Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

rica ederim canımmm yardımcı olabilirsem ne mutlu bana sigarayı bırakmayı denedın mı peki canım?

alırız canım niye almayalımki azmin sonu zaferdir üzme kendini,mesela ben geçen ay diyet yapmıştım 4 kilo verdim,ama 1 ay boyunca hiç bişey belli diildi veremedim boşuna aç kaldım diye üzülüyodum,tabi hiç spor falan yapmadım.1 ay sonra baktımki dar gelen pantolonlar,hiç olmayan pantolonlar tam olmaya başladı.Aslında hemen sonuç görmek istiyoruz ama öyle olmuyo malesef sabredicez artıkilazkızı canım valla denemeyi bırak içimden bile gelmedi bırakmak aslındaresimlerini gördüm bu arada çok güzel hepsi...şimdilik görüşmek üzere kızlar,gelişmeleri yazalım birbirimize olurmu

4 kilo vermiş olman çok güzel canım. herşeyin başı sabır dediğin gibi. çok teşekkür ederim canım benim görüşürüz kendine cici bak

hem kilo verip hem sıkılaşmak çok güzel bi duygudur eminim darısı başıma aslındaa kilo vermek çok kolay ama biz hazıra konmak istiyoruz biraz hem herşeyi yiyeyim hem de oturduğum yerden kilo vereyim istiyorum ama bu mümkün değil tabi ah o iradeyi kendimde bi bulabilsem her şey çok güzel olacak ta :2: kızlar deneyimlerinizden yararlanmak isterim,bencede birbirimizi haberdar edelim her türlü gelişmelerden

mrhaba kızlar bende yenı baslayanlardanım gec kalmadım demi :)
bugun 4.gunum hırsla devam edıyorum ve 30 gunu bıtırecem benım kalca ve ust bacak sorunum var ve artı selulıtlerımde var
bır ayda gercekten bunların buyuk bır bolumunden kurtulabılecekmıyım... kılo sorunum yok sadece sıkılasma ve selulit..
bugun kas agrılarım daha az artık yavastan alısıyorum sanırım..
2 ay sonra dugunum var ve bu sorunu buyuk olcude yok etmek ıstıyorum...

4 kilo vermiş olman çok güzel canım. herşeyin başı sabır dediğin gibi. çok teşekkür ederim canım benim görüşürüz kendine cici bak

valla sabrettim canım kafaya koymuştum çünkü,aslında daha fazla bekliyodum tartıldıktan sonra bıraktım birazbi kere olsun kendimi çok zayıf görmek istedim ya,56 kiloya kadar düştüm ama ben hep kilolu gördüm kendimi,istediğim vücut tipi diildi...Bu sefer olucak inş...alev canım çok doğru sölemişsin yiyelim içelim kilo verelim hep öle istiyoruzbirazcık yemeklerden fedakarlık yapıcaz artık,ekmeği tamamen kesmek lazım kepek ekmeği tokta tutuyor ondan alabilirsin.Ben burda okumuştum galiba sonucu düşünerek bırakmayın demişti bi arkadaş,bugün dayanamadığım zamanlarda o lafı aklıma getirdim...sinemcim eğer kilo sorunun yoksa bence 1 ay sıkılaşırsın hele düğüne kadar hiç bişey kalmaz,ağrılarında bugünden sonra kesilir zaten,başarılar

bende 6. günümü tamamladım bugün, ağrılarım azaldı hareketleri rahat yapabiliyorum biraz göbek gitti sanırım ama daha büyük değişimler beklemek için çok erken 24 günün sonucunu gerçekten çok merak ediyorum

sonunu düşünerek devam ediyorum bende yoksa çekilecek dert değil ben çok kilo aldım ya sen kaç kilosun canım

ilk sayfanın son yorumuna koptum
geçmiş gözümde canlandı...çok saydırdım jillian'a çoooook

o son minder hareketlerinde sürekli konuşuyor ya bende orada diyorum yyüürrüü giiiitttttttttt diye..acılar içinde kıvranıyorum orada o habire bol s 'li cümleler kuruyo anlamıyorum da:44:

o son minder hareketlerinde sürekli konuşuyor ya bende orada diyorum yyüürrüü giiiitttttttttt diye..acılar içinde kıvranıyorum orada o habire bol s 'li cümleler kuruyo anlamıyorum da:44:

oysa bol s'li cümleleri ben kuruyodum

acılar içinden geçiyorsun ama sonuç muhteşem olacak, yılmak yok yola devam

sonunu düşünerek devam ediyorum bende yoksa çekilecek dert değil ben çok kilo aldım ya sen kaç kilosun canım

bunun 30 day shred diye bir fitness programı vardır. insanı öldürür, yerlerde süründürür, terlerini yerlerden sildirir. en çokta bu yoruma güldüm hay alllahımnasıda bizi anlatmış..Bende durmadan bişeyler söleyip duruyorum kendi kendimebide ne konuştuğunu iyice bi anlasam daha güzel olucakya en kolay harekette zorlanırmış gibi bişeyler sölüyo ya ona nası sinir oluyorum,boks hareketinecanım ben 68 kiloyum galiba tartılmam lazım,eve bi tartı almam lazım,dışarda tartılmakta kıyafetlerle ayakkabılarla yanıltıyo insanı...Daha çok ölçülere bakıyorum

Son düzenleme:

öylemi diyosun sanki bana hiç değişiklik olmayacakmış gibi geliyor bugün level1 /9 u yapıcam ama şimdiye kadar bi değişiklik yok gibi yine de azimle yapıyorum sonunu görücem inşallah

Son düzenleme:

sormaya soğuma hareketlerini yaparken çok yorulmuş gibi yapıyor ya sanki hepsini yapıyo da zorlanıyor şikayet edecekse zenci kız şikayet etsin yazık canı çıkıyo

ogltkn seni de eklesem kabul edermisin sakıncası yoksa sende çok iyi sonuçlar almışsın resimlerini görmek istiyorum daha bi aşkla yapıyorum böyle resimleri görünce...mesaj sayım yeterli olmadığı için daha göremiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…