Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umurlarındadır emin olun
Su genital bolgeyi tamamen almak sadece bikac kulture mahsus biliyosunuz di mi? Amerikada veya avrupada ‘ brazilian ‘ diye gecer ve yaygin degildir. Cogu kadin sadece kisaltir gecer. Be doktorlar da oyle muayene eder. Hijyenden once bence oranin genc gorundugu algisini veriyor erkeklere .onlar da bize boyle boyle dayatiyor. Bir sure sonra bu normmus gibi dusunmeye basliyoruz.

Igrenmek değil mesele,saygı

Yurt disinda bunlar cok muhim karşılanmıyor annemin rahmi alınmıştı hemsire jilet getirdi snnem2 temiz dedi baska biri vardi odada o kendi yaptı..hatta acil hasta gelince hemsireler yapıyor..neyse kültürel olaylardan bizde farkli temizlenip gidiyoruz valla ben en son gittiğimde yaprken kan oturdu heryerine kendim yapiyrom becerebildiğim kadarıyla belki o goruntude çirkindir bilmiyorm.

Jinekoloğum bayan. Bir arkadaşımın da yakın arkadaşı olduğu için belli bir samimiyetimiz de var. Bir gün laf arasında tüyünü almadan gelenler oluyor diye rahatsızlığını belirtmişti. Ama bilemem, her doktor aynı düşünür mü..

Ben Türk olarak yazdım.benim doğrum budur,aksi benim için çok abes

Yorumlar arasında bir uye yazmis jinekologlardan bu konuyla ilgili duydugu şeyleri. Doktor oyle düşünür ya da düşünmez bunu bilemem ama kişisel temizlik hem giden hasta hem bakacak doktor açısından daha uygun. Ve tekrar ediyorum kimse pürüzsüz olsun demiyor, buraya konu açılmışsa demekki agda yapılacak boyutta bir tüy var ha rahatsız edici degilse de çıkıp giderdi sormadan

Doğum yaptığım hastanede, ki uzun dönem hastanede kalmıştım hamilelik boyunca hemşireler düzenli olarak temizlenilmesi konusunda hastaları uyarırdı. Doktorlar rahatsız oluyor temizlenin derlerdi.

Ne olursa olsun temiz gidin ve kuaför randevunuzu biraz daha geç bir tarihe alın.

Yok hiç almadım 35 yaşıma kadar

Sonra heves ettim ağdacıya başladım ama pratik değil hepsi aynı anda uzamıyor vs vs sevmedim pek

Biraz daha azalırsa jilete dönerim herhalde
Valla ablam bana garip geldi ne yalan solim..hani ben 13-14 yasina girince almam gerektigini biliyodum.. cogu turk kadinida aynidir diye dusunuyorum..kimse aci cekmek istemezde alinca super oluyo bence...jilette bana pratik gelmiyo cunku iki gunde bir almak zor oluyo pratik degil oraya bence...

Jiletle al madem doktora öyle gidilir mı? Saygısızlık. Onu da geçtim çok çirkin bir hareket yani saygısızlıktan da öte birşey.

Güzelce duşunu alırsın fazla gelmediyse sıkıntı yok bence :)) bunda bişey yok sanki bilerek mi kasıtlı mı .. randv almışsın ertesi güne denk gelmiş gayet normal olabilir elinde değil...

Tabiki ürologa giderken erkek ler bile dikkat ediyor olur mu öyle şey malzemeyi öyle kıllı kıllı mı doktora göstericek

Benim eşim
3 kere ürologa göründü
2 kere Doppler çektirdi orasindan

Demek özen gostermeyip gidenlerden doktorlar rahatsız olmuş ki kagitta bile yazıyordu traş olunup gelinmesi rica olunur diye
Tüy ķıl varsa istediği kadar temiz olsun yinede pis görünür

Bide nezaman ne olcagi belli mi olur
ölür kalırız biyerde temiz olmalıyız herzman için

Ablam avrupalilardan temizlik ogrenecek degiliz ya :)

Ha su varki bir hastaneye git bal dok yala cogu yerde turkiyede tam tersi.. biz turkler boyle kila tuye onem verdigimiz kadar kamu malina ya da toplumun kullandigi seylerede versek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…