- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.401
herkes aynı şeyleri yaşıyo galiba:))haklısın cnm sabretmek lazım...işte sigara yüzünden nefesim çok kesiliyovalla senin topiğe gelmen çok iyi oldu canım moral oldun adeta teşekkürler
aynaya dikkat etme tatlım sen metre yalan söylemez kesınlıkle level 2de farkı görceksın içini rahat tut sen
bir hafta sonra haklıymışsın demek istiyorum canım çok saol moral verdin gerçekten
demek sende benim gibisin inşallah bizde diğer arkadaşlarımız gibi istediğimiz sonuçları alırızdoğru söylüyosun çok sık baktığımız için belkide.. bende 15 dakika eliptik yaptım hayırlısı bakalım
rica ederim canımmm yardımcı olabilirsem ne mutlu banasigarayı bırakmayı denedın mı peki canım?
alırız canım niye almayalımki azmin sonu zaferdir üzme kendini,mesela ben geçen ay diyet yapmıştım 4 kilo verdim,ama 1 ay boyunca hiç bişey belli diildi veremedim boşuna aç kaldım diye üzülüyodum,tabi hiç spor falan yapmadım.1 ay sonra baktımki dar gelen pantolonlar,hiç olmayan pantolonlar tam olmaya başladı.Aslında hemen sonuç görmek istiyoruz ama öyle olmuyo malesef sabredicez artıkilazkızı canım valla denemeyi bırak içimden bile gelmedi bırakmak aslında resimlerini gördüm bu arada çok güzel hepsi...şimdilik görüşmek üzere kızlar,gelişmeleri yazalım birbirimize olurmu
alırız canım niye almayalımki azmin sonu zaferdir üzme kendini,mesela ben geçen ay diyet yapmıştım 4 kilo verdim,ama 1 ay boyunca hiç bişey belli diildi veremedim boşuna aç kaldım diye üzülüyodum,tabi hiç spor falan yapmadım.1 ay sonra baktımki dar gelen pantolonlar,hiç olmayan pantolonlar tam olmaya başladı.Aslında hemen sonuç görmek istiyoruz ama öyle olmuyo malesef sabredicez artıkilazkızı canım valla denemeyi bırak içimden bile gelmedi bırakmak aslında resimlerini gördüm bu arada çok güzel hepsi...şimdilik görüşmek üzere kızlar,gelişmeleri yazalım birbirimize olurmu
4 kilo vermiş olman çok güzel canım. herşeyin başı sabır dediğin gibi. çok teşekkür ederim canım benim görüşürüz kendine cici bak
hem kilo verip hem sıkılaşmak çok güzel bi duygudur eminim darısı başıma aslındaa kilo vermek çok kolay ama biz hazıra konmak istiyoruz biraz hem herşeyi yiyeyim hem de oturduğum yerden kilo vereyim istiyorum ama bu mümkün değil tabiah o iradeyi kendimde bi bulabilsem her şey çok güzel olacak ta :2: kızlar deneyimlerinizden yararlanmak isterim,bencede birbirimizi haberdar edelim her türlü gelişmelerden
mrhaba kızlar bende yenı baslayanlardanım gec kalmadım demi :)
bugun 4.gunum hırsla devam edıyorum ve 30 gunu bıtırecem benım kalca ve ust bacak sorunum var ve artı selulıtlerımde var
bır ayda gercekten bunların buyuk bır bolumunden kurtulabılecekmıyım... kılo sorunum yok sadece sıkılasma ve selulit..
bugun kas agrılarım daha az artık yavastan alısıyorum sanırım..
2 ay sonra dugunum var ve bu sorunu buyuk olcude yok etmek ıstıyorum...
diyetle birlikte yaptım canım şuan jillian six week six pack level 2. günümdeyim. level3den sonra 1 hafta ara verdiğim için hafif şişliğim var malüm tatilde biraz diyeti bozduğum için :) cuma günü resim yükleyeceğim beni eklersen görebilirsin :)
yorumlara bakın kızlar jillian michaels - ekşi sözlük
benide eklermisin canım...göreyim resimlerini...........
valla sabrettim canım kafaya koymuştum çünkü,aslında daha fazla bekliyodum tartıldıktan sonra bıraktım birazbi kere olsun kendimi çok zayıf görmek istedim ya,56 kiloya kadar düştüm ama ben hep kilolu gördüm kendimi,istediğim vücut tipi diildi...Bu sefer olucak inş...alev canım çok doğru sölemişsin yiyelim içelim kilo verelim hep öle istiyoruz birazcık yemeklerden fedakarlık yapıcaz artık,ekmeği tamamen kesmek lazım kepek ekmeği tokta tutuyor ondan alabilirsin.Ben burda okumuştum galiba sonucu düşünerek bırakmayın demişti bi arkadaş,bugün dayanamadığım zamanlarda o lafı aklıma getirdim...sinemcim eğer kilo sorunun yoksa bence 1 ay sıkılaşırsın hele düğüne kadar hiç bişey kalmaz,ağrılarında bugünden sonra kesilir zaten,başarılar
ilk sayfanın son yorumuna koptum
geçmiş gözümde canlandı...çok saydırdım jillian'a çoooook
o son minder hareketlerinde sürekli konuşuyor ya bende orada diyorum yyüürrüü giiiitttttttttt diye..acılar içinde kıvranıyorum orada o habire bol s 'li cümleler kuruyo anlamıyorum da:44:
yorumlara bakın kızlar jillian michaels - ekşi sözlük
sonunu düşünerek devam ediyorum bende yoksa çekilecek dert değilben çok kilo aldım ya sen kaç kilosun canım
o son minder hareketlerinde sürekli konuşuyor ya bende orada diyorum yyüürrüü giiiitttttttttt diye..acılar içinde kıvranıyorum orada o habire bol s 'li cümleler kuruyo anlamıyorum da:44:
oysa bol s'li cümleleri ben kuruyodum
acılar içinden geçiyorsun ama sonuç muhteşem olacak, yılmak yok yola devam
bunun 30 day shred diye bir fitness programı vardır. insanı öldürür, yerlerde süründürür, terlerini yerlerden sildirir. en çokta bu yoruma güldüm hay alllahımnasıda bizi anlatmış..Bende durmadan bişeyler söleyip duruyorum kendi kendime bide ne konuştuğunu iyice bi anlasam daha güzel olucak ya en kolay harekette zorlanırmış gibi bişeyler sölüyo ya ona nası sinir oluyorum,boks hareketine canım ben 68 kiloyum galiba tartılmam lazım,eve bi tartı almam lazım,dışarda tartılmakta kıyafetlerle ayakkabılarla yanıltıyo insanı...Daha çok ölçülere bakıyorum
oysa bol s'li cümleleri ben kuruyodum
acılar içinden geçiyorsun ama sonuç muhteşem olacak, yılmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?