- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.501
kızlar merhabaaa
yanlarımı etırmek ıstıyorum sızın p rogram neyı kapsıyor
nasıl yapıcam neyın nerde oldugunu nerden bulcam herhalde bana karın ve yanlar ıcın karın bolgesı lazım dımı?
slm kızlar gecen yıl yine bu aylarda jil'le tanışmış,30 day shred'i 10 gün yapmış, büyük bir ihmallık ve pişmanlıkla bırakmıştım.Şuanda tekrar başladım ve ilk 10 günü bitirdim.Umarım böyle nice 10 günleri bitiririz hep birlikte:)) Bunun yanında ebru şallı'nın süper bir karın dvd hareketlerini de yapıyor ve hergün olmasada yürüyüş yapıyorum. göbek çevrem 100'e yakın( Dİğer programların linkleri varmı arkadaşlar sizde onlarıda indirmek istiyorum.Bir an önce özellikle göbeğimdeki yağlara veda etmek istiyorum :)))
cok rahatsızlandım bebek hastalık ara vermek zorunda kaldım hayırlısıyla yarın level3/1den devam edıcem ıns
cok rahatsızlandım bebek hastalık ara vermek zorunda kaldım hayırlısıyla yarın level3/1den devam edıcem ıns
level 1/9 tamamdır kızlar:)
degısımı gozle gorulur bırsekılde level iki ıle bırlıkte gorucem demi? olcu almadım ben
bıde ust bacak ve popodaki bu selılutler ne zaman gıtmeye baslar... bıran once kurtulmak ıstıyorum, bol suda icmeye basladım.
inceldiniz mii peki level 3teyseniz değişim muhakkak olmusturrr
kızlar bişey sorucam level 2'ye geçtiğimden beri ilk gün diilde ertesi gün başladı,sağ dizimde bi ağrı var 3 gündür.Bugün aşağılara doğru yayıldı,bileğim damarlarımda şişmiş biraz.Az önce spor yaptım şimdi daha kötü oldu,böle bişey başına gelen varmı
kızlar bişey sorucam level 2'ye geçtiğimden beri ilk gün diilde ertesi gün başladı,sağ dizimde bi ağrı var 3 gündür.Bugün aşağılara doğru yayıldı,bileğim damarlarımda şişmiş biraz.Az önce spor yaptım şimdi daha kötü oldu,böle bişey başına gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?