Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan 60 yaşında olan annem de hiç almamış deyip kapatayım konuyu

İfşa edilecek başka yerim kalmadı valla
:) haha abla yaaa.. belkide onla ilgisi vardir.. o alsaydi sanada ogretirdi bence.. alismayla ilgisi vardir..cunku bu tur seyleri anneler tembihler ya kizlarina... alistigin gibide gidiyor demekki..

Traş olun diyor zira ultrason hareket etmiyor

Dopplerde vs göğüs kılı da traş ediliyor

Hatta baban anjiyo olduğunda da hastabakıcı alıp eline jileti girişmiş herkese

Ben temizledim diyene de

Ağda yapmıyorlar demek istedim yani kışların jiletlerimizi yahut biraz uzun olması sorun olmaz demek istedim

haha ben killi kutumu seviyorum ama ya... ne o öyle cocuk seyi gibi. kadin dedigin killi olur
Kıllı olmayı sevmem ama ağdası gelmiş diye doktora gitmeme vuuhuu come on sen bu soruyu nasıl sorarsın şeklinde yaklaşılması.. bilemiyorum altan..

Neyse tamam siz kıllı gidin lütfen

haha ben killi kutumu seviyorum ama ya... ne o öyle cocuk seyi gibi. kadin dedigin killi olur
O erkekler icindir cnm.. ne demisler; erkegin killisi aliden kadinin killisi ayidan :) haha yuzdeki killara bile takiyoz orayi temizlemezsek olmaz bemce

O erkekler icindir cnm.. ne demisler; erkegin killisi aliden kadinin killisi ayidan :) haha yuzdeki killara bile takiyoz orayi temizlemezsek olmaz bemce

orman gibi olmicak tabi ama sekil güzel oluyo ya. benimki kilsiz gercekten cocuk seyine benzio

Her doktor bir değil, bundan yıllar önce hasekide parça aldırdım, hastaları paravan gibi bir şeyin arkasına alıyorlardı muayene için, ben ameliyathane tarafında bekliyordum, bir kadın adı okundu içeri girdi, doktor hanımın azarını ben dışarıdan duydum resmen bağırdı kaç gün önce randevu alıyorsunuz neden temizlenmeden geliyorsunuz, bi de kılınızla mı uğraşıcaz dedi, bütün koridordaki kadınlar duydu, demek ki rahatsız olabiliyorlar. Aynı hastanede bir de rektoskopi yaptırdım bir zaman sonra benden önce yaşlı bir amca girdi işlemi yapan doktor amca niye temizlenmeden geldin dedi yaptı rektoskopiyi ama ben içeri girdiğimde hala söyleniyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…