- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.481
aldım canım aldım ama bir yere yazmadığım için tama olarak hatırlayamıyorum yanlış hatırlamıyorsam belden 3, göbekten 4,totodan 6 cm, koldan da 1 cm gitmiş ama aynada baktığımda öyle çok büyük değişiklikler yokmuş gibi geliyodu ona üzülüyordum ama bugün bende dedim ya değişme var diye
1. leveli ilk 10 gün yapıyoruz dimi kızlar bugun 3. günüm benim
görüntüdeki değişiklik artık bugünden sonra farkeder canım,ben artık aynaya baktığımda farkedebiliyorum,level 2 ye başladığımdan beri belden 5 cm,kalçadan 1 cm,göğüsten 5cm,göbekten 2 cm incelmişim,kol ve bacak ölçüsü şuanda aynı2 GÜNDE MUCİZE BU
hakikaten mucize gibi bir şey bu jillian ablaölçüler süper tebrikler artık görülüyor evet çok mutluyum çok 1 kilo da vermişim diyet yapmıyorum üstelik bide yapsam daha büyük değişiklikler olacak demek ki
tşk ederim cnm son günü hayal edemiyorumtabi diyetle daha hızlı sonuç olur ama olsun yapamayanlar için sıkılaşmakta güzel ben diyet yapıyorum ama hiç tartılmadım
Kizlar acil cvp bekliorum diyet yapiyorum jillian level 1/9 yapiyorum ancak kilo artisi oldu neden boyle olur bu durum gecicimi yoksa birakcam
sakın bırakma birden vericeksin hepsini spora yeni başlıyınca olur öyle
Teselli degil dimi bu cok ugrasiyorum ya
Kizlar acil cvp bekliorum diyet yapiyorum jillian level 1/9 yapiyorum ancak kilo artisi oldu neden boyle olur bu durum gecicimi yoksa birakcam
Teselli degil dimi bu cok ugrasiyorum ya
yok değil tatlım vallahi bak senin kilo vermenin bana bi faydası yokkikendim bizzat yaşadım ve her spora başladığımda bu durum başıma geliyo zaten merak etme bırakmadığın müddetçe hızlı hızlı vericeksin hemde yeşil çaya ve suya gömül bide
canım yağlar kasa dönüştüğü için kiloda ağırlık olabilir,ama görünüşte incelme olur zamanla
sonra basladığımız kiloya geri dönmezmi ya benim 48 olmam gerekiyoryarın 2ye baslıcam bugun 10 bitti insallah devamını getiririm ama bu tartı moral bozdu
ben hiç ara vermeden yapıyorum zaten cilyın abla da diyor asla durmayın yapın diye. Biliyorum çok zor oluyor boncuk boncuk terliyorsun ama değiyor.Ya ben gün geçtikçe yaparken cok zorlanıyorum midem bulanıyo 5-6 dkda bir ara verıyorum normalmi acaba benim gibi ara veren yaparken var mı yoksa tamamen 35dk hıc mola vermeden mı yapıyosunuz?
sonra basladığımız kiloya geri dönmezmi ya benim 48 olmam gerekiyoryarın 2ye baslıcam bugun 10 bitti insallah devamını getiririm ama bu tartı moral bozdu
merhaba sende de gözle görülür bi değişiklik oldumu ve bunu kaçıncı level de gördün,cm olarak ne kadar inceldin çok soru sordum galiba
ben toplamda 20 kilo verdim canım 74-75 kilo arası jilliana başladım ondan önceki 6-7 kiloyu callanetics, nivea body programını yaparak vermiştim. sonraki kilolar jillian sayesinde gitti yediklerime dikkat ettim ama diyet yapmadım az yedim akşam belli bi saatten sonra yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?