- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.421
yapamadığım sürede hemen hamlamışmıyım ya bugün bacağımdaki ağrılardan öldüm :) 1 senedir 2-3 hafta yapmamışlık bu kadar ağır ödetilmezki
bende yaklaşık 1 aydır yapamıyorum başlıcam yine bende hamlamamışımdır inşallah...canım body revolution nasıl çok etkili bi program mı? yaptığın jillian programlarını zorluk derecesine göre sıralar mısın tabi zahmet olmazsa birde sence en etkilileri hangileri...
ogltkn seni de eklesem kabul edermisin sakıncası yoksa sende çok iyi sonuçlar almışsınresimlerini görmek istiyorum daha bi aşkla yapıyorum böyle resimleri görünce...mesaj sayım yeterli olmadığı için daha göremiyorum ama
yapamadığım sürede hemen hamlamışmıyım ya bugün bacağımdaki ağrılardan öldüm :) 1 senedir 2-3 hafta yapmamışlık bu kadar ağır ödetilmezki
ogltken sendeki değişimi merak ettim seni ben de ekledim.
30 days shred de level 2 den devam ediyorum dün gece 12:30-01:00 arası yaptım ya sporumu vicdanım çok rahat uyudumBu arada spordan sonra yürürken bacaklarımdan çatır çutur sesler çıkıyor ve bunu çevredekiler rahatlıkla duyabiliyorlar
ben seni ekledim alev, ama mesaj sayın az, sanırım 25 mjs dan sonra fotoları görebiliyosun. O yüzden önce parmakları çalıştır.
sağol canım evet mesaj sayım yetersiz bi an önce tamamlamaya çalışıcam ..dün yapamadım, bugün iki kere yapsam nasıl olur acaba :44:
kızlarrrr jillian six week six pack 2. gün sonrası resimlerim.
ölçülerim:
göğüs:81cm
bel:79 cm
kalça:90 cm
Eki Görüntüle 713891
Eki Görüntüle 713892
Eki Görüntüle 713893
llazkızı tebrikler çok büyük bi fark var ilk resimlerine göresen kilo da verdin ne güzel başarılarının devamını dilerim,baklavalarını da görürüz inşallah
canım dun yapamadıysan bugün 2 kere yap :) teşekkür ederim canım 58 den 49,99 a düştüm sonra tatilde kilo aldım şuan 51,4 kg'ım :) baklava istemiyorum kız :) düz olsun yeter
ben ellili kiloları görmek için neler vermezdimnasıl istiyosan öyle olsun canım ama hafif bir baklava da fena olmazdı hani öyle abartılı bişey değil benim dediğim.. Evet karar verdim bugün iki kez yapıyorum hatta şimdi ilkini yapmaya gidiyorum :18::18::18::18:
ben ellili kiloları görmek için neler vermezdimnasıl istiyosan öyle olsun canım ama hafif bir baklava da fena olmazdı hani öyle abartılı bişey değil benim dediğim.. Evet karar verdim bugün iki kez yapıyorum hatta şimdi ilkini yapmaya gidiyorum :18::18::18::18:
bende öyle 59 bile bana yeter,yeterki 50'li olsunsen kaç kilosun canım?
süpersin canımmmm
Bende sizin ilk fotoğraflarınız sayesinde jillian egzersizlerine başladım ve çok memnunum sonuçtan shared ve ripped yaptım sırada killer abs var.Albümünüzü merak ettim benide eklermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?