- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.241
geçmiş olsun canım sporun başında burktuysan 4. den başla sonunda burktuysan 5. günden devam et bence ama bilek önemli fazla zorlama çok kötüyse birkaç gün ara verebilirsin. ilk günler kendini pek zorlama sarışın kız gibi yap biraz hamlık gidince esmere geçersin
dün level 2 bitti...
durum fotoğraflardaki gibi.
sanırım en majör değişiklik 1.level sonunda oluyor
spora ilk başladığında kaslar şişiyor ve ödem toplayabiliyorsun sağlıklı sonuç alabilmen için sporun 3. haftasından sonra ölçüm yapmalısın
bu arada ben de 30 days shred e başladım ama benim esas sıkıntım karın göbek. Bunun için slim six pack in 6 weeks yapmam gerekiyor değil mi? Onu youtube da açtım level 1 olrak yazıyor. Bunda da mı 3 seviye var? Bununla ilgili beni aydınlatır mısınız?
Linkler eskimiş mi bana mı öyle geliyo eski bilgisayarımda rahat indirmiştim ama şimdi hata veriyo.Bilenler linkleri yenileyebilir mi kızlar ?
nerdesin kardeşim hala bu haldemisin....güya sayfa 112 den alıntı yaptım resim çıkmamış...sen bi zahmet bakıver....benim durum berbat
30 days shred yapanlarda (her seviyeyi 10 ar gün yapıp bir üst seviyeye geçerek yani) sıkılaşma çok daha gözle görülür etkili oluyor. Ben de 30 days shred den başladım ki haftada 3 gün de spora gidiyorum ve orda hem kardiyo hem de bölgesel çalışıyorumÖncelikle herkese merhaba uzun zamandır okuyorum hepinizi takip ediyorum ilk sizden duydum ben de yapmaya başladım aslında yarım yamalak olarak 1 hafta boyunca yaptım en başında kendimi iyi hissetmeye başladım 1.58 boyunda 51 kiloyum göbek bölgemden ve kollarımdan şikayetçiyim.ben level 1-2-3'ü 10'ar gün yapılcağını bilmiyodum her gün 1 level yapmaya çalıştım ve çooook yoruldum.şimdi sizin dediğiniz gibi gidicem yani her levelî 10 gün yapıcam ama ben şimdi level 1'den mi başlasam yoksa 6 week 6 pack abs mı yapsam devamlı olarak karar veremedim siz daha tecrübelisniz yardımcı olurmusunuz ne tavsiye edersiniz??
Teşekkür ederim benim spor salonuna gitme gibi bi şansım yok çalıştığım yer kasaba spor salonu yok bu yaz da nişanım var oyüzden biraz strese girdim ne yapsam bilemedim ozaman ben level 1 den başlıyım arada da 6 week 6 pack yapıyım inşallah iyi sonuç alırım.
hiç denedin mi üstüste yapmayı?Level 1 ve 2 yi aynı anda yapsak olur mu:26:Yarım saat az geliyor bana .
o linkler çoğunluk torrent le iniyor eskidiğini sanmıyorum herkes indiriyor yinede bakarım tekrar. hepsini mi itiyorsun..
Level 1 ve 2 yi aynı anda yapsak olur mu:26:Yarım saat az geliyor bana .
dün 8. günümdü level 1 de ama yapamadım çok hastaydım çünkü, müthiş vicdan azabı çekiyorum
bu akşam daha iyi olursam 8. günden devam etçem yine
bence sadece level 1 i yap birde bölgesel başka bir program yada six week six pack gibi yine tüm vücuda yönelik yapabilirsin extra
Six week six pack hiç yapmamıştım.
Peki sadece level 1 bulabıldım.Diğer levelları var mı bunun yoksa 6 haftada bu mu yapılacak ??
Birde yapanlar memnunmusunuz six week 'i belirgin bir değişilkik yaratıyor mu ?
Merhabalar ben her gün 1 saat yürüyüş+bölgesel egzersiz bazende zumba yapıyorum bunların yanına 30 day shred de yaparsam çok mu gelir acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?