- 22 Kasım 2017
- 2.907
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Genital bölgenin kılıyla ilgilide kavga çıktıya daha da bişey demem
Su genital bolgeyi tamamen almak sadece bikac kulture mahsus biliyosunuz di mi? Amerikada veya avrupada ‘ brazilian ‘ diye gecer ve yaygin degildir. Cogu kadin sadece kisaltir gecer. Be doktorlar da oyle muayene eder. Hijyenden once bence oranin genc gorundugu algisini veriyor erkeklere .onlar da bize boyle boyle dayatiyor. Bir sure sonra bu normmus gibi dusunmeye basliyoruz.Umurlarındadır emin olun
Igrenmek değil mesele,saygıİçinizdeki en iğrenç şeyleri ( ki dışarda gördüklerinizden bin kat beter ) görüp,tedavi ediyorlar.İki kıl gördü diye ayy bu ne demezler.Ben de az buçuk bildiğim için konuşuyorum,burada kıldan bahsedince ''öğğ'' diyorsunuz hiç anlatmayayım detayları,doktorların zaman zaman ne yapmak zorunda kaldıklarını.
Ablacim hicmi almiyosun valka merak ettim? Hamilelige mahsus birseydir muhtemelen dimi?
Ne diyecek doktor allah aşkına kız bunlar ne deyip yolacak hali yok ya tovbe tovbe
Fena oldu kurtarin beni..hayir ban yersem kime ne diycem..sey ben sey deki tuyler yuzunden ban yedim))Genital bölgenin kılıyla ilgilide kavga çıktıya daha da bişey demem
Hahahhahahah başkasının tüyü kılı yüzünden ban yeme bi kurban gidecekse ben giderim kılımı pırtımı götürüpFena oldu kurtarin beni..hayir ban yersem kime ne diycem..sey ben sey deki tuyler yuzunden ban yedim))
Ben Türk olarak yazdım.benim doğrum budur,aksi benim için çok abesSu genital bolgeyi tamamen almak sadece bikac kulture mahsus biliyosunuz di mi? Amerikada veya avrupada ‘ brazilian ‘ diye gecer ve yaygin degildir. Cogu kadin sadece kisaltir gecer. Be doktorlar da oyle muayene eder. Hijyenden once bence oranin genc gorundugu algisini veriyor erkeklere .onlar da bize boyle boyle dayatiyor. Bir sure sonra bu normmus gibi dusunmeye basliyoruz.
Yorumlar arasında bir uye yazmis jinekologlardan bu konuyla ilgili duydugu şeyleri. Doktor oyle düşünür ya da düşünmez bunu bilemem ama kişisel temizlik hem giden hasta hem bakacak doktor açısından daha uygun. Ve tekrar ediyorum kimse pürüzsüz olsun demiyor, buraya konu açılmışsa demekki agda yapılacak boyutta bir tüy var ha rahatsız edici degilse de çıkıp giderdi sormadanHer sekilde demedim ki..istedigin sekilde dedim..terli ve kokmus degilsen eger genital bolgeni piril pırıl yapmak zorunda degilsin..bu insanlarin kemdi tercihi.temizlikle alakasi bile yok..orman gibi olsun diyende yok zsten.Onun bir ölçüsü var.
Herneyse benim gordugum hicbir doktorun niye genital bolgen tuylu diye düşüneceğini sanmiyorum ki oyleydi zaten..olmasi gerektigi gibi yani.
Valla ablam bana garip geldi ne yalan solim..hani ben 13-14 yasina girince almam gerektigini biliyodum.. cogu turk kadinida aynidir diye dusunuyorum..kimse aci cekmek istemezde alinca super oluyo bence...jilette bana pratik gelmiyo cunku iki gunde bir almak zor oluyo pratik degil oraya bence...Yok hiç almadım 35 yaşıma kadar
Sonra heves ettim ağdacıya başladım ama pratik değil hepsi aynı anda uzamıyor vs vs sevmedim pek
Biraz daha azalırsa jilete dönerim herhalde
Tabiki ürologa giderken erkek ler bile dikkat ediyor olur mu öyle şey malzemeyi öyle kıllı kıllı mı doktora göstericekKıl tüy temizliğe engel midir
Yani kafamızın üstündekine gözümüz gibi bakıyoruz oramızdaki tu kaka
Bir de ağdaya giden erkek var mı
Onlar da doktora gidiyorlar
Ürolog randevum var kılları Nasıl aldırsam diyen erkek var mıdır
Önemli olan temiz olması diyebiliriz
Ablam avrupalilardan temizlik ogrenecek degiliz ya :)Su genital bolgeyi tamamen almak sadece bikac kulture mahsus biliyosunuz di mi? Amerikada veya avrupada ‘ brazilian ‘ diye gecer ve yaygin degildir. Cogu kadin sadece kisaltir gecer. Be doktorlar da oyle muayene eder. Hijyenden once bence oranin genc gorundugu algisini veriyor erkeklere .onlar da bize boyle boyle dayatiyor. Bir sure sonra bu normmus gibi dusunmeye basliyoruz.
Hocam kusura bakmayın ağda randevum yarın bugüne alamadım desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?