- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.561
Merhaba kızlar:)
Kafama bişey takıldı benim.2 haftadır jillian yapıyorum.6 week 6 packle basladım level 1 ve level 2'yi 1er hafta yaptım.normalde her level 3 hafta yapılır biliyorum ama sıkılıyorum sureklı yapmaktan oyuzden 1 hafta yaptım.ölçülrimde incelme var aslında ama sızın de fikrinizi almak istiyorum sizce 1 hafta yapmam işe yararmı gerçekten.şimdi bugun killer abs'ye gecicem onu da 1 hafta yapıcam.ama level 1i bulabildim sadece level 2 ve level 3'ü dailymotion yada youtube da bulan var mı????
Merhaba kızlar:)
Kafama bişey takıldı benim.2 haftadır jillian yapıyorum.6 week 6 packle basladım level 1 ve level 2'yi 1er hafta yaptım.normalde her level 3 hafta yapılır biliyorum ama sıkılıyorum sureklı yapmaktan oyuzden 1 hafta yaptım.ölçülrimde incelme var aslında ama sızın de fikrinizi almak istiyorum sizce 1 hafta yapmam işe yararmı gerçekten.şimdi bugun killer abs'ye gecicem onu da 1 hafta yapıcam.ama level 1i bulabildim sadece level 2 ve level 3'ü dailymotion yada youtube da bulan var mı????
level 2 ve 3 ü ben vimeoya yüklemiştim vimeoya bak bulamazsan pcden girince bulup atayım linkleri
Aynı hareketler yok ama Jillian'ın Killer Buns & Things var kalça için ben yeni başladım..
Level 2 zordu.. :) 3 daha kolay geldi bana..
Killer Buns & Things linkini verebılırmısın canım bende onu yapıyım, yada level ıkıden bır kac hareket daha katıp level 1 ile devam ederım, tskler canım
Merhabalar. Bende bugün başladım bu egzersizlere1. leveli ne kadar süre yapıcam acaba bilgi verir misiniz
Ben 19 aylik kızımla yapıyorum benimle birlikte hoplayip zipliyor o benden daha iyi vallahi yorulmuyor esnek :))))
linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum
sirkencubin bana msj atmıssın teşekkür ederim öncelikle yardımın ıcın benim özel msj atma hakkım yokmus oyuzden burdan cevaplıyorum msjını.Ben biraz tez canlıyım galıba 6week 6pack programından basladım her levelı 3 hafta yapmam gerekıyodu aslında ama ben her levelı 1 hafta yaptım suna killer abs yapıyorum level 1 deyım onu da 1 hafta yapıcam.başlangıçtan beri göbekde 5 cm yanlardan da 2 cm ıncelmem var bıde plates bandıyla kollarım kalın oldugu ıcın kol calısıyorum 2 cm de koldan gıttı ama kollarım ıcın 3 aydır calısıyorum.senın nasıl memnunmusun degısım var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?