- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.441
ogltkn nin mesajını alıntılayıp yazmıştım ama olmamış sanırım.:26:
kızlar level 1'i bitirdim hele şükürilk gün ölçü almamıştım,jillianın 7. günü aldım bugün itibariyle ölçülerde pek bi değişiklik yok sadece kalçadan 2 buçuk cm,koldanda 1 cm incelmiş
tebrikler canım darısı 3. levelin başına onu bitirdiğimiz günleride görürüz inşallah :13::13: bende 2. yi yapıcam birazdan o zaman level 1 biticek
alevvv umutsuzluğa kapılma bakbu 2,5 cm 4 gün kadar kısa bi sürede gitti,buda büyük bişey diilmi,keşke ilk gün doğru düzgün ölçü alsaydım
saol cnm,amin inş..bekliyorum valla sabırsızlıkla bitmesiniyarın level 2 bakalım başımıza neler gelicek
saol cnm,amin inş..bekliyorum valla sabırsızlıkla bitmesiniyarın level 2 bakalım başımıza neler gelicek
canım çok iyi gidiyorsunnnn level 2 çok eğlenceli çok seveceksinnn
level 1 de neymiş pöffbitti çok şükür.. 1 saat öncesine kadar level 2 yi günde 2 kez yapıp 5 günde bitirmeyi düşünüyordum ama sadece düşüncede kalacak çok yoruldum bugün 2 kez yapınca ...
Bu programı nerden indiriyoruz biri bana link yollayabilir mi acaba ?
senin hamlığını sevsinler... demek banish fat yapıyon..valla seni anlından öpeceğim bi gün görüşüsek eğer....hiç bırakmadan, koca 1 yılda sadece 2-3 haftanın dışında sürekli spor yaparak 34 bedene düştün..bi kez daha tebrik ediyorum seni.
movenius merhaba sen 60 lı kilolarda 34 beden olan büyük insansın dimi tebriklertecrübelerinden yararlanmak isterim
ben de başlamak istiyorum ama indirmeyi beceremedim netten izleyemez miyim ki:18:
Canım youtube da vr videoları 30 day shred level 1 yazarsan bulabilirsin ilk leveli:))
ha sen çok yaşa peki kaç level bu içeriği nedir bilgin varsa söyler misin
3 level canım üçüde youtube da mevcut hepsini 10 gün yapıyosun yaklaşık yarım saatlik videolar dambılın varsaa dambıl kullan yoksada 1 ltlik şişelere su koyup yapabilirsin canım tabii hafif gelebilir ben 2 kg kullanıyorum:) içeriğidee vücüdumuzu şekillendiriyoruz diyette yaparsan güzel kilo verebilirsin bence ben geçen sene yaptığımda 2 kg verip 2 beden falan incelmiştim neredeyse:)
şuan evde misafirler olmasa kesin başlardım ama yarın starther şey için teşekküüürr ederiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?