Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay yorumlari okuyunca cok sasirdim.
bende kilsiz gidemem yani öyle orman gibi olmicak kenarlari temiz ama orta kisim killi olmali bence. cünki kil sayesinde insan kendini sacma gele bilir ama ciril ciplak hissetmio.

oy doktorum bak bal dök yala yaptim sirf senin icin dermis gibi ohh myyyy goddd

Saygisizlik degil bu.."sirf doktorsunuz insanlar keyfi yere killi tuylu geliyor zaten stresli doktorlar niye bunu ceksin ki?"yazmissiniz
Bu bakis acisi bana ters..hicbir doktor buna önem vermez vermemeli..veriyorsa kendini ve meslegini sorgulamali..nokta.

Temizlik ,önce kişinin kendine sonrada çevreye saygısıdır.planli bir muayeneye giderken kıllı mi gideyim kılsız mi gideyim de nedir .sorulması bile saçma.sen kıllı git
Ah bu abartılı tepkileriniz kalp ben...
Ya ben her zaman gittiğim kuaförüme salı’dan önce gidemem diyorum bu keyfi bir durum değil. Durum bu iken doktora gitsem öncesinde de küçük bi açıklama yapsam dünyanın sonu gelmez.
Ayrıca yarın temiz bir kuaför arayacağımı da belirttim kaç kez.

Erkeklerin nasıl gittiği ile ilgili fikrim yok. Oramiz tu kaka degil. O bolge cinsel organ ve bosaltim sistemine en yakın yerde. Dolayısıyla mikroba cok açık. Ister istemez tüyler ile kirli bir durum yaratabilir. Kıl tuy temizlige engel degilse bırakın uzasin o halde neden alıyorsunuz.

İki doktor bu şekilde cevap yazdı.
Ama hayır efendim hastalar daha iyi bilir lütfen
Sen kendini nasil rahat edeceksen oyle git o zmn niye konu aciyosun?

Ben asla oyle gitmedim jinekologdan cikmadim cocuk isterken.. ben kendim rahat hissetmem bi kere doktoru birak..

Iste bu görüşleri görünce zaten iyiki diyorum. Doktor da bir insan unutmamak gerekir. Doktorlar önem vermiyor diye her türlü sekilde gidilsin o halde. Meslegi sorgulayacak degil insanları sorgulayacak bir mevzu bu. Nokta diye belirtince susmam mi gerekiyor. Bir soru sordunuz ve nazikce cevapladim. Kavgavari üslup icindeyseniz kimseden alıntı yapmayın

Bence konuyu kapattırın.
Çünkü herkes en temiz,bilirsiniz.Bir de yargılarlar böyle.
Doktorların çok umrundadır eminim sizin kılınız.Çıkar çıkmaz dedikonuzu yapıyorlar hatta.Hey Allah'ım ya.

Abartiyla ne alaka.sorman bile bana garip geldi.sanki yeryüzünde bir tek salı günü randevu veren ağdacı var.jilet diyede bir sey var yani.neyse benim için çok çok hassas konular

Aldığımı ne biliyorsunuz

Doğum da dahil aylarca jinekoloğa gittim hiç ağda yaptırmadım jiletle de sinek kaydı yapmam hele ki hamile iken

Uzun yerleri banyo için üretilen permatikle kısalttım oldu bitti

Merak edenler olabilir doktorum da erkek

Madem öyle abartilacak bir mevzu yok konu açmaya gerek de yok bence çıkın gidin o halde sorun ne?

Bence konuyu kapattırın.
Doktorların çok umrundadır eminim sizin kılınız.Çıkar çıkmaz dedikonuzu yapıyorlar hatta.Hey Allah'ım ya.
Umurlarındadır emin olun

Bu herkesin kendi tercihi buna bir yorum yapamam. Ancak konu açılmış sorulmuş dolayısı ile fikrimi belirtmek de benim en doğal hakkım. Bu da benim tercihim

Bence konuyu kapattırın.
Aynen ole.. jonekologlar orayi eminim sadece bi delik olarak goruyodur yani adam onu mu ayiplayacak sanki :) ama daha oncede dedigim gibi rahat edemezdim ben ki edemedigim icin temizlik gunlerim hep randevulardan onceydi,.

Ani bi dogum olur ani birsey olur istersen maymun gibi git ama bile bile gitmek abesime gidiyor benim..

Umurlarındadır emin olun

İçinizdeki en iğrenç şeyleri ( ki dışarda gördüklerinizden bin kat beter ) görüp,tedavi ediyorlar.İki kıl gördü diye ayy bu ne demezler.Ben de az buçuk bildiğim için konuşuyorum,burada kıldan bahsedince ''öğğ'' diyorsunuz hiç anlatmayayım detayları,doktorların zaman zaman ne yapmak zorunda kaldıklarını.

Ablacim hicmi almiyosun valka merak ettim? Hamilelige mahsus birseydir muhtemelen dimi?

Her sekilde demedim ki..istedigin sekilde dedim..terli ve kokmus degilsen eger genital bolgeni piril pırıl yapmak zorunda degilsin..bu insanlarin kemdi tercihi.temizlikle alakasi bile yok..orman gibi olsun diyende yok zsten.Onun bir ölçüsü var.
Herneyse benim gordugum hicbir doktorun niye genital bolgen tuylu diye düşüneceğini sanmiyorum ki oyleydi zaten..olmasi gerektigi gibi yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…