Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar merhabaaa

yanlarımı etırmek ıstıyorum sızın p rogram neyı kapsıyor

kızlar merhabaaa

yanlarımı etırmek ıstıyorum sızın p rogram neyı kapsıyor

Tüm vücudu kapsayan proğramlarda var karın - kalça gibi bölgesel proğramlarda var.. Bunlara ek olarak yine var metabolizma hızlandırıcı, yoga vs.. şeklinde..

Tüm Vücud
-30 Day Shred
-Ripped in 30
-Body Revolution
-Extreme Shed & Shred

Karın
-Killer Abs
-6 Weeks Six Pack

Kalça
-Killer Buns & Thighs

Bu arada hanımlar Jillian'a geri dönüyorum.. xD Bugün itibariyle Killer Buns & Thighs'e başlayacağım..

Son düzenleme:
nasıl yapıcam neyın nerde oldugunu nerden bulcam herhalde bana karın ve yanlar ıcın karın bolgesı lazım dımı?

Karın egzersizlerinden önce Kayra arkadaşımızın verdiği linklerin içerdiği tüm vücut çalışmasını temel olarak yapabilirsin.. Genelde bölgesel problem yaşayanlarda öncelikle 30 Day Shred yapıyor.. Belki diğer proğramlar öncelikli yapılırsa ağır gelebilir.. Ama bunun yanı sıra Slim in Six Pack yaparsan (10dk) karın bölgesine bir artın olabilir.. ^^

@Kayra -Sen neye başladın?

slm kızlar gecen yıl yine bu aylarda jil'le tanışmış,30 day shred'i 10 gün yapmış, büyük bir ihmallık ve pişmanlıkla bırakmıştım.Şuanda tekrar başladım ve ilk 10 günü bitirdim.Umarım böyle nice 10 günleri bitiririz hep birlikte:)) Bunun yanında ebru şallı'nın süper bir karın dvd hareketlerini de yapıyor ve hergün olmasada yürüyüş yapıyorum. göbek çevrem 100'e yakın ( Dİğer programların linkleri varmı arkadaşlar sizde onlarıda indirmek istiyorum.Bir an önce özellikle göbeğimdeki yağlara veda etmek istiyorum :)))

inşallah bu sefer sürekli olur 707. sayfada bütün linkler var oradan bakabilirsin..

level 1/9 tamamdır kızlar:)
degısımı gozle gorulur bırsekılde level iki ıle bırlıkte gorucem demi? olcu almadım ben
bıde ust bacak ve popodaki bu selılutler ne zaman gıtmeye baslar... bıran once kurtulmak ıstıyorum, bol suda icmeye basladım.

canım benim sadece bel çevresinde gözle görülür incelme var yarın level 2/4 yapıcam,bacaklarımda hiç bi toparlanma göremiyorumsenide demorilize etmek istemem aslında,herkeste farklı sonuçmu gösteriyo nedir anlamadım,jillianla yatar kalkar oldum artık deli olucam ya şu 1 ayın geçmesini o kadar çok istiyorumki,burda resim koyan bi arkadaş vardı ogltkn sanırım onun 2 haftadaki değişimi muhteşemdi ama bende öle bişey yok

kızlar bişey sorucam level 2'ye geçtiğimden beri ilk gün diilde ertesi gün başladı,sağ dizimde bi ağrı var 3 gündür.Bugün aşağılara doğru yayıldı,bileğim damarlarımda şişmiş biraz.Az önce spor yaptım şimdi daha kötü oldu,böle bişey başına gelen varmı

sculptlarda dizini mi zorladın acaba? Bende herhangi bir sorun yok. Buz koyup diz hizasından destekleyerek bacaklarını dikmeyi denesene. eğer artarsa ihmal etme doktora görün mutlaka.

Bende de aynısı oldu 1 hafta ara vermek zorunda kaldım. Fazla zorlamayın bence yoksa benim gibi 2-3 gün yürüyemezsiniz

cok rahatsızlandım bebek hastalık ara vermek zorunda kaldım hayırlısıyla yarın level3/1den devam edıcem ıns

geçmiş olsun ikinizede Allah şifa versin...
bende bebiş rahatsız olduğundan beri yapmadım nerdeyse 1 ay oldu boşladım şimdi iyi bebişim ama bi başlayamadım hergün bakıyorum buraya ama bugün bende 6w6p ten devam edicem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…