- 22 Kasım 2017
- 2.907
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Saygisizlik degil bu.."sirf doktorsunuz insanlar keyfi yere killi tuylu geliyor zaten stresli doktorlar niye bunu ceksin ki?"yazmissinizSizin fikirlerinize saygı duyuyorum sizde insanların görüşlerine saygı duyup tuhaf bakış açısı seklinde yorumlamamalisiniz. Sizin görüşünüze uymuyor olması tuhaflık anlamina gelmiyor. Hafif tüy icin de konu açıyorsa konu sahibi tuhaf yorum yapan ve bunu hos karsilamayanlar degil
Ah bu abartılı tepkileriniz kalp ben...Temizlik ,önce kişinin kendine sonrada çevreye saygısıdır.planli bir muayeneye giderken kıllı mi gideyim kılsız mi gideyim de nedir .sorulması bile saçma.sen kıllı git
Erkeklerin nasıl gittiği ile ilgili fikrim yok. Oramiz tu kaka degil. O bolge cinsel organ ve bosaltim sistemine en yakın yerde. Dolayısıyla mikroba cok açık. Ister istemez tüyler ile kirli bir durum yaratabilir. Kıl tuy temizlige engel degilse bırakın uzasin o halde neden alıyorsunuz.Kıl tüy temizliğe engel midir
Yani kafamızın üstündekine gözümüz gibi bakıyoruz oramızdaki tu kaka
Bir de ağdaya giden erkek var mı
Onlar da doktora gidiyorlar
Ürolog randevum var kılları Nasıl aldırsam diyen erkek var mıdır
Önemli olan temiz olması diyebiliriz
Sen kendini nasil rahat edeceksen oyle git o zmn niye konu aciyosun?İki doktor bu şekilde cevap yazdı.
Ama hayır efendim hastalar daha iyi bilir lütfen
Iste bu görüşleri görünce zaten iyiki diyorum. Doktor da bir insan unutmamak gerekir. Doktorlar önem vermiyor diye her türlü sekilde gidilsin o halde. Meslegi sorgulayacak degil insanları sorgulayacak bir mevzu bu. Nokta diye belirtince susmam mi gerekiyor. Bir soru sordunuz ve nazikce cevapladim. Kavgavari üslup icindeyseniz kimseden alıntı yapmayınSaygisizlik degil bu.."sirf doktorsunuz insanlar keyfi yere killi tuylu geliyor zaten stresli doktorlar niye bunu ceksin ki?"yazmissiniz
Bu bakis acisi bana ters..hicbir doktor buna önem vermez vermemeli..veriyorsa kendini ve meslegini sorgulamali..nokta.
Ah bu abartılı tepkileriniz kalp ben...
Ya ben her zaman gittiğim kuaförüme salı’dan önce gidemem diyorum bu keyfi bir durum değil. Durum bu iken doktora gitsem öncesinde de küçük bi açıklama yapsam dünyanın sonu gelmez.
Ayrıca yarın temiz bir kuaför arayacağımı da belirttim kaç kez.
Millet dovme yaptiriyo geri sildirmesi eziyet.. bunun en azindan bi jiletlik isi var :)Sevgilisinin baş harfini yapan varmış,ben sevgilimin&eşimin şeyinde baş harfimi görsem gülmekten sevişemem
Abartiyla ne alaka.sorman bile bana garip geldi.sanki yeryüzünde bir tek salı günü randevu veren ağdacı var.jilet diyede bir sey var yani.neyse benim için çok çok hassas konularAh bu abartılı tepkileriniz kalp ben...
Ya ben her zaman gittiğim kuaförüme salı’dan önce gidemem diyorum bu keyfi bir durum değil. Durum bu iken doktora gitsem öncesinde de küçük bi açıklama yapsam dünyanın sonu gelmez.
Ayrıca yarın temiz bir kuaför arayacağımı da belirttim kaç kez.
Erkeklerin nasıl gittiği ile ilgili fikrim yok. Oramiz tu kaka degil. O bolge cinsel organ ve bosaltim sistemine en yakın yerde. Dolayısıyla mikroba cok açık. Ister istemez tüyler ile kirli bir durum yaratabilir. Kıl tuy temizlige engel degilse bırakın uzasin o halde neden alıyorsunuz.
Madem öyle abartilacak bir mevzu yok konu açmaya gerek de yok bence çıkın gidin o halde sorun ne?Kastettiğim şuydu, burada herkesin düşüncesi algısı farklı. Kimisi hafif tüylü olduğunu düşünüp normal demiştir kimisi ise ağdam geldi cümlesini tüyden görünmüyor zannedip yorum yapmıştır.
Fazla abartılı tepki göstercek bir durumum da yok yani pis değiliz.
Umurlarındadır emin olunBence konuyu kapattırın.
Çünkü herkes en temiz,bilirsiniz.Bir de yargılarlar böyle.
Doktorların çok umrundadır eminim sizin kılınız.Çıkar çıkmaz dedikonuzu yapıyorlar hatta.Hey Allah'ım ya.
Bu herkesin kendi tercihi buna bir yorum yapamam. Ancak konu açılmış sorulmuş dolayısı ile fikrimi belirtmek de benim en doğal hakkım. Bu da benim tercihimAldığımı ne biliyorsunuz
Doğum da dahil aylarca jinekoloğa gittim hiç ağda yaptırmadım jiletle de sinek kaydı yapmam hele ki hamile iken
Uzun yerleri banyo için üretilen permatikle kısalttım oldu bitti
Merak esenler olabilir doktorum da erkek
Aynen ole.. jonekologlar orayi eminim sadece bi delik olarak goruyodur yani adam onu mu ayiplayacak sanki :) ama daha oncede dedigim gibi rahat edemezdim ben ki edemedigim icin temizlik gunlerim hep randevulardan onceydi,.Bence konuyu kapattırın.
Çünkü herkes en temiz,bilirsiniz.Bir de yargılarlar böyle.
Doktorların çok umrundadır eminim sizin kılınız.Çıkar çıkmaz dedikonuzu yapıyorlar hatta.Hey Allah'ım ya.
Hahahhaha başardık.Genital bölgenin kılıyla ilgilide kavga çıktıya daha da bişey demem
Umurlarındadır emin olun
Ablacim hicmi almiyosun valka merak ettim? Hamilelige mahsus birseydir muhtemelen dimi?Aldığımı ne biliyorsunuz
Doğum da dahil aylarca jinekoloğa gittim hiç ağda yaptırmadım jiletle de sinek kaydı yapmam hele ki hamile iken
Uzun yerleri banyo için üretilen permatikle kısalttım oldu bitti
Merak edenler olabilir doktorum da erkek
Genital bölgenin kılıyla ilgilide kavga çıktıya daha da bişey demem
Her sekilde demedim ki..istedigin sekilde dedim..terli ve kokmus degilsen eger genital bolgeni piril pırıl yapmak zorunda degilsin..bu insanlarin kemdi tercihi.temizlikle alakasi bile yok..orman gibi olsun diyende yok zsten.Onun bir ölçüsü var.Iste bu görüşleri görünce zaten iyiki diyorum. Doktor da bir insan unutmamak gerekir. Doktorlar önem vermiyor diye her türlü sekilde gidilsin o halde. Meslegi sorgulayacak degil insanları sorgulayacak bir mevzu bu. Nokta diye belirtince susmam mi gerekiyor. Bir soru sordunuz ve nazikce cevapladim. Kavgavari üslup icindeyseniz kimseden alıntı yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?