- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.461
öle yapmak benimde aklıma geldi canım,sabah akşam mesela...ama çok yorucu olur,level 2'yi izledim,level 1 yanında çok kolaymış
61 kiloyum şekerim ama 34 bedene henüz düşemedim düşmek isteyip istemediğimden eminde değilim kiloyu çok fazla verince ister istemez insanın yüzüde küçülüyor ayaklarıda.. bugün internetten aldıığım 39 numara iki ayakkabıyıda geri göndermek zorunda kalıccam ayaklarım malesef 38 numara olmuş
tecrübeye gelince 1 senedir jillian programları yapıyorum boğazı çok tutamadım ama güzel sıkılaştım jillian abla elleri öpülesi insan sayeesinde
çok zayıflık da güzel durmuyor 36 iyidirkaç kilo verdin canım hiç diyet yapmadan mı kilo verdin ?
Merhaba. Programı pc' ye indirebileceğim bir link vermekte yardımcı olur musunuz arkadaşlar.
you tubedan izleyebilirsin,google a jillian michaels level 1 yazınca direk çıkıyo
mutlaka çıkar da, ben pc de kalıcı olması için sormuştum.
download edilebilecek şekilde link verebilir misiniz arkadaşlar...
ben toplamda 20 kilo verdim canım 74-75 kilo arası jilliana başladım ondan önceki 6-7 kiloyu callanetics, nivea body programını yaparak vermiştim. sonraki kilolar jillian sayesinde gitti yediklerime dikkat ettim ama diyet yapmadım az yedim akşam belli bi saatten sonra yemedim
maşallah ne güzel 20 kilobenim 4,5 yaşında oğlum var 17 kilo yani bi çocuk çıkmış bedeninden ne güzel çok değişmişsindir.. ahh bende bi 20 kilo versem bugün level 2 de 1. günümdü az önce yaptım. 1 saat tempolu yürüsem böyle terlemiyordum resmen ayak bileklerim bile terledi çok sevdim ben level 2 yi
canım bende demin level2/1 yaptım ve yeni oturdum,gerçekten yorucu ama çokta eğlenceliymiş dedikleri gibi,zaman nası geçti anlamadım...Şuan sular akıyo saçlarımdan suratım resmen pancar gibi oldusevdim sevdim en azından sıkıcı diil
3 level canım üçüde youtube da mevcut hepsini 10 gün yapıyosun yaklaşık yarım saatlik videolar dambılın varsaa dambıl kullan yoksada 1 ltlik şişelere su koyup yapabilirsin canım tabii hafif gelebilir ben 2 kg kullanıyorum:) içeriğidee vücüdumuzu şekillendiriyoruz diyette yaparsan güzel kilo verebilirsin bence ben geçen sene yaptığımda 2 kg verip 2 beden falan incelmiştim neredeyse:)
canım 2beden ıncelmen nekadar surdu peki?
öncelikle geçmiş olsun ilk günü atlattık. level 1 de sürekli kaç dakika kalmış diye bakıyordum bunda hiç bakmadım hemencecik bitiverdi,çok etkili olacağa benziyor.Bugün eşim biraz incelmiş gibisin dedi çok mutlu oldum
canım 2beden ıncelmen nekadar surdu peki?
Videolardan LEVEL 1 e biraz göz attım. Bu egzersizlere başlamadan önce mutlaka ısınmak lazım sanırım. Yoksa birden bu egzersizlerle başlangıç yapmak hamlığa, zorlanmaya, hafif sakatlanmalara yol açabilir gibi sanki.
Kanaatimce, her egzersiz öncesinde en azından 10 15 dakika yürüyüşle vs. ısınmak en sağlıklısı.
saol cnm darısı son güne inşbende aynen öleydim boşver bakmıyımda bi an önce bitsin diyodum neyseki atlattık ölçü alıyomusun sen cnm ordan anlaşılır aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?