- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.541
aslında verebilirsin canım ve motivasyon çok önemli ben daha bekarım ve diyete pazartesi başlayıp salı bozardım hiç zayıf olmadım hep giderdim en büyük bedenlere bakardım artık 2.5 ay önce 44 bedene bile zor giriodum şimdi 40 bedene kadar düştüm 13. takım sayesinde onlar olmasaydı devam edemezdim sanırım
başlamak önemli işte canım bu akşam jillian başlayayım kendi kendime gaza gelim yokssa olmayacak bu şekilde yaz geldi bende tık yok inşallah başlarım bakalım
level 1-2 tamamdır
o grup nerdeyse bende katılmak isterimbaşlamadan önce mutlaka ölçülerini al canım bana şimdi yapan bi arkadaş öle dedi bence başla eğer çok yoğun bi hayatın yoksa teyzemde 52 ile hamile kaldı 73 ile doğuma gitti işte doğumda gidenler filan 68 di oda platesle verdi mesela 10 kilo kadar
slm kızlar ben level 1 bitirdim bugun level 2ye basladım ama bıteremedım bana cok zor geldı yapamıyorum
napıcam vıdeoyu ızlerken yapabılırım dıye dusunuyordum ama yapamıyorum napıcam ben kızlar cok uzgunum bacaklarım sıkılasıp ıncelmelı o selilutler gıtmeli yardım yardım yardım
Kayra sen hangisine başladın?
_____
Killer Buns & Things yaptım dün ağrılara bakılırsa gerçekten bölgesel.Sadece bacak, kalça kısmında ağrı var.. Onun yanı sıra Killer ABS yapsam fazla mı olur ki? Üstadlardan cevap bekliyorm ^^
Ben her gun sabah kizimi uyutunca yapiyirzm.bugun 1/5 yaptim.ama hareketleri yapamiyorum sinav cekemiyorum.canim SIKILIYOR.level.2hic yapamam herhalde.diyette yapamiyirum.deneyimli arkadaslar devam etsemmi bilemedim.
Ben her gun sabah kizimi uyutunca yapiyirzm.bugun 1/5 yaptim.ama hareketleri yapamiyorum sinav cekemiyorum.canim SIKILIYOR.level.2hic yapamam herhalde.diyette yapamiyirum.deneyimli arkadaslar devam etsemmi bilemedim.
kızlar 30 gun boyunca sadece level biri yapsam olmazmıki sadece bacaklarım sıkılassın selilutım gıtsın dıye.
yada sadece bacak ve popo ıcın olanı yokmu hep aynı hareketlerle
level ıkı cok zor(((((
kızlar mrb ben de yeni geldm aranıza 3 ay oldu doğum yapalı ama hamilelikte 25 kilo aldım ve doğumda sadce 6 kilom gitti. hiç bi kıyafetime giremiyorum hala hamilelikleri giyiyorum . geçen gün bi mağazada tezgahtar kız doğuma az kalmış heralde dedi ve nerdeyse bi o kadar da popo da var.. acil bi şe yapmam lazım... jilliana başlasam rejim de yapsam bu defa sütüm zaten az tamamen azalacak ve benim bebek malesef mama almıyo sütüm yetmediği halde inatla.... ne yapmalıyım sizce... formu neredeyse tamamen okudum benim durumumda olanı göremedim... cevap bekliom kızlar....
o grup nerdeyse bende katılmak isterimben şuan jillian ve diyet yapıyorum,martta 4 kilo vermiştim,nisanda biraz saldım...Mayısta tekrar başladım kaç kiloyum haberim yok 68 dir diye tahmin ediyorum,ölçü alıyorum sürekli tartılmaya hiç niyetim yok hedef 55
kızlar 30 gun boyunca sadece level biri yapsam olmazmıki sadece bacaklarım sıkılassın selilutım gıtsın dıye.
yada sadece bacak ve popo ıcın olanı yokmu hep aynı hareketlerle
level ıkı cok zor(((((
ben 30 day la başladım canım... gecen yıl cok etkili olmuştu..inşallah aynı etkiyi bu yılda görürüm... sıkılıp bırakacaksan başlama derim... bırakınca daha beter salıyor vücut çünkü... az yap öz yap..sırayla git derim... bu benim fikrim tabiii...üstad movenius yardımcı olur sana
kızlar bu tartıda fazla çıkmam 30 gün tamamlanıncamı başladığım kiloya düser 50yle basladım simdi 52 cıkıyorum 48 olmam hedefken
kızlar bu tartıda fazla çıkmam 30 gün tamamlanıncamı başladığım kiloya düser 50yle basladım simdi 52 cıkıyorum 48 olmam hedefken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?