- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
O kadar abartılı tepkilerin başka bir açıklaması olamazdı çünküHem konu acip hemde cogu kisinin temiz halinden temizdir pis halim yazinca millet sinir oldu tabiiki :)
Nerede yazmış konu sahibi böyle birşey ?Hem konu acip hemde cogu kisinin temiz halinden temizdir pis halim yazinca millet sinir oldu tabiiki :)
:) haha abla yaaa.. belkide onla ilgisi vardir.. o alsaydi sanada ogretirdi bence.. alismayla ilgisi vardir..cunku bu tur seyleri anneler tembihler ya kizlarina... alistigin gibide gidiyor demekki..Şuan 60 yaşında olan annem de hiç almamış deyip kapatayım konuyu
İfşa edilecek başka yerim kalmadı valla
Hem konu acip hemde cogu kisinin temiz halinden temizdir pis halim yazinca millet sinir oldu tabiiki :)
Tabiki ürologa giderken erkek ler bile dikkat ediyor olur mu öyle şey malzemeyi öyle kıllı kıllı mı doktora göstericek
Benim eşim
3 kere ürologa göründü
2 kere Doppler çektirdi orasindan
Demek özen gostermeyip gidenlerden doktorlar rahatsız olmuş ki kagitta bile yazıyordu traş olunup gelinmesi rica olunur diye
Tüy ķıl varsa istediği kadar temiz olsun yinede pis görünür
Bide nezaman ne olcagi belli mi olur
ölür kalırız biyerde temiz olmalıyız herzman için
Ya daa oncede yazdimda ablacim.. sen soru sordun herkes kendine gore yorum yapiyo.. onlari yermen gerekmez.. herneyseO kadar abartılı tepkilerin başka bir açıklaması olamazdı çünkü
Kız nasil gorucez orasini?Ciplaklar kampi varda bizmi gitmedik?)))Yalnız yazın sahillerde bir bakın bakalım batık en çok hangi ülkenin kadınlarında var
Kıllı olmayı sevmem ama ağdası gelmiş diye doktora gitmeme vuuhuu come on sen bu soruyu nasıl sorarsın şeklinde yaklaşılması.. bilemiyorum altan..haha ben killi kutumu seviyorum ama ya... ne o öyle cocuk seyi gibi. kadin dedigin killi olur
Sen akdeniz sahillerine bi inKız nasil gorucez orasini?Ciplaklar kampi varda bizmi gitmedik?)))
Tamam problem yokYa daa oncede yazdimda ablacim.. sen soru sordun herkes kendine gore yorum yapiyo.. onlari yermen gerekmez.. herneyse
Neyse tamam siz kıllı gidin lütfenTraş olun diyor zira ultrason hareket etmiyor
Dopplerde vs göğüs kılı da traş ediliyor
Hatta baban anjiyo olduğunda da hastabakıcı alıp eline jileti girişmiş herkese
Ben temizledim diyene de
Ağda yapmıyorlar demek istedim yani kışların jiletlerimizi yahut biraz uzun olması sorun olmaz demek istedim
O erkekler icindir cnm.. ne demisler; erkegin killisi aliden kadinin killisi ayidan :) haha yuzdeki killara bile takiyoz orayi temizlemezsek olmaz bemcehaha ben killi kutumu seviyorum ama ya... ne o öyle cocuk seyi gibi. kadin dedigin killi olur
Onceki postlara bakinizNerede yazmış konu sahibi böyle birşey ?
O erkekler icindir cnm.. ne demisler; erkegin killisi aliden kadinin killisi ayidan :) haha yuzdeki killara bile takiyoz orayi temizlemezsek olmaz bemce
Hahahahahaha ay buna çok güldüm ya çok hoşsun.orman gibi olmicak tabi ama sekil güzel oluyo ya. benimki kilsiz gercekten cocuk seyine benzio
Kendi brezilian seyimi gostericem))))Ay yeminle rezil oldum su an bir bunu yazmam eksiktiSen akdeniz sahillerine bi in
Derinlere inmene gerek yok zaten
Napacan çıplaklar kampını
Saygisizlik degil bu.."sirf doktorsunuz insanlar keyfi yere killi tuylu geliyor zaten stresli doktorlar niye bunu ceksin ki?"yazmissiniz
Bu bakis acisi bana ters..hicbir doktor buna önem vermez vermemeli..veriyorsa kendini ve meslegini sorgulamali..nokta.
Geçen bir konu vardıHahahahahaha ay buna çok güldüm ya çok hoşsun.
Anket açaydım tüh kıllı mı kılsız mı diye
Ben istemem anam sekil sukul oghh tertemiz bebek gibi miss :)orman gibi olmicak tabi ama sekil güzel oluyo ya. benimki kilsiz gercekten cocuk seyine benzio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?