Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

devam edebilirsin,jillian çok güzel inceltiyo...diyette yapabilirsin onla beraber,bol su yeşil çay vs.Hiç imkansız gibi gelmesin banada öle geliyodu,bende 74 kiloydum,ilk ay 4 kilo verdim,sonraki ay diyete düzenli devam edemedim...Bu ayda diyetle birlikte jilliana başladım 2 haftada bel ve göbek çevresini baya inceltti.Sadece biraz sabır gerekli

göbek deliğimin üzerinden ölçtüğümde 100 cm idi benimde bir zamanlar şuan 71 cm :) 1 senede neler değişiyor hiçbirşey imkansız değil bundan emin ol

movenius 1 yılda 30cm süper bir incelme.tebrik ediyorum.36 bedensin galiba.neler yaptın,neler ettin? nekadar zamanda etkisini görürüm? 10 cm incelsem sevincimden halay çekecem :)) bende jil'e ilave olarak yürüyüş yapıyorum.level 1'de 10 gün kadar Ebru Şallı'nın karın dvd'sini yaptım.çok konuşuyor sıkıcı oluyor diye devam edemedim.
Canımvecanı nekadsar inceldin ölçü aldınmı?
Bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım.az önce level2/3 ve 4'ü yaptım.Dün yapamamıştım.bebiş uyuyorken 2defa yapim dedim:))

evet üst beden 36 . neler yaptığımı sürekli yazıyorum burda ama tekrar yazayım jillian dışında hiçbişey yapmadım desem yeri diyetsiz normalde yediğimden daha az yiyerek, bol su içerek gece yemeyerek kendimi sıkmadan bunaltmadan verdim. jillian yaparken yürüdüğümde çok oldu ama yürüyüş gibi değil uzun mesafelerde gideceğim yerler olursa hep yürüyerek gittim

Darısı başımıza

bgn level 1 1. gündü 15. dakikada eşim geldi drdrdm beni görünce şok oldü acayip terletiyo valla bide sıkıcı değil çok güzel pilatesin ben faydasını göremiyordm ama artık jillianın görücem gibi.haftaya diyetisyene gidicem inşallah iki kat faydası olcak.

mrb acaba 30 day den başka bir şey yaptınız mı? bilelim bizde incelelim

1 senedir yapıyorum :)

30 day shred
six week six pack
ripped in 30
body revolution
killer buns
extreme shed & shred
banish fat boost metabolism

son iki programı kısa süreli yaptım sonuncusu ağır geldi şimdi tekrar body revolution yapıyorum.

Son düzenleme:

cok soru sordum ama sıra olarak bu şekilde mi biri bitince diğeri mi yoksa karışık falan mı nasıl tavsiye edersiniz

2 haftada benim bel çevrem ve göbek baya inceldi..zaten 2.levelden sonra gözle görülür fark oluyo,ölçü alıyodum halada alıyorum aslındabunun yanında diyet ve yürüyüşte yaptım bacaklarda incelmiş 8 cm falanama 30 day shred'i bıraktım,slim&six pack yapıyorum,bugün 6w6p'den kendimi zorlamıcak hareketler yaptım,böle devam etmeyi düşünüyorum..birazdan ölçüleri yazarım

Son düzenleme:
cok soru sordum ama sıra olarak bu şekilde mi biri bitince diğeri mi yoksa karışık falan mı nasıl tavsiye edersiniz

sıra aynen bu şekilde yarım bıraktığım olmadı hepsini önerilen süreleri kadar yaptım son 2 programda biraz karıştırdım özellikle sonuncu ağır geldi 50 küsür dakika o yüzden 2 günde bir yaptım

30 day bitsinde o zaman buralarda olursa tekrar konuşuruz canım teşşekür ederim sağol acaba diyordum 30 day e ek bir sey mi yapsam

movenius hedef 60 demişsin.şu an kaç kilosun?1 yıl önce kaç kiloydun?hiç resim falan koymadın heralde. çok soru sorduk ama idare edersin artık bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…