Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

yapamadığım sürede hemen hamlamışmıyım ya bugün bacağımdaki ağrılardan öldüm :) 1 senedir 2-3 hafta yapmamışlık bu kadar ağır ödetilmezki

yapamadığım sürede hemen hamlamışmıyım ya bugün bacağımdaki ağrılardan öldüm :) 1 senedir 2-3 hafta yapmamışlık bu kadar ağır ödetilmezki

bende yaklaşık 1 aydır yapamıyorum başlıcam yine bende hamlamamışımdır inşallah...canım body revolution nasıl çok etkili bi program mı? yaptığın jillian programlarını zorluk derecesine göre sıralar mısın tabi zahmet olmazsa birde sence en etkilileri hangileri...

vücudun hamlık durumuna göre zorluk dereceleride değişiyor ama en çok bacaklarımda sorun olduğu için killer buns beni zorladı. 30 day shred sonrasında 6w6p yaptım tamda ramazanda yaptım nasıl zorlanmıştım anlatamam öldürüyordu beni ama geçen gün level 1 i yapayım dedim zorlanmadım(ama ertesi gün karnımda acısnı hissettim ) tamamiyle kondüsyonla ilgili bu zorlanma meselesi. body revolutiona gelince evet bence etkili bi program ama uzun oluşu biraz sabır istiyor yani hiç aksatmamak lazım ben 3 ay boyunca nasıl hiç atlamadan yapmışım şimdi şaşırıyorum :))))
şu sıralar banish fat boost metabolism yapıyorum süre biraz uzun ama cardiolarla karışık olunca baya etkili bugünkü acılardan anladımki arka bacakları güzel çalıştırıyormuş yürürken baya zorlandım nedense ben her programa geçişte o acıları hissediyorum ama eskisi gibi zorlanmıyorum nefes nefese kalmıyorum

ben seni ekledim alev, ama mesaj sayın az, sanırım 25 mjs dan sonra fotoları görebiliyosun. O yüzden önce parmakları çalıştır.

senin hamlığını sevsinler... demek banish fat yapıyon..valla seni anlından öpeceğim bi gün görüşüsek eğer....hiç bırakmadan, koca 1 yılda sadece 2-3 haftanın dışında sürekli spor yaparak 34 bedene düştün..bi kez daha tebrik ediyorum seni.

ogltken sendeki değişimi merak ettim seni ben de ekledim.

30 days shred de level 2 den devam ediyorum dün gece 12:30-01:00 arası yaptım ya sporumu vicdanım çok rahat uyudum Bu arada spordan sonra yürürken bacaklarımdan çatır çutur sesler çıkıyor ve bunu çevredekiler rahatlıkla duyabiliyorlar

Son düzenleme:

vücudunda rahatlamada oluyordur ne güzel

llazkızı tebrikler çok büyük bi fark var ilk resimlerine göre sen kilo da verdin ne güzel başarılarının devamını dilerim,baklavalarını da görürüz inşallah

canım dun yapamadıysan bugün 2 kere yap :) teşekkür ederim canım 58 den 49,99 a düştüm sonra tatilde kilo aldım şuan 51,4 kg'ım :) baklava istemiyorum kız :) düz olsun yeter

canım dun yapamadıysan bugün 2 kere yap :) teşekkür ederim canım 58 den 49,99 a düştüm sonra tatilde kilo aldım şuan 51,4 kg'ım :) baklava istemiyorum kız :) düz olsun yeter

ben ellili kiloları görmek için neler vermezdimnasıl istiyosan öyle olsun canım ama hafif bir baklava da fena olmazdı hani öyle abartılı bişey değil benim dediğim.. Evet karar verdim bugün iki kez yapıyorum hatta şimdi ilkini yapmaya gidiyorum :18::18::18::18:

bende öyle 59 bile bana yeter,yeterki 50'li olsunsen kaç kilosun canım?

Bende sizin ilk fotoğraflarınız sayesinde jillian egzersizlerine başladım ve çok memnunum sonuçtan shared ve ripped yaptım sırada killer abs var.Albümünüzü merak ettim benide eklermisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…