel çalışıyorum

Teşekkür ederim benim spor salonuna gitme gibi bi şansım yok çalıştığım yer kasaba spor salonu yok bu yaz da nişanım var oyüzden biraz strese girdim ne yapsam bilemedim ozaman ben level 1 den başlıyım arada da 6 week 6 pack yapıyım inşallah iyi sonuç alırım.

olsun eğer evde vaktin oluyorsa salona gitmeden de çalışabilirsin tabi devamlılığı olabilmeli... Kolların için pilates lastiğiyle çalışmanı öneririm güzel toparlıyor.

dün 8. günümdü level 1 de ama yapamadım çok hastaydım çünkü, müthiş vicdan azabı çekiyorum
bu akşam daha iyi olursam 8. günden devam etçem yine

o linkler çoğunluk torrent le iniyor eskidiğini sanmıyorum herkes indiriyor yinede bakarım tekrar. hepsini mi itiyorsun..

Biliyorum bende torrentten indirmiştim o zaman ama çoğunda error verdi şimdi.Ama başka yerlerden buldum zahmet etme canım sağolasın yinede :)

Son düzenleme:
bence sadece level 1 i yap birde bölgesel başka bir program yada six week six pack gibi yine tüm vücuda yönelik yapabilirsin extra

Six week six pack hiç yapmamıştım.
Peki sadece level 1 bulabıldım.Diğer levelları var mı bunun yoksa 6 haftada bu mu yapılacak ??
Birde yapanlar memnunmusunuz six week 'i belirgin bir değişilkik yaratıyor mu ?

Son düzenleme:
Six week six pack hiç yapmamıştım.
Peki sadece level 1 bulabıldım.Diğer levelları var mı bunun yoksa 6 haftada bu mu yapılacak ??
Birde yapanlar memnunmusunuz six week 'i belirgin bir değişilkik yaratıyor mu ?

3 level var onda ben daha yapmadım shed shred yapıyorum ama ya bugün ya yarın six week six pack e başalamayı düşünüyorum oda 30 day shred gibi tüm vücuda yönelik bakalım yapayım nasıl olduğunu yazarım sana

Merhabalar ben her gün 1 saat yürüyüş+bölgesel egzersiz bazende zumba yapıyorum bunların yanına 30 day shred de yaparsam çok mu gelir acaba:26:

bence 30 day shredi muhakkak yapmalısın zumbadanda iyi. ben zumbayı bundan önce denemiştim ama pek sevmedim, bu program çok güzel kısa ve etkili çok güzel sıkılaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…