- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Iste ben belli bir ölçüde tuylu olmasini kisisel temizlige baglamam..Yorumlar arasında bir uye yazmis jinekologlardan bu konuyla ilgili duydugu şeyleri. Doktor oyle düşünür ya da düşünmez bunu bilemem ama kişisel temizlik hem giden hasta hem bakacak doktor açısından daha uygun. Ve tekrar ediyorum kimse pürüzsüz olsun demiyor, buraya konu açılmışsa demekki agda yapılacak boyutta bir tüy var ha rahatsız edici degilse de çıkıp giderdi sormadan
Özele gidicem hahahah komikti orman gibi de olsa güler yüz :))))Devlet hastanelerinde doktorlar baya kızıyor. Nasıl bir kadınsın bu ne kıl diye .
Özelde orman gibide gitsen Güleryüz ...
Velhasıl kelam konu Sahibi seyrek tüylerden bahşediyor. Yani burda kadını taşlamaya gerek Yok. Temiz ,bakımlı olduktan sonra birkaç tüy saygısızlık demek değildir
Aynen katılıyorum ... bu ne şiddet bu celal altı üstü kız sormak danışmak istemiş yani normal şekilde cevap verilebilir bence kızmak yerineDevlet hastanelerinde doktorlar baya kızıyor. Nasıl bir kadınsın bu ne kıl diye .
Özelde orman gibide gitsen Güleryüz ...
Velhasıl kelam konu Sahibi seyrek tüylerden bahşediyor. Yani burda kadını taşlamaya gerek Yok. Temiz ,bakımlı olduktan sonra birkaç tüy saygısızlık demek değildir
O degil de ben amerikada yaşıyorum bir sürü her kültürden bir cok arkadaşım var kimse o şekilde gezmiyor :))) her yerde agda salonları var ve randevularını alıp düzenli gidiyorlar. Yani ozel bölgeye agda yaptırmak sadece türklere özgü bir şey degil diye belirtmek istedim :)Ablam avrupalilardan temizlik ogrenecek degiliz ya :)
Ha su varki bir hastaneye git bal dok yala cogu yerde turkiyede tam tersi.. biz turkler boyle kila tuye onem verdigimiz kadar kamu malina ya da toplumun kullandigi seylerede versek..
Tabiki ürologa giderken erkek ler bile dikkat ediyor olur mu öyle şey malzemeyi öyle kıllı kıllı mı doktora göstericek
Benim eşim
3 kere ürologa göründü
2 kere Doppler çektirdi orasindan
Demek özen gostermeyip gidenlerden doktorlar rahatsız olmuş ki kagitta bile yazıyordu traş olunup gelinmesi rica olunur diye
Tüy ķıl varsa istediği kadar temiz olsun yinede pis görünür
Bide nezaman ne olcagi belli mi olur
ölür kalırız biyerde temiz olmalıyız herzman için
Cok güldümesimin 87 yasindaki dedesi bite üstüne parfüm skiyormus, doktor her defasinda ohh mis mis diyormus... ay gece gece cok güldüm Allahda sizi güldürsun
Elinizi kolunuzu gormeyecek doktor. Oranizi gorecek temiz gitmek saygidir. Empati yapin. Disciye disleriniz pis gitseniz fircalamadan oyle dusunun..Arkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.
Avrupada herkesi bilememde tabii dikkat edenler var artik.. eskiden kil topu olur kol alti kadinlarin bile.. artik oyle degil mesela..O degil de ben amerikada yaşıyorum bir sürü her kültürden bir cok arkadaşım var kimse o şekilde gezmiyor :))) her yerde agda salonları var ve randevularını alıp düzenli gidiyorlar. Yani ozel bölgeye agda yaptırmak sadece türklere özgü bir şey degil diye belirtmek istedim :)
esimin 87 yasindaki dedesi bite üstüne parfüm skiyormus, doktor her defasinda ohh mis mis diyormus... ay gece gece cok güldüm Allahda sizi güldürsun
Kesinlikle katılıyorumAvrupada herkesi bilememde tabii dikkat edenler var artik.. eskiden kil topu olur kol alti kadinlarin bile.. artik oyle degil mesela..
Hijyenik bulmuyorum ben dogrusu.. cunku ozellikle yaz mevsiminde vs insan rahat edemez aslinda.. sole diyeyim.. temiz olmanin tadina varan zaten o halde dolasamaz sanki..
Valla ablam bana garip geldi ne yalan solim..hani ben 13-14 yasina girince almam gerektigini biliyodum.. cogu turk kadinida aynidir diye dusunuyorum..kimse aci cekmek istemezde alinca super oluyo bence...jilette bana pratik gelmiyo cunku iki gunde bir almak zor oluyo pratik degil oraya bence...
Canım 4 kez tup bebek yaptırmış bırı olarak 2 gun de bır mecbur kontrole gidiyordum. Sureklı vajınal muayeneler oluyordu mecburen temiz tutuyordum. Hıc kotu bir goruntuyle gitmedim. Ama neler var neler bacağında bır karıs tuyle islem yaptıran kadınlar vardı.Arkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.
Hem konu acip hemde cogu kisinin temiz halinden temizdir pis halim yazinca millet sinir oldu tabiiki :)Aynen katılıyorum ... bu ne şiddet bu celal altı üstü kız sormak danışmak istemiş yani normal şekilde cevap verilebilir bence kızmak yerine
Hem konu acip hemde cogu kisinin temiz halinden temizdir pis halim yazinca millet sinir oldu tabiiki :)
Amin hep birlikte inşallahesimin 87 yasindaki dedesi bite üstüne parfüm skiyormus, doktor her defasinda ohh mis mis diyormus... ay gece gece cok güldüm Allahda sizi güldürsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?