Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutlaka vardir böyle kendini bilmez doktorlar tabiki..ama ben bu davranisi dogru bulmuyorum.dusuncesi o olsa bile hastaya bunu yansitmamali..
Bana bu sekilde davranam bir doktor olsa onu şikayet eder burnundam getiririm.
Bu benim vucudum ve kisisel olarak istedigimi yaparim bu konuda..ayni saclar gibi dusun.ister kisa keserim ister uzun istersem sifira vurdururum.bunun icin bana kizabilir mi doktor?Hayir..iste bu da ayni..kisisel tercih..
Dusunu alir tertemiz gidersen ve belli bir olcude kisa ve duzenliyse tamam bence

Benim bildiğim erkek kuaförleri kapalı. O da tüm semtlerde değil.
Erkekler pazar günü kadın kuaförleri de salı günü. Bir çok şehre gittim nedense aklıma kuaför hep salı günleri geliyordu :) öyle öyle öğrendim salı günü kapalı olduklarını :)

Hayatta baskasına agdamı yaptıramam yaa valla yaptıranlara hayret ediyorum :))

Vs ne demek biliyor musunuz?

Kıllı kılsız fark etmez, içeriye bakıyor zaten.
Ben sarışınım, ağda sonrası 1 haftayı bulur cildimin toparlanması, morlukların geçmesi, hassas davranılmasına rağmen kuaförde.

Ama derin kalınsa, sabah erken saatte bakıma gidersin, fark etse ne olacak Yen’i ağda olduğunu?

Ben bir defa Ağdadan 3 gün sonra gittim, tecavüz şüphesi oldu doktorda, tenim böyle ne yapayım?

Senin böyle durumun yoksa git,

Kıyas yapmadan

Etrafınızda başka kuaför yok mu? Bu aylık böyle yapın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…